To jest mój ogród.Znajduje się 60 km od mojego miejsca zamieszkania.Zazdroszczę wszystkim, którzy swoje ogrody mają w zasięgu ręki i mogą cieszyć nimi na codzień.
Za chwilkę będziesz miała (miał?) uroczy domek-wtedy pewnie dojazdy staną się mniej uciążliwe ? Napisz jednak trochę o okolicy, powierzchni działki, od jak dawna ją zagospodarowujesz, może coś o sobie...
Działka ma powierzchnię 809 m kw. Kupiliśmy ją w 1994 r. jako rolną, bez prądu, wody itp.
Jest położona na pograniczu Kaszub i Kociewia we wsi Chrztowo pomiędzy trzema jeziorami o nazwach: Sobądzkie, Hutowe i Polaszkowskie. Okolica jest urocza teren bardzo urozmaicony.
Ja jestem sama i czasami brakuje mi czasu żeby należycie zadbać o ogród i o domek który jak widać jest jeszcze nie skończony. Ale to miejsce to moja odskocznia od rzeczywistości. Lubię tam jeździć nie lubię stamtąd wracać.
Połozenie działki fantastyczne! Mozna Ci pozazdrościć Ogród wygląda jakbyś go pielęgnowała na bieżąco. Biorąc pod uwagę odległość, jaką musisz pokonać, żeby się do niego dostać - po prostu rewelacja!
Witaj amba19. Ogród i okolice są piękne. Kwiatów tylko ci pozazdrościć , tym bardziej że nie jesteś tam na miejscu cały czas. Wcale się nie dziwię że nie chce ci się ztamtąd wracać bo ja bym też niechętnie wracała. Kocham ciszę i spokój i ty chyba też Pozdrawiam .
Witaj Amba.
Mieszkasz w przepięknym rejonie, masz przepiekny widok z okna pięknie kwitnące roślinki( w tym sasanka) i iglaczki.
Czegóż więcej chcieć a że 6 i O km ...toż to pestka dla Twoich chęci.
Pięknie.....