Mój ogród - lawenda i coś jeszcze
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 22 mar 2007, o 19:33
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Mój ogród - lawenda i coś jeszcze
Podziwiam wasze ogrody już od dawna, a teraz zapraszam serdecznie do mnie.
W ogrodzie przeważają stare drzewa, iglaki i krzewy, a ukwiecać zaczęłam 2/3 lata temu.
W ogrodzie przeważają stare drzewa, iglaki i krzewy, a ukwiecać zaczęłam 2/3 lata temu.
-
Re: Mój ogród - lawenda i coś jeszcze
Cieszę się bardzo,że trafił do mnie pierwszy gość. Ogród ma już z trochę lat, sama nie wiem ile. Jest dosyć duży, ponad 2000 m kw.
Pięknie masz Lawendo:)Czekam na kolejne zdjęcia.
pozdrawiam serdecznie
Kasia
pozdrawiam serdecznie
Kasia
Forumowiczka Kasia...;)
- Zielona_Ania
- Od: 2 mar 2010, o 17:40
Pikęnie proszę o więcej
-
Caterina i Zielona Aniu, najpiękniej jest na zdjęciach bo wybrałam najładniejsze, po tych deszczach to chwasty rosną jak szalone, jak wyplewię to zrobię nowe zdjęcia, zapraszam
Lawendo, piękny, dojrzały ogród pokazałaś
Ja uważam, że drzewa to jest podstawa każdego ogrodu; wszystkie inne roślinki można posadzić i stosunkowo szybko cieszyć się ich urodą. A na takie wielkie iglaki trzeba dłuuugo czekać Ale to one "robią" nastrój i klimat ogrodu :P
Czekam na więcej fotek
Ja uważam, że drzewa to jest podstawa każdego ogrodu; wszystkie inne roślinki można posadzić i stosunkowo szybko cieszyć się ich urodą. A na takie wielkie iglaki trzeba dłuuugo czekać Ale to one "robią" nastrój i klimat ogrodu :P
Czekam na więcej fotek
- EdytaB
- Od: 1 sty 2009, o 12:19
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
zapowiada się świetnie, będzie co podziwiać
Poprosimy o fotki
Poprosimy o fotki
- Tajka
- Od: 23 sty 2010, o 17:32
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Lawendo ogród masz bardzo duży i drzewa chyba już dorosłe i chociaż od niedawna go zakładasz, ale sprawia wrażenie ukończonego, dojrzałego.
Ładny kolor czosnków, one są takie ciemno niebieskie w rzeczywistości?
Ładny kolor czosnków, one są takie ciemno niebieskie w rzeczywistości?
-
Bardzo dziękuję za odwiedziny i miłe słowa, zapraszam serdecznie
DALA, EDYTAB W ogrodzie rzeczywiście są stare drzewa liściaste prawie 100 letnie i iglaki ponad 30 letnie i malutkie roczne. Przez lata była tylko trawa i było ładnie, ale jak znalazłam to forum, to zostałam zarażona jak my wszystkie i teraz wiecznie kopię i kopię te trawniki
TAJKA Czosnki mają taki kolor, mam trzy rodzaje, jedne już przekwitły a inne mają dopiero pączki. Po ostatniej ulewie mam je w bukiecie razem z pustynnikami i innymi połamańcami.
DALA, EDYTAB W ogrodzie rzeczywiście są stare drzewa liściaste prawie 100 letnie i iglaki ponad 30 letnie i malutkie roczne. Przez lata była tylko trawa i było ładnie, ale jak znalazłam to forum, to zostałam zarażona jak my wszystkie i teraz wiecznie kopię i kopię te trawniki
TAJKA Czosnki mają taki kolor, mam trzy rodzaje, jedne już przekwitły a inne mają dopiero pączki. Po ostatniej ulewie mam je w bukiecie razem z pustynnikami i innymi połamańcami.
- zuzia55
- Od: 24 kwie 2008, o 21:26
Fajnie,że założyłaś wątek.Będzie co podpatrywac. Ogrody,ze starymi drzewami mają niesamowity urok.U mnie niestety oprócz rzędu starych modrzewi,wszystko kilkuletnie nasadzenia.
- EdytaB
- Od: 1 sty 2009, o 12:19
u mnie wszystko raczkuje i zawsze pod górkę - jak już zaczyna ładnie rosnąc to zawsze coś się stanie
Już wypieliłaś
Już wypieliłaś
- daka
- 1000p
- Od: 10 lut 2010, o 17:29
Witaj
Bardzo dużo masz iglaków w ogrodzie,to prawie jak las,na pewno jest tam przyjemne czyste powietrze,ślicznie ci tam wszystko kwitnie.
Bardzo dużo masz iglaków w ogrodzie,to prawie jak las,na pewno jest tam przyjemne czyste powietrze,ślicznie ci tam wszystko kwitnie.
- aage
- Od: 7 mar 2008, o 13:01
Pięknie u Ciebie i pewnie zielono przez cały rok. Widać, że ogród ma już kilkanaście lat- pokaźnej wielkości iglaki. Czekam na kolejne zdjęcia. Pozdrawiam serdecznie