Mój ogród dopiero powstaje
Mój ogród dopiero powstaje
Witam serdecznie Od kilku tygodni cichutko spaceruję po waszych cudownych ogrodach. Mój dopiero powstaje. Działka ok 1200m2 więc jest gdzie poszaleć. Wprawdzie teren nie ogrodzony, do tego 3 psy i 2 koty robią swoje, ale co tam - początki zawsze są trudne. Trzymajcie kciuki!
Re: Mój ogród dopiero powstaje
Aniu zazdroszczę Ci tej przestrzeni do zagospodarowania.Alez Ty masz pole do popisu Moje poletko już zagęszczone.Wycinam co mi nie pasuje i jest niewarte trzymania i sadze nowe ciekawe teraz już tylko kzrewy i krzaczki...Powodzenia
Igor , Pestka - dzięki za wsparcie . Pracy dużo, satysfakcji jeszcze więcej. Mam już pierwsze, małe osiągnięcia, ale pochwalę się jak opanuje umieszczanie zdjęć
Powodzenia życzę a w jakim stylu planujesz urządzić swój ogród ?
Mój Romantyczny Ogród: http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=52&t=35274" onclick="window.open(this.href);return false;
"Nie pozwól aby twoje marzenia zarosły chwastami".
"Nie pozwól aby twoje marzenia zarosły chwastami".
- Comcia
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 9 maja 2008, o 14:28
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Aniu - zdjęcia możesz wstawić przez fotosik ale wcześniej powinnaś je zmniejszyć ( np. przez Paint ).
Działkę rzeczywiście masz sporą, napiszesz jak planujesz ją zagospodarować ?
Czy mieszkasz tam ?
Działkę rzeczywiście masz sporą, napiszesz jak planujesz ją zagospodarować ?
Czy mieszkasz tam ?
JaroZONE i Mariolu witajcie i dzięki za odwiedziny. Ogród jest przy domu w którym mieszkam. A jak chcę urządzić?? Tu jest problem, bo chciałabym wiele naraz. Na pewno dużo iglaków (uwielbiam sosny) i różaneczniki- mam jednego, małego bliżej domu, ale marzę o dużych rosnących w cieniu iglaków. Zaczęłam od wydzielenia "sadowniczej", owocują już brzoskwinie i jabłonie, oraz krzewy owocowe (borówka, jagoda kamczacka, jeżyny, aronia). Nie zapomniałam też o zimowych wieczorach- dojrzewają pigwowce (pigwa też jest, ale jeszcze nie owocuje) i dereń na nalewki
Witaj imienniczko.Spacery po ogrodach są wspaniałą inspiracją .Poza tym można liczyć na pomoc w wielu ogrodowych dylematach.Masz Aniu pole do popisu-taki wielki areał to można się wyżyć.
Pozdrawiam serdecznie.
Pozdrawiam serdecznie.
Ogródek An-ki
An-ka
An-ka
-
- Od: 2 cze 2010, o 11:02
znane powiedzenie mówi " przez żołądek do serca... " mój żołądek już zdobyłaś jabłka, jeżyny, dereniówka...sprawdzę jeszcze serce, ale najpierw proszę o zdjęcia pozdrawiam
An-ka witaj imienniczko Masz rację, spacery po ogrodach są inspiracją. Pozwoliłam sobie pospacerować również po Twoim ogrodzie, chociaż przez problemy techniczne nie mogłam podziwiać wszystkich fotek (na pewno to nadrobię) Masz cudowny ogród i te barwy jesieni
A ogrodowych dylematów na pewno przede mną wiele, więc pomoc bardzo mile widziana
Heliofitko dziękuję za odwiedziny i mam nadzieję, że w sercu też się znajdzie trochę miejsca
A co do zdjęć będą mam nadzieję
A ogrodowych dylematów na pewno przede mną wiele, więc pomoc bardzo mile widziana
Heliofitko dziękuję za odwiedziny i mam nadzieję, że w sercu też się znajdzie trochę miejsca
A co do zdjęć będą mam nadzieję
- amba19
- Od: 11 kwie 2007, o 20:04
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witaj Aniu, widzę że wstawianie zdjęć już opanowałaś
Jestem bardzo ciekawa jak zaplanujesz i zagospodarujesz swój ogród i czekam na kolejne zdjęcia. Kot śpiący pod rododendronem - takiej samej urody jak nasz Fidel Zapraszam do mnie na Kaszuby - Maria
Jestem bardzo ciekawa jak zaplanujesz i zagospodarujesz swój ogród i czekam na kolejne zdjęcia. Kot śpiący pod rododendronem - takiej samej urody jak nasz Fidel Zapraszam do mnie na Kaszuby - Maria
- roza333
- Od: 4 maja 2010, o 11:30
Witaj mój kocur też buszuje w kwiatkach ostatnio sobie leżał w dzwonkach całe wygniecione jestem ciekawa dalszych zdjęć Twojego ogrodu pozdrawiam
Pozdrawiam Wszystkich i zapraszam do moich wątków Justyna
Moje wątki Ogród róży część 4 U róży - co nieco prywatniej
Kupię ,sprzedam ,wymienię roza333
Moje wątki Ogród róży część 4 U róży - co nieco prywatniej
Kupię ,sprzedam ,wymienię roza333
Mario dziękuję za odwiedziny Wstawianie zdjęć opanowałam- wreszcie KaRo pomogła A z zaproszenia na pewno skorzystam
Roza333 witaj w moich skromnych progach Co do kocurka to ma jeszcze siostrę i bardzo lubią polować na ... pszczółki na kwiatkach (efekty łatwo można sobie wyobrazić)
Roza333 witaj w moich skromnych progach Co do kocurka to ma jeszcze siostrę i bardzo lubią polować na ... pszczółki na kwiatkach (efekty łatwo można sobie wyobrazić)