Witam w ogrodzie u Aguniady cz. 4
Witam w ogrodzie u Aguniady cz. 4
Moi Drodzy,
czas na otwarcie nowej części mojej przygody z ogrodem zwłaszcza, że wiosna której wszyscy wcześniej się spodziewają i Nowy Rok skłaniają do rozpoczęcia czegoś nowego... poprzednia część jest TU .
wszystkim Wam, których tu poznałam (a jesteście naprawdę wspaniali) dziękuję za odwiedziny, mnóstwo inspiracji jakie czerpię z Waszych ogrodów, rady oraz słowa wsparcia... jestem tu względnie krótko, jednak nie wyobrażam funkcjonowania bez zaglądania na FO i czytania o Waszych ogrodowych poczynaniach... to prawdziwa pasja i cieszę się, że mozemy o niej bez końca dyskutować!
moje plany na ten sezon są już skonkretyzowane... począwszy od róż - chciałabym zaprosić do swojego ogrodu kolejne piękne księżniczki (głównie angielki) i planuję, by mogły także być bliżej mnie, czyli na tarasie, posadzone w drewnianych, dużych skrzyniach... kolejny plan, to ogrodowe palenisko, wybudowane z łupka, z kamienną ławeczką do posiedzenia i pieczenia kiełbasek, której tył w kształcie małej skarpy będzie obsadzony roślinami... projektuję także uatrakcyjnienie wejścia do domu (donice z bukszpanami oraz hortensjami bukietowymi) oraz szpaler hortensji wzdłuż jednej ze ścian domu... chcę też wygrać walkę z chwastami ;) będzie się działo! oby tylko zdrowie pozwoliło na realizację choć części z tych marzeń...
na początek kilka ulubionych zdjęć... serdecznie Was zapraszam do oglądania:
czas na otwarcie nowej części mojej przygody z ogrodem zwłaszcza, że wiosna której wszyscy wcześniej się spodziewają i Nowy Rok skłaniają do rozpoczęcia czegoś nowego... poprzednia część jest TU .
wszystkim Wam, których tu poznałam (a jesteście naprawdę wspaniali) dziękuję za odwiedziny, mnóstwo inspiracji jakie czerpię z Waszych ogrodów, rady oraz słowa wsparcia... jestem tu względnie krótko, jednak nie wyobrażam funkcjonowania bez zaglądania na FO i czytania o Waszych ogrodowych poczynaniach... to prawdziwa pasja i cieszę się, że mozemy o niej bez końca dyskutować!
moje plany na ten sezon są już skonkretyzowane... począwszy od róż - chciałabym zaprosić do swojego ogrodu kolejne piękne księżniczki (głównie angielki) i planuję, by mogły także być bliżej mnie, czyli na tarasie, posadzone w drewnianych, dużych skrzyniach... kolejny plan, to ogrodowe palenisko, wybudowane z łupka, z kamienną ławeczką do posiedzenia i pieczenia kiełbasek, której tył w kształcie małej skarpy będzie obsadzony roślinami... projektuję także uatrakcyjnienie wejścia do domu (donice z bukszpanami oraz hortensjami bukietowymi) oraz szpaler hortensji wzdłuż jednej ze ścian domu... chcę też wygrać walkę z chwastami ;) będzie się działo! oby tylko zdrowie pozwoliło na realizację choć części z tych marzeń...
na początek kilka ulubionych zdjęć... serdecznie Was zapraszam do oglądania:
- Tajka
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 23 sty 2010, o 17:32
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Witam w ogrodzie u Aguniady cz. 4
Aguniu witam Cię w nowym wątku.
Fotki z ogrodu jak zawsze zjawiskowo piękne.
Na taką soczystą zieleń musimy jeszcze długo czekać.
Odmiany róż dobrane w jednej tonacji kolorów, wszystkie chciałabym mieć w swoim ogrodzie.
Fotki z ogrodu jak zawsze zjawiskowo piękne.
Na taką soczystą zieleń musimy jeszcze długo czekać.
Odmiany róż dobrane w jednej tonacji kolorów, wszystkie chciałabym mieć w swoim ogrodzie.
- dodad
- Od: 21 cze 2009, o 18:22
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witam i ja.
Zdjęcia na rozpoczęcie bosskie. ja chce na ta twoją ławeczkę
Zdjęcia na rozpoczęcie bosskie. ja chce na ta twoją ławeczkę
- pamelka
- Od: 30 gru 2009, o 00:34
Jestem, jestem
Fotki na początek cudne, to co będzie dalej
Fotki na początek cudne, to co będzie dalej
- Jule
- Od: 10 kwie 2011, o 19:53
Witaj Agus
To ja poprosze jeszcze foto psa z dredami i mozemy nowa czesc zaczynac
To ja poprosze jeszcze foto psa z dredami i mozemy nowa czesc zaczynac
Aga, dziś +10 stopni i słonko. Może rzeczywiście takie widoczki w ogrodzie są już bliskie.
