Piątek - 13-stego
- Karo
- -Administrator Forum-.
- Od: 16 sie 2006, o 14:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Piątek - 13-stego
Piątek i trzynasty - wielu z nas mówi,że to feralny zbieg okoliczności!
Ciekawam,co zdarzy się nam dzisiaj interesujacego,innego,nieprzewidzianego,co będziemy mogli przypisać pechowi.
Dla mnie dzień rozpoczął się cudownie-wstałam duużo przed godz.6.00.To lubię!!!
Za oknem słońce ,rodzina poza domem,pies woła na spacer,ogód czeka na mnie- chce się żyć.
Napiszcie o swoich konfrontacjach z "pechowym dniem" - zapraszam!
Ciekawam,co zdarzy się nam dzisiaj interesujacego,innego,nieprzewidzianego,co będziemy mogli przypisać pechowi.
Dla mnie dzień rozpoczął się cudownie-wstałam duużo przed godz.6.00.To lubię!!!
Za oknem słońce ,rodzina poza domem,pies woła na spacer,ogód czeka na mnie- chce się żyć.
Napiszcie o swoich konfrontacjach z "pechowym dniem" - zapraszam!
Dla mnie to niezbyt miły dzień, bo jak powiedziałyście, ogród czeka, a ja muszę akurat na weekend wyjechać. Zaraz wychodze na pociąg, obym dojechała cało . Ale w niedzielę, jak wrócę (biorąc pod uwagę dzisiejszą datę, to również jeśli wrócę...), jeśli tylko pogoda dopisze, to żadna siła nie wyciągnie mnie z ogrodu!
- Nela
- Przyjaciel Forum
- Od: 18 paź 2006, o 17:09
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Siedzę przy kompie- szukam wiadomości na temat erytriny- bo gdybym więcej wiedziała to być może pójdę i kupię tę "zdechłą" sadzonkę co widziałam- na inną w tym roku już nie ma szans...Więc siedzę i gotuję w rondelku 2 jajka.../ wstawiłam rano na śniadanie dla siebie /...Przypomniał mi o nich teraz nieprzyjemny zapach z kuchni/
Czy to z powodu że dziś trzynasty? ,
Aż się boję wychodzić z domu dzisiaj- co jeszcze "wesołego" dziś zmaluję?
Biedny, kto gwiazd nie widzi bez uderzenia w zęby... St.J.Lec
- nemo56
- Przyjaciel Forum
- Od: 18 sie 2005, o 15:16
I co??????Nela pisze: Siedzę przy kompie- szukam wiadomości na temat erytriny- bo gdybym więcej wiedziała to być może pójdę i kupię tę "zdechłą" sadzonkę co widziałam- na inną w tym roku już nie ma szans...Więc siedzę i gotuję w rondelku 2 jajka.../ wstawiłam rano na śniadanie dla siebie /...Przypomniał mi o nich teraz nieprzyjemny zapach z kuchni/
znalazłaś?
Czy chodzi Tobie o "Koguci grzebień"?
dla tych co nie wiedzą o co chodzi:
http://www.arbolesornamentales.com/Erythrina.htm
LAS ESPECIES DEL GÉNERO ERYTHRINA CULTIVADAS EN ESPAÑA
http://www.gartendatenbank.de/species/e ... ista_galli
ERYTHRINA CRISTA-GALLI, KORALLENSTRAUCH, CORAL TREE in PFLANZEN A-Z @ GartenDatenbank.de
KOGUCI GRZEBIEŃ- ERYTHRINA płomienna rzadkość (175037702) - Aukcje internetowe Allegro
Jakub . . . . .
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 27 maja 2006, o 19:35
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
A ja "złapałam zająca" a ściślej mówiąc wyłożyłam się jak długa na chodniku tuż przed przystankiem pełnym ludzi. Mieli na co popatrzeć.
Straty własne: stłuczone kolano, zdrapany nadgarstek i popsuty humor. A wszystko przez to, że ujęłam się honorem i nie chciałam, by mąż przyjechał po mnie do pracy. Wolałam wracać sama. No i mam.
Straty własne: stłuczone kolano, zdrapany nadgarstek i popsuty humor. A wszystko przez to, że ujęłam się honorem i nie chciałam, by mąż przyjechał po mnie do pracy. Wolałam wracać sama. No i mam.
- Karo
- -Administrator Forum-.
- Od: 16 sie 2006, o 14:39
- Kontakt:
Prawie na koniec miłego dnia ,wdepnęłam nogą w studzienkę kanalizacyjną (małą ,moją lokalną) i odrzucona upadłam a raczej usiadłam na ziemi....z nogą w tej studzience.
Przypadek,dziura jest od lat i nigdy mi się nic podobnego nie przytrafiło ,teraz zastanawiam się czemu mnie bolą plecy i wiem czemu,nagły upadek to spowodował.
No to pech dopadł i mnie trzynastego w piątek.
Przypadek,dziura jest od lat i nigdy mi się nic podobnego nie przytrafiło ,teraz zastanawiam się czemu mnie bolą plecy i wiem czemu,nagły upadek to spowodował.
No to pech dopadł i mnie trzynastego w piątek.