Ogród Maryli cz.3
-
- 1000p
- Od: 26 sie 2008, o 19:21
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Ogród Maryli cz.3
Witam po krótkiej przerwie...
Chciałam zacząć kolejną część mojej przygody z ogrodem wraz z nadejściem wiosny...
Straty po zimie są takie jak co roku,ale uczy mnie to z jakich roślin rezygnować w moim klimacie...
Wstępne porządki zrobione,ale jeszcze wiele pracy czeka w nadchodzących dniach,oby tylko zapowiadana piękna pogoda dopisała...
Mój ogród to wielki MISZ-MASZ i takim pozostanie...
Tutaj można zobaczyć wcześniejsze moje zmagania ...
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=52&t=29328
Wiosna 2011 małymi kroczkami wkracza do ogrodu...
Chciałam zacząć kolejną część mojej przygody z ogrodem wraz z nadejściem wiosny...
Straty po zimie są takie jak co roku,ale uczy mnie to z jakich roślin rezygnować w moim klimacie...
Wstępne porządki zrobione,ale jeszcze wiele pracy czeka w nadchodzących dniach,oby tylko zapowiadana piękna pogoda dopisała...
Mój ogród to wielki MISZ-MASZ i takim pozostanie...
Tutaj można zobaczyć wcześniejsze moje zmagania ...
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=52&t=29328
Wiosna 2011 małymi kroczkami wkracza do ogrodu...
- Reni4
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 21 wrz 2009, o 15:01
Re: Ogród Maryli cz.3
Witaj w nowym wątku
Cudowna wiosna do Ciebie wkroczyła;)
Pracy mamy pod dostatkiem..nie można narzekać na jej brak...a Twój wspaniały MISZ-MASZ ..bardzo mi się podoba
Cudowna wiosna do Ciebie wkroczyła;)
Pracy mamy pod dostatkiem..nie można narzekać na jej brak...a Twój wspaniały MISZ-MASZ ..bardzo mi się podoba
-
- Od: 17 sie 2010, o 11:45
witam w nowym wątku wiosna już przyszła tylko nie chcemy już widzieć śniegu .Zapraszam z rewizyta.
- FRAGOLA
- 1000p
- Od: 4 cze 2010, o 09:34
Witaj Marylu w nowym wątku...
Nareszcie przyszła wiosna
Nareszcie przyszła wiosna
Marylko, piękne te zdjęcia. A roślinki uroczo się prezentują pod śniegiem
- ilona2715
- Od: 7 wrz 2010, o 11:47
Witaj Marylko, trochę pochodziłam po Twoich wcześniejszych wątkach przepiękne kompozycje, bardzo ładne lilie i róże i hostie i wszystkie inne, ale najbardziej zauroczyło mnie cesarskie drzewko, czy ono zimuje w gruncie, jak wygląda teraz?
pozdrawiam
Ilona
http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... 79&start=0
pozdrawiam
Ilona
http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... 79&start=0
Marylko witaj w nowym wątku :P
Napisz jak przetrwały zimę wrzosy...moje zaczęły brązowieć, wydaje mi się że ostatni mróz im zaszkodził
Napisz jak przetrwały zimę wrzosy...moje zaczęły brązowieć, wydaje mi się że ostatni mróz im zaszkodził
- Jagodka
- Od: 24 sty 2011, o 22:03
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Wpadłam Marylko , by zobaczyć Twój ogród w wiosennej odsłonie . Nic chyba nam , ogrodowo zakręconym nie sprawia takiej przyjemności , jak pierwsze wiosenne kwiaty krokusów , przebiśniegów , ranników , żonkili , śnieżyc i tulipanków .
My wszyscy chcemy ciepełka , a Igor mówi ,że będzie masakra , bo + 20 *C . Igor , Ty mnie nie denerwuj !
My wszyscy chcemy ciepełka , a Igor mówi ,że będzie masakra , bo + 20 *C . Igor , Ty mnie nie denerwuj !
