Kwiaty Patrycji
Kwiaty Patrycji
Witam Chcialam przedstwic Wam moja skromna kolekcje
- Nikitka
- 200p
- Od: 27 lip 2010, o 16:30
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Kwiaty Patrycji
Witaj Patrycjo na forum
Piękną miltonią dałaś po oczach, i przez to kolejny kwiatek trafia na listę mojego chciejstwa. Tylko gdzie taką zdobyć...
No i oczywiście czekam na kolejne fotki
Piękną miltonią dałaś po oczach, i przez to kolejny kwiatek trafia na listę mojego chciejstwa. Tylko gdzie taką zdobyć...
No i oczywiście czekam na kolejne fotki
Nikitka jak wroce do polski to moge rozsadzic jakas miltonie i sie wymienimy na cosik innego ciekawego ?:) ale to dopiero za 2 miesiace bedzie....
a to oncidium w swym pelnym rozkwicie
a to dzisiejsza zdobycz mala:)
a to moje male przedszkolaki
pieniazki...bananek, skalniaczki, kaktusik, ktory zakwitnie na zolto i forellenbegonia i posadzone nasiono strelicji--1 miesiac w ziemi ale mogloby juz zaczac kielkowac:)
a tu uratowane przed wyrzuceniem na smietnik 2 anturia... nie wiem czy sie je uda odratowac ale probuje maja pol uschnietego trzonka ale jedno z nich ma 1 zielony lisc... jak macie doswiadczenie z ratowaniem ich to blagam pomozcie;)
Euphorbia milli mam nadzieje ze jak najszybciej wypusci listki i kwiatuchy
Bananowiec
Reszta zdjec kwiatkow 2 za miesiace po powrocie do domku:)
a to dzisiejsza zdobycz mala:)
a to moje male przedszkolaki
pieniazki...bananek, skalniaczki, kaktusik, ktory zakwitnie na zolto i forellenbegonia i posadzone nasiono strelicji--1 miesiac w ziemi ale mogloby juz zaczac kielkowac:)
a tu uratowane przed wyrzuceniem na smietnik 2 anturia... nie wiem czy sie je uda odratowac ale probuje maja pol uschnietego trzonka ale jedno z nich ma 1 zielony lisc... jak macie doswiadczenie z ratowaniem ich to blagam pomozcie;)
Euphorbia milli mam nadzieje ze jak najszybciej wypusci listki i kwiatuchy
Bananowiec
Reszta zdjec kwiatkow 2 za miesiace po powrocie do domku:)
- elcia1974
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 23 lip 2009, o 18:25
Patrycjo na Forum
Będę czekac na kolejną porcję Twoich zieloności.
Będę czekac na kolejną porcję Twoich zieloności.
Droga przez las nie jest długa, jeśli kocha się osobę, którą idzie się odwiedzic.
Aktualny wątek: Doniczkowi domownicy Eli cz. 7 Poprzednie części: Spis moich wątków
Wątek sprzedażowy: Sprzedam, kupię, wymienię rośliny doniczkowe
Aktualny wątek: Doniczkowi domownicy Eli cz. 7 Poprzednie części: Spis moich wątków
- justus27
- Od: 18 mar 2009, o 18:54
Witaj ;)
Ciekawy początek kolekcji. Będę czekać na kolejne zdjęcia.
Ciekawy początek kolekcji. Będę czekać na kolejne zdjęcia.
Patrycjo , kwiatuszki ładniutkie , a Królowa Jednej Nocy cudowna Pozdrawiam milutko
najlepsze jest to ze jak nie kwitnie krolowa to wyglada tak jakby ja juz trzeba wyrzucic...plamy na lisciach polowa jakas powykrzywiana, ale jak zakwita to wynagradza swoim kwiatem wszystko:)
- elcia1974
- Od: 23 lip 2009, o 18:25
Pięknie zakwitła. To prawda, że taki widok potrafi wiele wynagrodzic.
Droga przez las nie jest długa, jeśli kocha się osobę, którą idzie się odwiedzic.
-
- 1000p
- Od: 30 maja 2011, o 15:50
- Kontakt:
Patrycjo .
Hojka pięknie ci kwitnie
Hojka pięknie ci kwitnie
Moje roślinki:
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=44666" onclick="window.open(this.href);return false;
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=44666" onclick="window.open(this.href);return false;