Ogród Kasiek604
Ogród Kasiek604
Witajcie Mój ogród ma niecałe 2 lata ... Sporo jest zrobione , ale jeszcze więcej przede mną ..Każdą wolną chwilę spędzam na porządkowaniu, przesadzaniu , kopaniu, grabieniu itd.. ale jest tych chwil niewiele ponieważ mam malutkie dziecko i nie zawsze daje popracować Do mojego wymarzonego ogrodu wiele mu jeszcze brakuje a póki co wygląda tak
Ogród Kasiek604
- Jojola
- 500p
- Od: 21 lip 2010, o 18:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Ogród Kasiek604
wiataj Kasiek
widać że dużo już zrobilaś wszystko przemyślane i zadbane. a przy dziecku sama wiem jak niewiele ma się czasu na zrobienie czegokolwiek. ja mam 2 synów i młodszy skonczył własnie 4 latka. niby już duzy a niekiedy także nic nie mogę zrobić. do tego jeszcze praca która też dużo czasu zajmuje.
proponuję abyś większe zdjęcia wstawiała. pozdrawiam
widać że dużo już zrobilaś wszystko przemyślane i zadbane. a przy dziecku sama wiem jak niewiele ma się czasu na zrobienie czegokolwiek. ja mam 2 synów i młodszy skonczył własnie 4 latka. niby już duzy a niekiedy także nic nie mogę zrobić. do tego jeszcze praca która też dużo czasu zajmuje.
proponuję abyś większe zdjęcia wstawiała. pozdrawiam
Pozdrawiam serdecznie, Jola
W rodzinnym ogrodzie
W rodzinnym ogrodzie
- moniczek
- 1000p
- Od: 19 sie 2010, o 17:55
Pięknie tu u Ciebie, coś czuję, że miesiąca na miesiąc będzie coraz ładniej. Konar i roślinki wokół niego podobają mi się najbardziej, gratuluję pomysłowości.
Mój ogród-czarujący...
Pozdrawiam Monika
Pozdrawiam Monika
- JolantaG
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 3 lis 2008, o 14:52
Przez 2 lata sporo już zdziałałaś ,a końca nigdy nie będzie .Zawsze coś jeszcze można dosadzić ,przesadzić ,udoskonalić .
Ja też poproszę o fotki w dużym rozmiarze .
Ja też poproszę o fotki w dużym rozmiarze .
Dziękuję Wam bardzo za miłe słowa aż się ciepło robi na serduszku do mojego wymarzonego wiele mu jeszcze brakuje oj wiele głównie przez to ,że rośliny są małe , ale pocieszam się że kiedyś urosną
Tak na marginesie mam takie miejsce w którym nie wiem co posadzić... napisałam posta na bylinach , ale nikt nie odpisał może tutaj ktoś podpowie będę wdzięczna
Chodzi o to żeby były to rośliny które nie zasłoni a dalszej części ogrodu
a tu kilka większych fotek ogrodu
tutaj kiedyś będzie różany ogródek
Tak na marginesie mam takie miejsce w którym nie wiem co posadzić... napisałam posta na bylinach , ale nikt nie odpisał może tutaj ktoś podpowie będę wdzięczna
Chodzi o to żeby były to rośliny które nie zasłoni a dalszej części ogrodu
a tu kilka większych fotek ogrodu
tutaj kiedyś będzie różany ogródek
Ogród Kasiek604
- jola1010
- Od: 4 cze 2007, o 18:39
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witam. Myślę ,że jak na 2 lata to wiele pracy już jest zrobione - ale w ogrodzie nigdy nie będzie końca. Też tak myślałam jak zaczynałam , a tu wciąż coś nowego i przeróbki.
Fajnie , fajnie ... podobają mi się Wasze pomysły , ładne rabatki, ciekawe ścieżki , wszystko przemyślane i starannie zaplanowane.
Pozdrawiam Jola.
Fajnie , fajnie ... podobają mi się Wasze pomysły , ładne rabatki, ciekawe ścieżki , wszystko przemyślane i starannie zaplanowane.
Pozdrawiam Jola.
To znowu ja chcę się pochwalić metamorfozą mojego oczka Namęczyłam się okrutnie, ale efekt końcowy mi się podoba .. Może ktoś powie ,że nie jest idealne ale ja jestem z siebie dumna bo zrobiłam je sama
Tak było przed
A tak po
Tak było przed
A tak po
Ogród Kasiek604
Kasiek efekt metamorfozy oczka rewelacyjny
-
- Od: 26 sty 2009, o 14:53
Kasiek oczko wygląda super. ogród zaplanowany,pomysłowy.co do Twojej małej pociechy to mogę Cię pocieszyć-ja mam dwie takie pociechy;w wieku 3 i 4 lat. też są chwilę że nic nie można zrobić . powiedz z kąd nasz takie ilości kamieni. pozdrawiam.
Moje wątki
Zapraszam,Marzena
Zapraszam,Marzena
- amba19
- Od: 11 kwie 2007, o 20:04
Podoba mi się to co zrobiłaś do tej pory. Fajny tarasik z widokiem na ogród. A w kwestii roślin, które mają być niezbyt wysokie i n ie zasłaniać dalszej części ogrodu - to chcesz tam posadzić byliny czy może iglaki? To słoneczne miejsce cy może nieco zacienione?
A może wrzosowisko! Wrzosy i wrzośce? Wrzośce kwitną wiosną a wrzosy jesienią. Mają różne kolory liści i są ozdobą przez cały rok.Tylko muszą mieć kwaśną glebę.
A może wrzosowisko! Wrzosy i wrzośce? Wrzośce kwitną wiosną a wrzosy jesienią. Mają różne kolory liści i są ozdobą przez cały rok.Tylko muszą mieć kwaśną glebę.
- Tomekl
- 50p
- Od: 3 kwie 2010, o 16:46
Kasiek mimo, że ogród młody to widać jak wiele pracy zostało w niego włożone, oczko i samo jego otoczenie świetnie się komponuje, jeszcze tylko trochę roślin do oczka i będzie coś niesamowitego.
Lubię takie kamienne klimaty bardzo fajne i korzystne zmiany Powodzonka w dalszych pracach
Pozdrawiam Paulina
Mój ogród
Mój ogród