Pozdrawiam i zapraszam serdecznie na wirtualny spacer - Jagódka
Spis moich wątków Wątek aktualny- część 6
Wątek sprzedażowy Moje tęsknoty ...malowane czesanką , pisane piórem ...
Spis moich wątków Wątek aktualny- część 6
Wątek sprzedażowy Moje tęsknoty ...malowane czesanką , pisane piórem ...
- moniM
- 200p
- Od: 23 mar 2011, o 18:46
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Melduję się z rewizytą . Prześliczne zdjęcia, powiało wiosną i optymizmem. Cudnie się zaczął ten Twój nowy wątek
- Wanda7
- -Moderator Forum-.
- Od: 2 wrz 2010, o 13:17
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Marylko, dzień dobry. Czekałam na twój wąteczek, bo ostatnio nam jakoś gdzieś zniknęłaś. Teraz już będziemy znowu oglądać twój piękny ogródek
-
- 1000p
- Od: 26 sie 2008, o 19:21
Witajcie Reniu,Andrzeju,Graziu,Igorze,Lucy,Ilonko,Aniu,Jagodo,Zenku,Moni,Wandziu,dziękuje Wam za odwiedziny,pozwólcie ze odpowiem grupowo...
Wiosna przyszła i mam nadzieje ze z każdym dniem będzie jej coraz więcej...jak do tej pory kwitną tylko krokusy,a inne cebulowe wychodzą z ziemi i już za niedługo będzie więcej kolorów...
Wczoraj przyszły zamówione lilie,mają spore kły i nadają się już do posadzenia,na razie wstawiłam je do garażu,bo dopadła mnie grypa,lilie muszę wsadzać do wiaderek,w starych nornice zrobiły sobie stołówkę...dzisiaj mają przyjść clematisy i tez powędrują do garażu,mam nadzieje że nie na długo...
Igor ja też czekam na wiosnę na maksa...
Aniu wrzosy nie są złe,ale i nie w najlepszej kondycji,połamane przez śnieg i koty,całe brązowe,ale żywe,zregenerują się na pewno...
Wandziu miałam tygodniową przerwę od ogrodu,domu i kąpa,a teraz jeszcze choróbsko mnie dopadło,ale jutro już wyruszam do ogrodu bo jeszcze sporo pracy mnie czeka i po bratki do koszy...
Zapraszam na ciąg dalszy krokusomanii...
Wiosna przyszła i mam nadzieje ze z każdym dniem będzie jej coraz więcej...jak do tej pory kwitną tylko krokusy,a inne cebulowe wychodzą z ziemi i już za niedługo będzie więcej kolorów...
Wczoraj przyszły zamówione lilie,mają spore kły i nadają się już do posadzenia,na razie wstawiłam je do garażu,bo dopadła mnie grypa,lilie muszę wsadzać do wiaderek,w starych nornice zrobiły sobie stołówkę...dzisiaj mają przyjść clematisy i tez powędrują do garażu,mam nadzieje że nie na długo...
Igor ja też czekam na wiosnę na maksa...
Aniu wrzosy nie są złe,ale i nie w najlepszej kondycji,połamane przez śnieg i koty,całe brązowe,ale żywe,zregenerują się na pewno...
Wandziu miałam tygodniową przerwę od ogrodu,domu i kąpa,a teraz jeszcze choróbsko mnie dopadło,ale jutro już wyruszam do ogrodu bo jeszcze sporo pracy mnie czeka i po bratki do koszy...
Zapraszam na ciąg dalszy krokusomanii...
- AGNESS
- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Witaj Marylu
Melduję się w nowym wątku i wzdycham z zachwytu nad krokusikami. Są prześliczne, a je kocham te kwiatuszki i zawsze z wytęsknieniem wypatruję ich
Melduję się w nowym wątku i wzdycham z zachwytu nad krokusikami. Są prześliczne, a je kocham te kwiatuszki i zawsze z wytęsknieniem wypatruję ich