Popradzki Park Krajobrazowy
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 25 wrz 2008, o 12:42
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Popradzki Park Krajobrazowy
w PPK Foremki
Bez ilustracji bo Fotosik nie znajduje FO .........Generalnie bz czyli WIOSNA2011
Korektę wprowadziły chrząszcze majowe bo stadnie wyfrunęły z ziemi po 6 wiosnach
Taki chrząszcz to ho ho!Wylatuje w las w celach rozrodchych ,potem wraca na pola uprawne.....składa jaja i ginie
Ptaki w smoczej z przejedzenia pozostają w bezruchu ale śpiewają pieśni biesiadne bez opamiętania w różnych akordach
Moje obserwacje przywiodły do wniosku ,ze kultura wyższa zaczyna się wraz z końcem walki o byt
Linki do poprzednich części będą tutaj [ jak znajdę te linki ]
Bez ilustracji bo Fotosik nie znajduje FO .........Generalnie bz czyli WIOSNA2011
Korektę wprowadziły chrząszcze majowe bo stadnie wyfrunęły z ziemi po 6 wiosnach
Taki chrząszcz to ho ho!Wylatuje w las w celach rozrodchych ,potem wraca na pola uprawne.....składa jaja i ginie
Ptaki w smoczej z przejedzenia pozostają w bezruchu ale śpiewają pieśni biesiadne bez opamiętania w różnych akordach
Moje obserwacje przywiodły do wniosku ,ze kultura wyższa zaczyna się wraz z końcem walki o byt
Linki do poprzednich części będą tutaj [ jak znajdę te linki ]
nic nie jest takie jakim się wydaje Spis Treści
- Danio
- Od: 8 lis 2006, o 18:44
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Popradzki Park Krajobrazowy
U mnie też chrząszczowo, wpadają nawet do psiej miski. W następnych latach pędraki będą nam umilać życie
Pozdrawiam Dorota
Pozdrawiam Dorota
Żyjesz tylko raz, ale jeśli żyjesz dobrze, to wystarczy /Joe E. Lewis/
Ogród za borem
Ogród za borem cz. 2
Ogród za borem
Ogród za borem cz. 2
- Jagodka
- Od: 24 sty 2011, o 22:03
Formę , to ja mam , ale nazwać mnie ' Foremką ' , to już gruba przesada .
Byłam wczoraj , z wieczora na Twoim Blogu , super mi się czytało , oglądało . Ciekawie ujęte tematy , opowieści , przypowieści i takie tam ....
Byłam wczoraj , z wieczora na Twoim Blogu , super mi się czytało , oglądało . Ciekawie ujęte tematy , opowieści , przypowieści i takie tam ....
Pozdrawiam i zapraszam serdecznie na wirtualny spacer - Jagódka
Spis moich wątków Wątek aktualny- część 6
Wątek sprzedażowy Moje tęsknoty ...malowane czesanką , pisane piórem ...
Spis moich wątków Wątek aktualny- część 6
Wątek sprzedażowy Moje tęsknoty ...malowane czesanką , pisane piórem ...
-
- Od: 7 kwie 2009, o 11:05
Witaj wiosennie w nowyn wątku,pozdrowienia z Kaszub.
- kogra
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 maja 2007, o 18:02
Ja też w międzyczasie czekania na nowy wątek żeby mi nie uciekł wlazłam w bloga.
No i ugrzęzłam na baaaaaaaardzo długo.
A potem jak zaczęłam zwiedzać inne to M musiał mnie odwołać do obiadu.
Ale melduję się na pierwszej stronie w smoczej.
No i ugrzęzłam na baaaaaaaardzo długo.
A potem jak zaczęłam zwiedzać inne to M musiał mnie odwołać do obiadu.
Ale melduję się na pierwszej stronie w smoczej.
Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
- oliwka
- Od: 24 mar 2008, o 13:31
I ja Cię tu znalazłam w nowym wątku
U mnie nareszcie pada od kilku godzin, z czego bardzo się cieszę, bo sucho było straszliwie.
Pewnie jutro ogród będzie bujniejszy od tego deszczu
U mnie nareszcie pada od kilku godzin, z czego bardzo się cieszę, bo sucho było straszliwie.
Pewnie jutro ogród będzie bujniejszy od tego deszczu
-
- Od: 25 wrz 2008, o 12:42
- Kontakt:
Foremki.....nawywijałam z tymi wątkami
To przez Kogrusię i regulamin Teraz proszę o pomoc bo jeden trzeba usunąć!
