Zjadają mi róże pnącą, RATUNKU!
- Nalewka
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 paź 2006, o 12:42
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Zjadają mi róże pnącą, RATUNKU!
Mospilan + środek zwiększający przyczepność (to chemia, ale skuteczna bardzo i dość niegroźna).
Tak przy okazji - bardzo ładne zdjęcie, to pierwsze, jeśli robale w ogóle mogą być ładne
Tak przy okazji - bardzo ładne zdjęcie, to pierwsze, jeśli robale w ogóle mogą być ładne
"Wyrzuciłem telewizor na śmietnik, a w radiu urwałem gałkę, tak aby nikt z rodziny nie mógł zmienić stacji i teraz jest tylko wasze radio u mnie w domu. I jestem naprawdę wolnym człowiekiem."
- tomek_olszak
- 0p - Nowonarodzony
- Od: 9 lut 2010, o 18:14
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Można też użyć Karate Zeon 050 CS (http://www.e-hortico.pl/karate-zeon-050-sc-20-ml.html) albo Talstaru 100 EC (http://www.e-hortico.pl/talstar-100ec-25ml.html).
Dzięki wielkie za odpowiedzi. Powiedzcie mi jeszcze proszę czy są jakieś naturalne metody? A jeśli zastosuję chemię, to czy to dla człowieka bezpieczne jeśli mamy okno do sypialnie właśnie nad różami?
- Nalewka
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 paź 2006, o 12:42
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Woda z mydłem - zmywać kilka razy.
Wywar z liści tytoniu - pryskać albo zmywać kilka razy.
Zresztą poczytaj tu:
- Niekonwencjonalne środki ochrony roślin
Chyba nie chcesz pryskać sobie w okna? Jeśli już, to sugerowałabym raczej na liście
Wywar z liści tytoniu - pryskać albo zmywać kilka razy.
Zresztą poczytaj tu:
- Niekonwencjonalne środki ochrony roślin
Chyba nie chcesz pryskać sobie w okna? Jeśli już, to sugerowałabym raczej na liście
"Wyrzuciłem telewizor na śmietnik, a w radiu urwałem gałkę, tak aby nikt z rodziny nie mógł zmienić stacji i teraz jest tylko wasze radio u mnie w domu. I jestem naprawdę wolnym człowiekiem."