Wyczesany :-) ogródek Stokrotki - 2011
- 100krotka
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 2 gru 2008, o 20:11
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Wyczesany :-) ogródek Stokrotki - 2011
Witam wszystkich Szanownych Gości w nowym wydaniu mego wątku ogrodowego
Poprzedni wątek pod tym adresem.
Na poczatek kilka nieśmiałych wiosennych widoczków
Jakieś postanowienia na nowy sezon? Na pewno po kilkudniowej pracy nad przygotowaniem rabatek do wiosny, postanowiłam sobie być bardziej obliczalną i stateczną Nie sadzić różnych rzeczy gdzie popadnie. Howgh! Po czym posiałąm chabry, trzy odmiany kosmosu i wilczomlecz i nie pamietam gdzie. Ale mam nadzieję, że córki pamietają
Miłej niedzieli!
Poprzedni wątek pod tym adresem.
Na poczatek kilka nieśmiałych wiosennych widoczków
Jakieś postanowienia na nowy sezon? Na pewno po kilkudniowej pracy nad przygotowaniem rabatek do wiosny, postanowiłam sobie być bardziej obliczalną i stateczną Nie sadzić różnych rzeczy gdzie popadnie. Howgh! Po czym posiałąm chabry, trzy odmiany kosmosu i wilczomlecz i nie pamietam gdzie. Ale mam nadzieję, że córki pamietają
Miłej niedzieli!
"Dużo ludzi nie wie, co robić z czasem. Czas nie ma z ludźmi tego kłopotu. " (Magdalena Samozwaniec)
Moje linki - i aktualny
Wizytówka
Moje linki - i aktualny
Wizytówka
Re: Wyczesany :-) ogródek Stokrotki - 2011
To raczej nie zapowiada dotrzymania danych sobie obietnic Ale postanowienia ambitne! Aż powagą powiało...I ten tytuł...Wyczesany ogród...Oj, mam nadzieję, że wiatry powieją i się trochę rozczochra Wiatry z forum, mam na myśli...Wiatry nowych zachcianek, pomysłów i te zdroworozsądkowe plany trochę się zmodyfikują No i mam nadzieję, że nie wytrwasz w postanowieniu ascezy w zakupach Czy jeszcze w tym trwasz?
Serduszka prześliczna, znasz nazwę odmiany?
Serduszka prześliczna, znasz nazwę odmiany?
- repas200
- Od: 12 mar 2011, o 13:49
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Postanowienie bardzo stanowcze ;) Ym mi powiało grozą Nie lubię żeby w ogrodzie było wszystko pod linijkę i właśnie podoba mi się jak kwiaty są ponasadzane gdzie popadnie oczywiście na rabatce Taki ładny nieład
My name is Daniel
- Mala_MI
- Od: 16 paź 2008, o 14:23
- Kontakt:
Ciekawe czy dotrwasz w przyrzeczeniu
U mnie się to nie sprawdza
U mnie się to nie sprawdza
Pozdrawiam, Justyna
Storczyki , Róże , Ogród i kto wie co jeszcze...
Nie dla bezsensownego rozmnażania zwierząt!
Storczyki , Róże , Ogród i kto wie co jeszcze...
Nie dla bezsensownego rozmnażania zwierząt!
-
- Od: 17 sie 2010, o 11:45
witam w nowym wąteczku i od razu jak kolorowo
100krotko, to w tym roku Twój ogródek JEST już wyczesany, czy Ty chcesz, żeby taki był
Bo ja tak lubiłam ten rozczochrany
Bo ja tak lubiłam ten rozczochrany
Zazdroszczę wyczesania , mój dzięki "pomocy" kreto -psów ryjących - rozorany .
Coś mi się zdaje, że w tym "wyczesaniu" tkwi jakaś przekora chyba, że doszłaś do wniosku, że przy takim stażu na forum, ogród nie ma prawa być rozczochrany...
Nic bardziej mylnego
Serduszka podpędzona w domu? Urocza
Nic bardziej mylnego
Serduszka podpędzona w domu? Urocza
- riane
- Od: 24 lut 2008, o 12:02
Melduję się! I bratków zazdroszczę. Mi się jeszcze nie udało upolować. Ale jestem wytrwała i jeszcze je dorwę
Agata
- Wanda7
- -Moderator Forum-.
- Od: 2 wrz 2010, o 13:17
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Jestem i ja! Rozczochrany czy wyczesany, w kązym razie sympatyczny
- Ave
- Od: 9 kwie 2008, o 12:11
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Wyczesany mówisz... szczęściaro...
- 100krotka
- Od: 2 gru 2008, o 20:11
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Wyczesany to on już jest...prawie jeszcze tylko popodcinać to i owo, przekopać tu i ówdzie, inspekcik zrobić, i takie tam...ech, mnóstwo pracy, jeszcze jedna sobota by się przydała - a swoją drogą, przez całą zimę narzekałam na kręgosłup, a po ubiegłej sobocie spędzonej nad rydlem - nic nie boli, nigdzie nie strzyka, a cżłowiek rześki jak młode ptaszę no niestety, na najbliższą sobotę liczyć nie mogę, bo we środę wybywam do Dublina, odwiedzić brachola i zostaniemy tam parę dni. Bardzo się cieszę, ale i trochę się boję, bo nigdy w zyciu nie leciałam samolotem, a tu jeszcze trzeba grać twardziela przed dziećmi...co tam, to tylko trzy godziny, za starych czasów do babci osobowym dłuzej się jechało
A zresztą, w czasach kiedy byłam zwariowaną fanką U2, bardzo chciałam zwiedzić to miasto
Co do serduszki, to ona naprawdę ma jakąś nazwę odmianową (wiedziałam, kto jak kto, ale Marta po prostu MUSI o to spytać ;-) ) tylko nie pamiętam, jaką. Niestety, zakwitła mi w piwnicy, czego się kompletnie nie spodziewałam, no i pokrój ma nijaki...ale jak się przyjmie, to się poprawi. Te kwiatuszki rzeczywiście milusie
A zresztą, w czasach kiedy byłam zwariowaną fanką U2, bardzo chciałam zwiedzić to miasto
Co do serduszki, to ona naprawdę ma jakąś nazwę odmianową (wiedziałam, kto jak kto, ale Marta po prostu MUSI o to spytać ;-) ) tylko nie pamiętam, jaką. Niestety, zakwitła mi w piwnicy, czego się kompletnie nie spodziewałam, no i pokrój ma nijaki...ale jak się przyjmie, to się poprawi. Te kwiatuszki rzeczywiście milusie
"Dużo ludzi nie wie, co robić z czasem. Czas nie ma z ludźmi tego kłopotu. " (Magdalena Samozwaniec)
Moje linki - i aktualny
Wizytówka
Moje linki - i aktualny
Wizytówka