Przerost formy nad treścią ;-)

Humor, psychologia, podróże, pokrewne.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Nalewka
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 30 paź 2006, o 12:42
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Znalazłam stronę Polplantu, przeczytałam i nie wiem, czy się śmiać, czy płakać. BEŁKOT!!! Totalny bełkot!!! Przeczytajcie uważnie, sami zobaczycie, jak może wyglądać przerost formy nad treścią :)

===

Szanowni Państwo!

Mając na uwadze dynamiczny rozwój oraz chęć jeszcze większego zaistnienia na rynku profesjonalnych firm importujących rośliny doniczkowe i cięte pragniemy zainteresować Państwa naszą firmą i jej ofertą na naszej stronie internetowej .

Wejście na rynek wymagało od nas profesjonalizmu w marketingu i indywidualnego podejścia do każdego klienta , z którym nawiązywaliśmy współpracę .

To na pewno nam się udało o czym świadczy nasza pozycja w dniu dzisiejszym na rynku .

Zatrudniamy wysokiej klasy specjalistów . Nasi pracownicy są wyszkoleni tak by mogli sprostać największym wymaganiom naszych klientów. Atutem naszych pracowników jest zdyscyplinowanie i uczciwość .

Firmę Polplant dzielą te same wartości o w trosce o swoich klientów - wiarygodność profesjonalizm , perfekcja oraz pasja .

Wiarygodność to zaufanie którym obdarzyło nas już wielu odbiorców w całej Polsce . Jesteśmy solidnym partnerem we współpracy i nasze obietnice zawsze zamieniamy w czyny .

Perfekcja jest cechą najważniejszą wsród naszej wykonywanej pracy w służbie dla Państwa .

Przywiazując uwagę do każdych szczegółów by miec pewność że każdy otrzyma taki produkt i usługę jakiego się oczekuje od profesjonalistów .

Pasja jest siłą napędową każdego z nas oprócz korzysci materialnych dla swojej firmy chcielibyśmy by nasi klienci czerpali również zadowolenie i miła atmosferę ze współpracy z nami .

Każdego roku zwiększamy zakres swoich działań i tak osiągneliśmy już sprzedaż w ponad 40 punktach w całej Polsce .

Zainwestowaliśmy w bardzo profesjonalne samochody cięzarowe by móc dokonywać profesjonalnie i na czas dystrybucji co w przypadku roślin jest rzeczą najważniejszą .

Pragniemy aby nasza oferta i serwis spotykały się z Państwa zainteresowaniem , gdyż naszą misją jest zadowolenie Klientów , a sukcesem ich uśmiech i rozwój firm .

Biorąc pod uwagę dużą konkurencję w branży dbamy by nasza oferta była zawsze ciekawa , aby sprostać tym zadaniom sprowadzamy towar z różnych Państw takich jak (Holandia , Szwecja , Dania , Belgia i Niemcy ) co daje nam pozycję lidera na rynku .

Gwarancją jest jakość towaru co daje nam nasza firma poprzez bardzo dużą rotację produktów umożliwiając dwa razy w tygodniu dokonywanie zakupów .

W 2002 roku pragniemy wyjść jeszcze bardziej naprzeciw oczekiwania klientów poprzez otwarcie sklepu internetowego w którym będziecie mogli Państwo zapoznać się z aktualną ofertą , zobaczyć promocje jak i również dokonać zakupów .

Robimy to by móc wyjść naprzeciw oczekiwaniom Państwa w sferze zwiększenia możliwości handlowych i uzyskania w pełni satysfakcji Klientów .

Mamy nadzieje , ze firma Polplant będzie Państwa dobrym partnerem handlowym w sferze obrotu kwiatami doniczkowymi , a w przyszłości również kwiatami ciętymi .

Z poważaniem

dyrekcja Firmy POLPLANT

===

Przysięgam, to jest autentyk! Prawda, że zadziwia? Najpierw chciałam podkreślać grubszą czcionką co celniejsze sformułowania, ale okazało się, że co akapit, to perełka :D Nawet interpunkcja jest oryginalna :D Padam z wrażenia :lol:
"Wyrzuciłem telewizor na śmietnik, a w radiu urwałem gałkę, tak aby nikt z rodziny nie mógł zmienić stacji i teraz jest tylko wasze radio u mnie w domu. I jestem naprawdę wolnym człowiekiem."
ODPOWIEDZ

Wróć do „Strefa kreatywnego RELAKSU - Zagadki, humor, podróże, psychologia”