Ogród Agnieszki cz.2
- aage
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 7 mar 2008, o 13:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Ogród Agnieszki cz.2
Kochanie wczoraj na kartce w kalendarzu pokaz się pierwszy dzień lata i to zmobilizowało mnie do otwarcia drugiej części wątku mojego ogrodu. W tym roku jakby mniej aż tak widocznych zmian- nie są tworzone nowe rabaty, zmieniam tylko nasadzenia i podglądam jak wszystko ładnie sobie rośnie. Oto dowody
-
- Od: 17 sie 2010, o 11:45
Re: Ogród Agnieszki cz.2
Witam w nowym wateczku fajny dzień na założenie nowego wątku .Bardzo fajne oczko
- agnieszka72
- Przyjaciel Forum - Ś.P.
- Od: 22 lip 2008, o 20:30
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
No to teraz będę na bieżąco .
witaj Agusiu!
pierwszy dzień lata to dobry czas na nowy wątek... lawenda w lawendowych 'filiżanach' - super
pierwszy dzień lata to dobry czas na nowy wątek... lawenda w lawendowych 'filiżanach' - super
witam i ja w nowym wąteczku.....
Pozdrawiam cieplutko. Arleta (Aka)
Miejsko-wiejski ogród Aki
Miejsko-wiejski ogród Aki
- AgaNet
- Od: 26 sie 2010, o 11:00
Fajnie zaczęłaś nowy, letni wątek
Co to za żurawka na fotkach - ta o sporych ciemnych liściach ?
- aage
Kochani witam w nowym wąteczku dziękuję za miłe słowa
agnieszka72 koniecznie
aguniada lawenda w filiżankach z przeceny dlatego nie jest już taka ładna ale kupiłam ze względu na filiżaneczki- śliczne ręcznie malowane
AgaNetto taka najzwyklejsza 'Palace Purple'
agnieszka72 koniecznie
aguniada lawenda w filiżankach z przeceny dlatego nie jest już taka ładna ale kupiłam ze względu na filiżaneczki- śliczne ręcznie malowane
AgaNetto taka najzwyklejsza 'Palace Purple'
- aage
-
- Od: 19 sie 2010, o 18:09
Witam w letnim ogródeczku Pieknie u Ciebie ,fantastyczne krajobrazy.... miły kącik do wypoczynku,super aranżacje- ta lawenda mnie powalila z nóg no i oczko kocham wodę w ogrodzie !
Wszystko czysciutkie ,wypielęgnowane i zadbane !!!!!!!!!Bardzo mi się u Ciebie podba i teraz nalezy Ci sie odpoczynek i podglądanie jak rosną Twoi podopieczni ,w takich okolicznościach przyrody i ładu sama poleżałabym na leżaczku .... należą Ci sie hołdy zdolna jesteś
Wszystko czysciutkie ,wypielęgnowane i zadbane !!!!!!!!!Bardzo mi się u Ciebie podba i teraz nalezy Ci sie odpoczynek i podglądanie jak rosną Twoi podopieczni ,w takich okolicznościach przyrody i ładu sama poleżałabym na leżaczku .... należą Ci sie hołdy zdolna jesteś
marzenia się spełniają! Dana
- pamelka
- Od: 30 gru 2009, o 00:34
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Jestem, jestem
Piękne fotki na wejście
Piękne fotki na wejście
- aage
Danuś dziękuję Ci za miłe słowa jesteś aż jestem czerwona. Kącik do wypoczynku stworzony na samym początku tworzenia ogrodu. Należałoby wymienić mebelki na jakieś drewniane choć nie jestem do końca przekonana, że one dadzą sobie radę ciągle stojąc pod chmurką
Co do tej mojej zdolności to nie jest tak do końca jak myślisz, uczę się na własnych błędach chyba jak każdy początkujący ogrodnik ale późniejsze efekty, ład i harmonia dają wiele satysfakcji że wszystko wykonało się własnymi rękami i nie ważne że było przy tym kilka podknięć. Danuś w tym roku dałam sobie spokój z roślinkami takimi jak Cany i Dalie. Zawsze gościły w moim ogrodzie ale teraz powiedziałam nie w głównej części ogrodu nie będą bo jest z nimi dużo pracy a nie zawsze wschodzą tak jakby się chciało i długo to trwa. Pójdą do ogrodu za dom ale to chyba w przyszłym roku- obecnie trwają porządki i na razie nie jest ten teren do pokazania.
Jolu dziękuję, że jesteś i podglądasz moje poczynia
Co do tej mojej zdolności to nie jest tak do końca jak myślisz, uczę się na własnych błędach chyba jak każdy początkujący ogrodnik ale późniejsze efekty, ład i harmonia dają wiele satysfakcji że wszystko wykonało się własnymi rękami i nie ważne że było przy tym kilka podknięć. Danuś w tym roku dałam sobie spokój z roślinkami takimi jak Cany i Dalie. Zawsze gościły w moim ogrodzie ale teraz powiedziałam nie w głównej części ogrodu nie będą bo jest z nimi dużo pracy a nie zawsze wschodzą tak jakby się chciało i długo to trwa. Pójdą do ogrodu za dom ale to chyba w przyszłym roku- obecnie trwają porządki i na razie nie jest ten teren do pokazania.
Jolu dziękuję, że jesteś i podglądasz moje poczynia
- aage
- agnieszka72
- Przyjaciel Forum - Ś.P.
- Od: 22 lip 2008, o 20:30
Ja bym się pod tym podpisała .
Nr 3 i 5 wygląda na to samo-Chocolate Ruffles przy czym pierwsze ze stanowiska słonecznego,drugie z cienia.
Choć mogę się mylić.
Nr 3 i 5 wygląda na to samo-Chocolate Ruffles przy czym pierwsze ze stanowiska słonecznego,drugie z cienia.
Choć mogę się mylić.