Wiolu tak to są aktualne zdjęcia z soboty. Mam też takie odmiany wrzosów, które przekwitły np. w białym kolorze.
Wiesz przy tak dużej ilości wątków ja nie jestem w stanie wszystkiego ogarnąć, wchodzę tylko do zaprzyjażnionych no i tradycyjnie jak odezwi się ktoś u mnie nowy muszą być rewizyty
Iwonko te ilości roślin wymagają pogrupowania, wiosną czekają mnie duże przesadzania, oby tylko czas pozwolił. Wiola to przerabiała w tym roku, zaglądnij do jej wątku. Wszystkie zmiany wprowadzone przez nią tego roku są na korzyść ogrodu, mnie też musi się to udać
Jak odjeżdżałaś to się uśmiechałam z drzwi samochodu wystawały Ci trawki i właśnie o to chodziło, mój gość musi być zadowolony

nie mogłaś pusto wracać do domku, bo sama przywiozłaś mi dużo pięknych roślinek, a thuje rewelacja
Ten ogród na pewno jest już ostatni, docelowy. Będę jeszcze pomagała tworzyć ogród od zera u mojej siostrzenicy, ale to może za dwa lata. Na przyszły rok zabieram się ostro za ukorzenianie krzewów, wiesz zachęcona Twoimi siewkami iglaczków, wysiałam teraz dwie donice nasionek. Wczoraj też przytargałam do domu małe szyszeczki innej odmiany, na razie się suszą, muszę trochę poeksperymentować, wiem jak się uda że to jest największa przyjemność i satysfakcja mieć własne sadzonki.
Dziewczyny z Tymi wątkami macie całkowitą rację. Żałuję tylko, że w moich starych wątkach nie wszystkie zdjęcia można pooglądać. Fotosik je zlikwidował, a teraz serwer z którego korzystam wklejając zdjęcia też wydaje mi się, że zaczął coś szwankować. Oby nie stało się to co w fotosiku.