Na początek powiem ze jestem w UK i własnie kupiłem dom dom jest cudowny lecz cały dzień siedzę w internecie i juz brak mi słów na ogród ktory będzie widoczny na foto.
Na początku marca mam zamiar zabrać się za ogród i zacznę od wykopania tych prętów które widać oraz będę chciał przekopać cały ogród zeby zasiać ładną trawkę ale nie o to mi chodzi
Chodzi mi o ogrodzenie proszę zobaczyć jakie w żywopłocie są szczeliny nie wiem jeszcze czy mogę cały żywopłot usunąć ale z drugiej strony to wolał bym go zostawić bo zawsze to lepsze niż nic zeby sąsiad nie podglądał
Miałem różne mysli zeby wkopać jakiś 1,5m drewniane ogrodzenie ale takie które się wkopuje zeby nie trzeba było zalewać betonem
myslałem też o macie bambusowej a moze wystarczy wkopać tuje sam już naprawdę nie wiem moze wy mi coś fajnego doradzicie powiem jeszcze ze siatka nie wchodzi w grę
PD piszę o ogrodzeniu zeby wiedzieć krok po kroku co robić jak zostanie on już przekopany zeby czegoś nie pominąć i robić dwa razy to samo
Proszę o jakieś rady co można było by no nie wiem wkopać w ten żywopłot zeby zaklinować te dziury nie wiem rośliny , ogrodzenie drewniane nie wiem sam proszę o radę
z góry dziękuję