Moje kwiatki cz2
- esti42
- 1000p
- Od: 21 sty 2009, o 14:54
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Moje kwiatki cz2
Witajcie w moim nowym wątku poprzedni znajduje się tutaj
To na początek mój nowy nabytek bo tamten coś kiepsko rośnie
I Stefek zaczął pomału pączki rozwijać miał ich pełno w zimie a teraz poczuł wiosnę i nie długo zacznie kwitnąć na całego
To na początek mój nowy nabytek bo tamten coś kiepsko rośnie
I Stefek zaczął pomału pączki rozwijać miał ich pełno w zimie a teraz poczuł wiosnę i nie długo zacznie kwitnąć na całego
JESTEM JAK MOTYLEK , KIEDY ZNIKNĘ NIKT TEGO NIE ZAUWAŻY
Pozdrowionka ASIA
Pozdrowionka ASIA
- daka
- 1000p
- Od: 10 lut 2010, o 17:29
Re: Moje kwiatki cz2
Witaj asiu widze że byłaś na zakupach w biedronce,piękny skrzydlokwiat wybrałaś,i stefanopsis szykuje się do kwitnienia.
- esti42
- 1000p
Witaj Damianie tak w Biedronce były jeszcze żółte Kalanchoe ale kurde za późno je dojrzałam i mi M kazał zasuwać do samochodu
Pozdrowionka ASIA
Pozdrowionka ASIA
Skąd my to Asiu znamy z konieczności omijanie wszystkich stoisk z zielonymi pod kontrolą M ? Oni chyba w większości tak mają
A stefcio niech Ci szybciuchno pączusie rozwija bo zapach to on ma nieziemski, a i urok wieelki
A stefcio niech Ci szybciuchno pączusie rozwija bo zapach to on ma nieziemski, a i urok wieelki
wszystko moje jest tu:
zapraszam
zapraszam
- daka
- 1000p
Ja chciałem kupić skrzydłokwiata ale to jakaś mała odmiana i nie kupiłem,za to areka była dość duża,kalanchoe też maluśkie i w ostateczności wróciłem z dieffenbachią.
- esti42
- 1000p
Martyna masz rację jakby mógł to by mnie za rączkę prowadził byle jak najdalej od kwiatów
Damian ten skrzydłokwiat i tak mnie ucieszył bo tamten marnieje a kalanchoe u mnie wcale nie były takie małe nawet męczyłam już znajomą żeby jakby była w biedronce to żeby mi wzięła ale widzę że nie jechała bo jej samochód stoi koło domu ale i tak je upoluje chodź przeraża mnie jazda rowerem 12 kilometrów
Damian ten skrzydłokwiat i tak mnie ucieszył bo tamten marnieje a kalanchoe u mnie wcale nie były takie małe nawet męczyłam już znajomą żeby jakby była w biedronce to żeby mi wzięła ale widzę że nie jechała bo jej samochód stoi koło domu ale i tak je upoluje chodź przeraża mnie jazda rowerem 12 kilometrów
Pozdrowionka ASIA
Pozdrowionka ASIA
- Anetta
- 1000p
- Od: 17 sie 2009, o 16:23
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Asieńko to Twój stefek lepiej rośnie w kwiatki bo mój jakie miał takie ma a skrzydłokwiatek bardzo ładny
Asiu super.
A skrzydłokwiat ślicznie i obficie Ci kwitnie...
A skrzydłokwiat ślicznie i obficie Ci kwitnie...
- daka
- 1000p
Asia to powodzenia w zakupach,może jeszcze uda ci się kupić kalanchoe.
Asiu śliczny stefan (żeby mnie tak zaskoczył takim kwitnieniem to byłoby super) i skrzydłokwiat
- esti42
- 1000p
Anetko Stefek to przez całą zimę miał takie pączki dopiero jak w zeszłą środę podlałam go nawozem to jakoś mu te pączki nabrzmiały
Mirku dziękuję za pomoc a skrzydłuś póki nowy to ładnie rośnie mam nadzieję że tak będzie trzymał ''fason''
Damianku na pewno upoluję jeszcze to kalanchoe
SunFlawer a podlej go wodą z nawozem do kwitnących mój tak po tym zaszalał
Mirku dziękuję za pomoc a skrzydłuś póki nowy to ładnie rośnie mam nadzieję że tak będzie trzymał ''fason''
Damianku na pewno upoluję jeszcze to kalanchoe
SunFlawer a podlej go wodą z nawozem do kwitnących mój tak po tym zaszalał
Pozdrowionka ASIA
Pozdrowionka ASIA
hmm... może rzeczywiście muszę go podlać nawozem- bo od czasu jak go kupiłem, jest w tej samej ziemi co był. (Rysiek jestem).
- esti42
- 1000p
Tak wiem Rysiu a stefka nawozem potraktuj bo już można ja swojego też nie przesadzałam powinno się go przesadzić dopiero jak korzenie będą przez dolne otwory w doniczce wychodzić a ja tam go nie ruszam bo ponoć jest właśnie wrażliwy na przestawianie i powinno się zaznaczać na doniczce którą stroną do okna stał żeby potem tak samo postawić
Pozdrowionka ASIA
Pozdrowionka ASIA