W smoczej pogoda barowa[ Mucha sie nie myliła].........zabrałam sie za narzędzia FO i wyszła kicha
Danieczko larwy chrzaszcza sa najbardziej żerne w 3 roku......mamy zatem czas A trawa lubi strzyżenie i od góry i od dołu
Oliwuś darmowe podlewanie wiosną jest ok....byle nie było powtórki z 2010 Moje/Twoje Splendens się ukorzenią dobrze
Księgowa moja ulubiona .........jak Ty mnie znalazłaś z dalekiej Prowansji Oglądałam dzisiaj Twoje lalki w rózanym wątku............są pięknie zbilansowane
Kogrusia nie czytaj Skarbie tylko pisz! Pisz co mam zrobić żeby ten fotoshop zechciał wklejać zdjęcia
I proszę pomóż mi sie przepoczwarzyć z wątku starej larwy w chrząszcza 2011.....bo ja potrafię na komputerze tylko pisać
Witaj Jogodko ..miło że "zaparkowałaś ":D Smoki jak ludzie na pochwały łase dziękuję.Foremki bo z NICH fajne babki A mamy na FO dużżżża piaskownicę
cmokasy i idę szukć instrukcji do tego imageshaka
To przez Kogrusię i regulamin Teraz proszę o pomoc bo jeden trzeba usunąć!
W smoczej pogoda barowa[ Mucha sie nie myliła].........zabrałam sie za narzędzia FO i wyszła kicha
Danieczko larwy chrzaszcza sa najbardziej żerne w 3 roku......mamy zatem czas A trawa lubi strzyżenie i od góry i od dołu
Oliwuś darmowe podlewanie wiosną jest ok....byle nie było powtórki z 2010 Moje/Twoje Splendens się ukorzenią dobrze
Księgowa moja ulubiona .........jak Ty mnie znalazłaś z dalekiej Prowansji Oglądałam dzisiaj Twoje lalki w rózanym wątku............są pięknie zbilansowane
Kogrusia nie czytaj Skarbie tylko pisz! Pisz co mam zrobić żeby ten fotoshop zechciał wklejać zdjęcia
I proszę pomóż mi sie przepoczwarzyć z wątku starej larwy w chrząszcza 2011.....bo ja potrafię na komputerze tylko pisać
Witaj Jogodko ..miło że "zaparkowałaś ":D Smoki jak ludzie na pochwały łase dziękuję.Foremki bo z NICH fajne babki A mamy na FO dużżżża piaskownicę
cmokasy i idę szukć instrukcji do tego imageshaka
nic nie jest takie jakim się wydaje Spis Treści
- kogra
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 maja 2007, o 18:02
Smokini luba, wszystko napisane jest tu - http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... 53&t=29287 - jeśli chodzi tworzenie nowego wątku.
A tu jest wszystko co dotyczy Imageshacka - http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... 53&t=29322
Ja korzystam stale z Fotosika.
A tu jest wszystko co dotyczy Imageshacka - http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... 53&t=29322
Ja korzystam stale z Fotosika.
Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
-
- Od: 7 kwie 2009, o 11:05
Kochana Smokini kto szuka nie błądzi,ja zawsze trafię do Pi............. i do Suchej D.................To moje ukochane miejsca.
puk, puk...
Poza kwieciem wszelakim, ujęłaś mnie minismoku poczuciem humoru i językiem, który udziela się w Twoim wątku odwiedzającym
Poza kwieciem wszelakim, ujęłaś mnie minismoku poczuciem humoru i językiem, który udziela się w Twoim wątku odwiedzającym
Kasia
- ZbigniewG
- Od: 3 cze 2010, o 18:42
Smokini a jak 'Oculus - draconis' po zimie, moja cieniutko ale powoli startuje
- Ave
- Od: 9 kwie 2008, o 12:11
Weź, pacnij tego Fotosika... wiesz w co... i gorąco pożegnaj, wybierając jakis inny "skład obrazkowy". Ja korzystam z TinyPic i nie narzekam...
Hmmmm, chrząszcze majowe sie rozbrykały ... mówisz... i jakies hiszpańskie muchy... no ciekawie sie zapowiada, ciekawie...
Hmmmm, chrząszcze majowe sie rozbrykały ... mówisz... i jakies hiszpańskie muchy... no ciekawie sie zapowiada, ciekawie...