Moja Baraka
Moja Baraka
Baraka - to starożytne perskie słowo, które oznacza "błogosławieństwo", "dobroczynności", "szczęścia". To jest mój dom, mój ogród ... miejsce, gdzie mieszkam, gdzie mogę coś zmienić i ozdobić ... i to zmienia mnie ...
Chcę pokazać moi róże ... prawie wszystkie z nich bez nazwy ... niestety ... zostały zakupione przez allegro pod inną nazwą...
Gloria Day
Elfe
Ashram
Kronenbourg
Chcę pokazać moi róże ... prawie wszystkie z nich bez nazwy ... niestety ... zostały zakupione przez allegro pod inną nazwą...
Gloria Day
Elfe
Ashram
Kronenbourg
- Annes 77
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 6 maja 2008, o 19:11
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Moja Baraka
kalinna piękne masz różyczki,zdrowe listki,musisz dobrze się nimi opiekowac i nawozić:)
Najbardziej spodobała mi się trzecia:)
Pozdrawiam
Najbardziej spodobała mi się trzecia:)
Pozdrawiam
- _ninetta_
- 1000p
- Od: 19 maja 2010, o 01:19
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Kalinno
Piękne różyczki a najpiękniejsza, zgadzam się z Anią, trzecia od góry. Szkoda, ze nie ma nazwy.
Piękne różyczki a najpiękniejsza, zgadzam się z Anią, trzecia od góry. Szkoda, ze nie ma nazwy.
Piękne i prawdziwe zdanie. A mnie najbardziej spodobała się Twoja Elfe i już sobie na nią ostrzę ząbki.To jest mój dom, mój ogród ... miejsce, gdzie mieszkam, gdzie mogę coś zmienić i ozdobić ... i to zmienia mnie ...
Dziękuję dziewczyny ... Tylko moje róże tego lata malo otrzymaly ode mnie. Nie było w ogóle czasu dla nich. Dziękuje im, że poradziły sobie same...
Trzecia róża została zakupiona w Reale, jako róża-patio w doniczce... wiosna przesadzilam ja do gruntu i teraz to całkiem przyzwoity krzaczek.
Trzecia róża została zakupiona w Reale, jako róża-patio w doniczce... wiosna przesadzilam ja do gruntu i teraz to całkiem przyzwoity krzaczek.
- kania
- Od: 25 maja 2009, o 10:09
Gloria Dei - przepiękna! W ogóle niesamowite masz róże, trudno uwierzyć, że one takie samodzielne , bo wyglądają jakbyś biegała koło nich non stop.
- magenta
- Od: 31 mar 2010, o 19:18
- Kontakt:
Witaj Kalinno, trafiłam do ciebie w poszukiwaniu info o Elfe, bo właśnie mam ją na oku i i nie mogę się zdecydować ze względu na przemarzanie Ale piękna jest. Pewnie trzeba byłoby wsadzić ją w snopek
Ciekawy masz tytuł wątku
Pozdrawiam
Ciekawy masz tytuł wątku
Pozdrawiam
- Rozeta
- Od: 30 paź 2010, o 20:02
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Kalinno, pokazuj dalej fotki swoich różyczek, bo wiesz, my tutaj jesteśmy nienasycone ... .
Witaj, Kasiu... Elfe jest naprawde niesamowita roza. W ogole nie wiedzialam ze trzeba ja okrywac na zime i przezimowala pod minimalnym okryciem... Ale za pozno odkrylismy ja. Dla tego miala raka wgłębionego na pedach...Teraz juz ma okolo 2,5 metra wysokosti i 1,8 szerokosci. Kwitla obficie.
- magenta
- Kontakt:
Kalinna dzięki za informację. Już nabyłam i siedzi w ziemi . Mam nadzieję, że się przyjmie. Rośnie przy południowej ścianie, trochę osłonięta, mam nadzieje, że przetrwa
- magenta
- Kontakt:
Elfe jeszcze kwitnie? Ta którą wsadziłam , już przekwitła
Kasiu juz 1-2 ostatnie kwiatki i tylko lodygi gonia...