Moje storczyki - Anna cz. 3
- AnnaL
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 2 lut 2008, o 14:45
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Moje storczyki - Anna cz. 3
Witam wszystkich serdecznie w moich skromnych progach
druga część znajduje się tutaj---> http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=29&t=28903
Skromne progi i wspaniałe nowości w moim domu dzięki pewnej Pani o złotym
Ascofinetia Cherry Blossom. - spełniło się moje marzenie storczykowe.
Phalaenopsis Man Force---Phal.mannii x floresensis - 2 letnia sadzonka
Tolumnia hawkensiana (miniaturka)
druga część znajduje się tutaj---> http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=29&t=28903
Skromne progi i wspaniałe nowości w moim domu dzięki pewnej Pani o złotym
Ascofinetia Cherry Blossom. - spełniło się moje marzenie storczykowe.
Phalaenopsis Man Force---Phal.mannii x floresensis - 2 letnia sadzonka
Tolumnia hawkensiana (miniaturka)
Początek mojej przygody.
Początek ... cz.II, cz. III - http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=29&t=36123" onclick="window.open(this.href);return false;
Fotogaleria Garnek - moje kwitnienia i miejsca gdzie bywam ))
Początek ... cz.II, cz. III - http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=29&t=36123" onclick="window.open(this.href);return false;
- renata75
- 1000p
- Od: 5 kwie 2008, o 16:10
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Moje storczyki - Anna cz. 3
Aniu, nowości pierwsza klasa, bardzo miło słyszeć że spełniają się Twoje marzenia
Pozdrawiam :P
- madzik
- Od: 27 gru 2007, o 09:12
Witaj Aniu w trzeciej części :P
Ja jeszcze odniosę się do końcówki drugiej - ależ pięknych zapowiedzi tam pokazałaś A Masdevallia powala swoją wielkością, no i urodą oczywiście również
Mnie również marzy się ta Ascofinetia, ale jakoś nigdzie nie mogłam jej spotkać Tolumniaprzesłodka - uwielbiam takie maluchy
Ja jeszcze odniosę się do końcówki drugiej - ależ pięknych zapowiedzi tam pokazałaś A Masdevallia powala swoją wielkością, no i urodą oczywiście również
Mnie również marzy się ta Ascofinetia, ale jakoś nigdzie nie mogłam jej spotkać Tolumniaprzesłodka - uwielbiam takie maluchy
- renata75
- 1000p
- Od: 5 kwie 2008, o 16:10
Madziu, to jak widać jest nas więcej marzących o Ascofinetia, mam nadzieje że kiedyś nasze marzenia się spełnią, a lista marzeń ciągle się wydłuża
- Edyta 74
- Od: 6 sty 2009, o 16:58
Aniu ale masz dużo nowości Niech Ci wszystkie pięknie rosną i jeszcze piękniej kwitną
A te mi miniaturki są przeurocze
A te mi miniaturki są przeurocze
no i się załamałam
tyle piękności a kasy jak nalekarstwo:) a ja bym takie chciała i wpisuje na swoją listę chciejstw jeszcze nie spełnionych
tyle piękności a kasy jak nalekarstwo:) a ja bym takie chciała i wpisuje na swoją listę chciejstw jeszcze nie spełnionych
Patrysia
Jakie maleństwa... Ale to dobrze - będą się rozrastaly wraz z kolejnym wątkiem
Magda
- kasiunieczka_32
- 1000p
- Od: 19 maja 2010, o 08:31
Aniu kolejna odsłona wątku z wielkim przytupem
Śliczne nowości, teraz tylko czekać na kwitnienia Niech Ci zdrowo rosną i cieszą oczka
Śliczne nowości, teraz tylko czekać na kwitnienia Niech Ci zdrowo rosną i cieszą oczka
- Storczykowa
- Od: 7 lut 2008, o 19:31
Piękne nowości . Ciekawe, jak będzie kwitł Phalaenopsis.
- Henrykbb
- Od: 28 lut 2010, o 13:07
Aniu,witaj w nowej odsłonie .Prolog piękny,tak czuję,że to zapowiedź tego co nas czeka w III cz. Twojej storczykowej /już/ tyrlogii.
