Jaki system nawadniania
Jaki system nawadniania
Witam!
Mam "trywialne" pytanie? Planuję nawadniać trawniki przy domu ok 15a. Jakiego prducenta wybrać system. Czy może jakać hybryda? Myślę o HUNTER. Z góry dzięki za wszystkie podpowiedzi.
Mam "trywialne" pytanie? Planuję nawadniać trawniki przy domu ok 15a. Jakiego prducenta wybrać system. Czy może jakać hybryda? Myślę o HUNTER. Z góry dzięki za wszystkie podpowiedzi.
Re: Jaki system nawadniania
Witam. Polecam 3 firmy:
HUNTER, GARDENA, RAIN-BIRD
HUNTER, GARDENA, RAIN-BIRD
Myślę o Hunter. A jak z serwisem?
Te systemy nie są trudne w obsłudze myślę że sam dojdziesz do wszystkiego bez wzywania serwisantów, tylko kup sobie sprężarkę abyś sobie przedmuchał instalację na zimę. Sprężarka kosztuje 300 zł a przyjazd serwisanta minimum 200 zł tak więc zwruci Ci się ona po drógim razie
ja bym osobiscie polecal gardena. mam je osobiscie i sprawuja sie dobrze. a co do montarzu to w instrukcji wszystko jest, a jezeli zos nie idzie po naszej mysli to jakiegos majsterkowicza poprosic (sasiad, kolega). polecam gardene
Ja również u siebie instalowałem Gardene i również jestem z niej bardzo zadowolony jedyny minus to że jest najdroższa ze wszystkich firm ale i to da się przeżyć.
Shawo - a jaki masz system sterujący bo ja założyłem zawur automatyczny z elementem sterującym na baterie 9v i chciałem podłączyć do niego czujnik deszczu ale coś nie chce działać na tych sterownikach
Shawo - a jaki masz system sterujący bo ja założyłem zawur automatyczny z elementem sterującym na baterie 9v i chciałem podłączyć do niego czujnik deszczu ale coś nie chce działać na tych sterownikach
Dzięki serdeczne za podpowiedzi. O serwis chodziło mi sprawę ewnetualnych napraw, doradztwa i dostępności części zamiennych. Gardena jest praktycznie w każdym hipermarkecie technicznym, pozostałe znam tylko z internetu.