Witam wszystkich, którzy zaszczycili ten wątek swoją obecnością. Niedawno no prawie 2 miesiące temu trafiłam na forum i zaczęłam się uzależniać, siedzę, czytam i podziwiam Wasze piękne zdjęcia.
Moje ulubione kwiaty to liliowce i irysy.
W oczekiwaniu na wiosnę trochę zdjęć z poprzedniego roku.
Zapraszam do siebie. Ewa Mój wątekNadwyżki Już Ireland!! Jak ja tęsknię za ogrodem!!
Widziałam twoją piękną kolekcję liliowców ( w liliowcach właśnie ) A tu widać , że i inne piękności u Ciebie goszczą -śliczne irysy , jak znasz odmiany to podpisz
mirdem- tych akurat nie mam opisanych ale w miarę rozwijania się wątku i takie dorzucę.
Comcia rodzinny lasek bukowy, jest piękny o każdej porze roku ale wiosną ilość zawilców i przylaszczek jest niesamowita.
Zapraszam do siebie. Ewa Mój wątekNadwyżki Już Ireland!! Jak ja tęsknię za ogrodem!!
Dlaczego w moim lasku nie rosną takie cuda .
Piękne iryski :P Gdybyś kiedykolwiek chciała odsprzedać ich nadwyżki ,to ja chętnie odkupię.
Kupiłam na allegro kilka odmian ,ale niestety wszystkie zakwitły jednakowo .
JolantaGraj ja też zakupiłam w 2009 kilkanaście odmian i okazały się jednakowe, w tym roku kupiłam u dobrych sprzedawców hodowców drożej, ale wiem że będą takie jak kupiłam. Te co mam zdjęcia będę przesadzać na przełomie czerwca-lipca więc na pewno będą jakieś nadwyżki.
Daj znać ,jak będziesz dzielić .Chętni na pewno się znajdą .
Sama też chętnie odkupię wszystkie odmiany jakie masz .Nie mam żadnej,z tych co pokazałaś .
Witaj Ewo pokazałaś takie piękne Irysy, ja też mam kilka kolorów ,nie zawiele bo nie mam miejsca dla nich, a chciałabym mieć różne kwiaty, bo tak naprawdę to każdy kwiat ma swój piękny urok.
Witaj Ewo
Pięknie rozpoczęłaś swój wątek Widać , ze masz bardzo bogatą kolekcje pięknych kwiatów, już nie mogę doczekać się ich dalszej prezentacji A ukwiecony lasek bukowy dosłownie marzenie