Jako uznany autor nie musisz zaczynać nowego tomu od przypomnienie co było wcześniej,to wszyscy znamy, ale wypadałoby uchylić trochę rąbka i napisać na wstępie o czym będzie ta III część.Pochwal się jakie rarytasiki-niespodzianki nas czekają...i nie wymawiaj się przypadkiem,że nie wiesz co to będzie.Nie uwierzymy Ci.
Aniu,oglądałem Twoje nowości,zieleninki piękne ale popatrzałem sobie w necie na kwiaty,piękny zakup ale dla mnie,trochę niż
dla Ciebie,najpiękniejsza jest Tolumnia.
Samych sukcesów Ci życzę a nam pięknych widoków.
Jako uznany autor nie musisz zaczynać nowego tomu od przypomnienie co było wcześniej,to wszyscy znamy, ale wypadałoby uchylić trochę rąbka i napisać na wstępie o czym będzie ta III część.Pochwal się jakie rarytasiki-niespodzianki nas czekają...i nie wymawiaj się przypadkiem,że nie wiesz co to będzie.Nie uwierzymy Ci.
Aniu,oglądałem Twoje nowości,zieleninki piękne ale popatrzałem sobie w necie na kwiaty,piękny zakup ale dla mnie,trochę niż
dla Ciebie,najpiękniejsza jest Tolumnia.
Samych sukcesów Ci życzę a nam pięknych widoków.
- justus27
- Od: 18 mar 2009, o 18:54
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Aniu, ale Ci pieknie ruszyły katlejki. Cieszę się, że moja też ma się dobrze. Ale Twoje rączki są "magiczne" ;)
A ten, nowy wątek...ale otwarcie z wielką pompą
Trzy cudeńka storczykowe, na dodatek jeden z pędzkiem kwiatowym Coż za radość przy otwiernai paczusi, nie?
Aaaa...zapomniałabym o Twojej masdevalli i pędziku u Bellinki. Będę czekac z niecirpliwością na kwiatuchy
A ten, nowy wątek...ale otwarcie z wielką pompą
Trzy cudeńka storczykowe, na dodatek jeden z pędzkiem kwiatowym Coż za radość przy otwiernai paczusi, nie?
Aaaa...zapomniałabym o Twojej masdevalli i pędziku u Bellinki. Będę czekac z niecirpliwością na kwiatuchy
- AnnaL
- Od: 2 lut 2008, o 14:45
Kochani dziękuję wszystkim razem i każdemu z osobna za tyle ciepłych słów i odwiedziny w moim wątku.
Henryku chciałabym by III cz. mojej trylogii storczykowej była inna niż poprzednie. Od pewnego czasu zmieniło się moje nastawienie do storczyków i na dziś wiem , że jeśli jeszcze coś zawita w moje progi będzie przemyślane i wyjątkowe. Ale na to przyjdzie czas, przekonałam się , że storczyki uczą cierpliwości i nie zawsze wszystko się udaje.
Był taki moment, gdy w chwili rozpaczy poprosiłam jedną z forumowych koleżanek o pomoc i do dziś na moją prośbę nie zareagowała. Więc ratuję tego storczyka jak potrafię choć widzę, że nie idzie mi to tak jakbym chciała. Mam jeszcze jedno marzenie ale je spełnię, gdy ten ratowany nie podda się i postanowi u mnie zostać.
Henryku chciałabym by III cz. mojej trylogii storczykowej była inna niż poprzednie. Od pewnego czasu zmieniło się moje nastawienie do storczyków i na dziś wiem , że jeśli jeszcze coś zawita w moje progi będzie przemyślane i wyjątkowe. Ale na to przyjdzie czas, przekonałam się , że storczyki uczą cierpliwości i nie zawsze wszystko się udaje.
Był taki moment, gdy w chwili rozpaczy poprosiłam jedną z forumowych koleżanek o pomoc i do dziś na moją prośbę nie zareagowała. Więc ratuję tego storczyka jak potrafię choć widzę, że nie idzie mi to tak jakbym chciała. Mam jeszcze jedno marzenie ale je spełnię, gdy ten ratowany nie podda się i postanowi u mnie zostać.
Początek mojej przygody.
- Henrykbb
- Od: 28 lut 2010, o 13:07
Aniu,Twój wątek już był wyjątkowy,więc trudno Ci będzie jeszcze czymś nas zaskoczyć
Życzę Ci,żeby to zmieniło się w to ;:91
Życzę Ci,żeby to zmieniło się w to ;:91