Roślinki Niny :)
Roślinki Niny :)
Witam milutko .
Przedstawię moje roślinki , może Was zainteresują . Takich kolekcji i cudownych odmian to u mnie brak .
Pozdrawiam serdecznie i zapraszam do mojego wątku
Moja strelicja wczoraj...
a dzisiaj ptaszek pokazał piórka
Cytryna
Passiflora
Truskaweczki , bardzo słodkie
Oleander
Fiołek
Srefanotis
Storczyk
cdn .
Przedstawię moje roślinki , może Was zainteresują . Takich kolekcji i cudownych odmian to u mnie brak .
Pozdrawiam serdecznie i zapraszam do mojego wątku
Moja strelicja wczoraj...
a dzisiaj ptaszek pokazał piórka
Cytryna
Passiflora
Truskaweczki , bardzo słodkie
Oleander
Fiołek
Srefanotis
Storczyk
cdn .
- agata06
- 1000p
- Od: 17 wrz 2010, o 11:44
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Roślinki Niny :)
Witam
Zaczyna się bardzo interesująco Czekam na więcej
Zaczyna się bardzo interesująco Czekam na więcej
Rośliny są jak ludzie, potrzebują miłości by żyć, pokonywać choroby i umierać w spokoju.
ZAPRASZAM
ZAPRASZAM
- nuta23
- 1000p
- Od: 17 kwie 2010, o 13:53
wśród nas.
Pokazałaś piękne rośliny i gratuluję wyhodowania truskawek w doniczce mnie się to nie udało.
Pokazałaś piękne rośliny i gratuluję wyhodowania truskawek w doniczce mnie się to nie udało.
pozdrowienia dla wszystkich Renata
moje początki
moje początki
- anik
- 1000p
- Od: 28 maja 2010, o 13:05
Ja również witam na naszym forum. kwiaty masz przepiękne i okazy z nich nie takie zwyczajne. Nawet nie wiedziałam, ze truskawek można się dochować w doniczce. Zapraszam na moje parapety.
- elcia1974
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 23 lip 2009, o 18:25
Nino na forum
Ładne okazy pokazałaś. Rajski ptak pieknie kwitnie. Tak samo zresztą, jak fiołek, stefek i storczyk.
Zastanawiam się co ukrywa się jeszcze na Twoich parapetach.
Ładne okazy pokazałaś. Rajski ptak pieknie kwitnie. Tak samo zresztą, jak fiołek, stefek i storczyk.
Zastanawiam się co ukrywa się jeszcze na Twoich parapetach.
Droga przez las nie jest długa, jeśli kocha się osobę, którą idzie się odwiedzic.
Aktualny wątek: Doniczkowi domownicy Eli cz. 7 Poprzednie części: Spis moich wątków
Wątek sprzedażowy: Sprzedam, kupię, wymienię rośliny doniczkowe
Aktualny wątek: Doniczkowi domownicy Eli cz. 7 Poprzednie części: Spis moich wątków
Wątek sprzedażowy: Sprzedam, kupię, wymienię rośliny doniczkowe
- Madzik_J-Ch
- 200p
- Od: 12 lip 2010, o 22:51
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witaj Ninko na forum
A co do truskawek - tutaj wszyscy wszystkim się częstują online, kawki są na porządku dziennym, więc wydaje mi się, że jak pokazałaś te truskawki to ja nie wiem czy jeszcze jakaś została Ja już biorę jedną dla siebie
Masz cudownego fiołeczka, niezwykłą, kwitnącą strelicję, pokazujesz nam truskawki w październiku i inne piękności i opowiadasz takie rzeczy, że cudownych odmian u Ciebie brak. No ja nie wiem, cóż za skromnośćninad pisze:
Takich kolekcji i cudownych odmian to u mnie brak .
A co do truskawek - tutaj wszyscy wszystkim się częstują online, kawki są na porządku dziennym, więc wydaje mi się, że jak pokazałaś te truskawki to ja nie wiem czy jeszcze jakaś została Ja już biorę jedną dla siebie
Pozdrawiam:) Madzia
Moje zielone linki. Zapraszam
Wierzę, że są kwiaty, które się rodzą ze spojrzeń ludzkich oczu (Kazimierz Przerwa-Tetmajer)
Wierzę, że są kwiaty, które się rodzą ze spojrzeń ludzkich oczu (Kazimierz Przerwa-Tetmajer)
Madziu dobrze że zdążyłaś poczęstować się truskawką , mam takie trzy donice , ale moje "Szogunki" (czytaj wnuczęta ) objadają je na bierząco
Dziękuję Wszystkim za miłe komentarze .
A teraz zapraszam na słodkie figi
Dziękuję Wszystkim za miłe komentarze .
A teraz zapraszam na słodkie figi
Piękna ta twoja oranżeria z bardzo egzotycznymi roślinami: strelicja, figa stefan, passiflora i do tego truskaweczki z własnej donicy... czego chcieć więcej :P
- nuta23
- 1000p
- Od: 17 kwie 2010, o 13:53
Figa bardzo ładna i z tego co wiem to można ją przezimować bez problemu nawet w ciemniej piwnicy.
pozdrowienia dla wszystkich Renata
moje początki
moje początki
- Madzik_J-Ch
- 200p
- Od: 12 lip 2010, o 22:51
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Wspominałam, że do konsumpcji nic tu nie można pokazać - no to kolejny dowód: mój małżonek zamawia figi Wprost uwielbia te owoce.
A ja na Twoją figę spojrzę z punktu widzenia roślinomaniaka i powiem, że niezły z niej okaz
A ja na Twoją figę spojrzę z punktu widzenia roślinomaniaka i powiem, że niezły z niej okaz
Pozdrawiam:) Madzia
Moje figi są bardzo słodkie , oto dowód
Osy- złodziejki
Osy- złodziejki
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 20 wrz 2010, o 07:32
Witam.I to mają być te braki cudownych odmian???? A ta streclia?Toż to cudo!!! A ten stefek kwitnący?Cytryna,olek,passi?????Nie no same piękności dorodne.A już nie mówię o tych ktore widać w tle odrobine. Ja ze swoich kwiatuchów jestem zadowolona.Choć nie są tak okazałe i piekne.
Obserwator , dzięki , ale tyle na tym forum się naoglądałam , naczytałam ,że ja to pikuś . Nawt nazw odmian kwiatów nie znam
Ale bardzo miło mi że zainteresowaliście się moimi roślinkami
Ale bardzo miło mi że zainteresowaliście się moimi roślinkami