Działka Mieci
- mieciak49
- 1000p
- Od: 13 paź 2010, o 18:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Działka Mieci
Witam w gronie ogrodowych forumowiczów.Od kilku miesięcy buszuję po waszych pięknych ogrodach,zachwycam się i podziwiam,muszę więc też pokazać moje miejsce ukochane,gdzie zawsze ładuję sobie moje biologiczne akumulatory.Działkę ROD mam od około 25 lat i zawsze była to dla mnie odskocznia od pracy.Teraz jestem emerytką,działkę traktuję rekreacyjnie i mogę na niej spędzać całe dni.Mam swój kącik odgrodzony wieloletnimi iglakami i to tam ładuję moje akumulatorki na słoneczku
- agnieszka72
- Przyjaciel Forum - Ś.P.
- Od: 22 lip 2008, o 20:30
Re: Działka Mieci
Witam kolejną szczeciniankę
.
Że tak podpytam......w jakiej dzielnicy masz działeczkę?

Że tak podpytam......w jakiej dzielnicy masz działeczkę?
- amba19
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 11 kwie 2007, o 20:04
Witaj Mieciu na forum

Piękne zdjęcie - pięknego zakątka. Jak z obrazu impresjonisty..........
- mieciak49
- 1000p
Agnieszko 72-miło mi że od razu znalazłam krajankę,moja działeczka jest na ul.Polickiej,może okaże się że jesteśmy blisko siebie
- mieciak49
- 1000p
amba 19 -dziękuję bardzo za wizytę na mojej dzialeczce,cieszy mnie że układ roślin kojarzy Ci się z impresjonizmem,ja doskonale czuję się w takim malowniczym nieładzie,mam w nim swoje kąciki i kryjówki
- Karo
- -Administrator Forum-.
- Od: 16 sie 2006, o 14:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Bardzo ładna działka Mieciu
Przez tyle lat pięknie wszystko się rozrosło,ja też uwielbiam zakamarki .
Czy czarna folia ma coś wspólnego z wodą? Masz tez oczko?
Pozdrawiam

Przez tyle lat pięknie wszystko się rozrosło,ja też uwielbiam zakamarki .
Czy czarna folia ma coś wspólnego z wodą? Masz tez oczko?
Pozdrawiam

- E@K66
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 7 gru 2008, o 11:54
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witaj Mieciu ,bardzo ładnie jest u ciebie,roślinki już duże,wyrośnięte.Cieszę się że dołączyłaś do forumowiczów,czekam na nowe fotki.
-
- 1000p
- Od: 13 sie 2009, o 18:06
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Cześć Mieciu i ja witam Cię w naszym szczecińskim gronie . Co do forumek z naszego miasta to najbliżej Ciebie jest Ma-Do ma działeczkę przy skrzyżowaniu Pokoju . Ja z Agą72 Pogodno ...jest jeszcze kilka dziewczyn z tej okolicy .Fajna działeczka .
- mieciak49
- 1000p
Och,cieszę się bardzo,zawsze to będzie raźniej na takim dużym forum
- mieciak49
- 1000p
Karo,rzeczywiście,kilkanaście lat temu miałam oczko wodne wykopane przeze mnie na gł.1m.Miałam w nim czerwone karasie i karpie koi,to była wspaniała rzecz,mogłam godzinami wpatrywać się i obserwować wodne życie.Kiedyś syn sąsiadów działkowych robił imprezę na działce i młodzi weszli do wody aby zerwać lilie wodne,no i folia nie wytrzymała.Cały czas mam zamiar zrobić porządne oczko ale trochę finansowo nie wyrabiałam.Dziura nadal jest,nasadzenia pięknie podrosły,więc ta chwila chyba niedługo przyjdzie.Pokażę na starych zdjęciach jak wyglądało oczko

Witaj Mieciu, pięknie zagospodarowana i zadbana działeczka, dużo różnych dorodnych roślin oraz iglaków, soczyście zielony trawnik. Całość wygląda jak wielki busz, widoki z oddali wspaniałe.
-
- 1000p
- Od: 13 paź 2008, o 19:00
Dzień dobry, Skarbówek pozdrawia ul. Policką
Rośliny piękne i jakie już duże, zadbane. A na fotce oczka ta świetlista kula to... fontanna? lampa?? fontanna z lampą??? cokolwiek to jest, robi wrażenie. U mnie też wiosną rusza oczko wodne, więc pewnie podpytam o rośliny na brzegi i do wody. Fakt, że trzeba by w lotto wygrać, by wszystkie chciejstwa ogrodowe spełnić
, ale postanowiłam, że oczko będzie i tyle, tylko rybki nie bardzo, bo mam 2 koty, które na działce polują na wszystko, szkoda rybek. Pozdrawiam serdecznie.

Nigdy nie można powiedzieć o ogrodzie - uff, gotowe. I to mnie właśnie zachwyca!!!!!!!!!!
Esteci i łakomczuchy
Esteci i łakomczuchy cz.2- aktualna
Esteci i łakomczuchy
Esteci i łakomczuchy cz.2- aktualna