Pozdrawiam. Romek.
Lata wcześniejsze
Lata wcześniejsze
- malgocha1960
- Od: 8 lut 2010, o 18:15
Melduję się i ja w nowym wątku w jednym z najpiekniejszych ogrodów jakie znam.Już nie moge doczekac się realizacji twoich bardzo ambitnych planów i wiem/mimo,że cię znam wirtualnie/,ze uda ci sie z twoim samozaparciem i konsekwencja w działaniu.
- agatka123
- Od: 23 sty 2011, o 21:12
Agusia ja też się odhaczam na liście obecności
Zdjęcia wspominkowe piękne.
Pozdrawiam
Zdjęcia wspominkowe piękne.
Pozdrawiam
- majka411
- Od: 12 sie 2009, o 18:55
Aga, piękne plany na ten rok Oj, będzie się działo. Widzę, że różyczki królują we wspomnieniach z ubiegłego roku. Cudne, a w szczególności mój ukochany przystojniak Sebek
-
- Od: 2 cze 2010, o 11:02
Kochana nie pozostało mi nic innego, jak życzyć Ci duuużo zdrowia, abyś mogła zrealizować w tym roku wszystkie swoje marzenia
Właśnie wróciłam z ogrodu i patrząc na zdjęcia Twojego ogrodu zdałam sobie sprawę, jaka panuje w nim brzydota (oczywiście w moim )
...no i ta "działalność" psa Ehhh...może u mnie też kiedyś tak będzie...
Właśnie wróciłam z ogrodu i patrząc na zdjęcia Twojego ogrodu zdałam sobie sprawę, jaka panuje w nim brzydota (oczywiście w moim )
...no i ta "działalność" psa Ehhh...może u mnie też kiedyś tak będzie...
Aga, dziękuję, że tu jesteś
Małgosiu, konsekwencji to raczej w życiu mi brakuje, ale będę się starać zwłaszcza że z dniem dzisiejszym ruszyłam też z dietą zauważam, że podstawą dzialania jest dobry plan, a ja już taki mam w jednym (ogrodowym) i drugim (gubienia kg) wyzwaniu dzięki za miłe słowa!
Romku, u mnie też się wypogodziło... aż chce się żyć cżłowiekowi, gdy czuje się przedwiośnie w powietrzu!
Haluś, witam Cię serdecznie
Julka, czekałam, aż się upomnisz o psa z dredami, babo jedna
Jolu, witaj... co będzie dalej, sama nie wiem ;)
Dorotko, witaj i zapraszam na przyszłą ławeczkę ;)
Tajeczko moja kochana, witam Cię tym bardziej serdecznie, że rzadziej teraz wpadasz (czekam na Twój wątek wiosną)... Róże koniecznie sobie spraw, bo pięknie Ci rosną!
-- Pn, 2 sty 2012, 12:02 --
Majeczko, każdy lubi realizować to, co się zaplanuje... wierzę, że marzenia są w zasięgu ręki jeśli czegoś się naprawdę bardzo pragnie
Iwonko, wiem, że zdrowie jest najważniejsze... wszystko inne to rzecz względna... dziękuję za życzenia, niech się spełnią, a Tobie także życzę jak najlepszej kondycji... czy przypalone iglaki odbiją czy zostały ostatecznie wycięte? u Ciebie działa pies, u mnie kret... jak z nimi walczyć? ;)
Małgosiu, konsekwencji to raczej w życiu mi brakuje, ale będę się starać zwłaszcza że z dniem dzisiejszym ruszyłam też z dietą zauważam, że podstawą dzialania jest dobry plan, a ja już taki mam w jednym (ogrodowym) i drugim (gubienia kg) wyzwaniu dzięki za miłe słowa!
Romku, u mnie też się wypogodziło... aż chce się żyć cżłowiekowi, gdy czuje się przedwiośnie w powietrzu!
Haluś, witam Cię serdecznie
Julka, czekałam, aż się upomnisz o psa z dredami, babo jedna
Jolu, witaj... co będzie dalej, sama nie wiem ;)
Dorotko, witaj i zapraszam na przyszłą ławeczkę ;)
Tajeczko moja kochana, witam Cię tym bardziej serdecznie, że rzadziej teraz wpadasz (czekam na Twój wątek wiosną)... Róże koniecznie sobie spraw, bo pięknie Ci rosną!
-- Pn, 2 sty 2012, 12:02 --
Majeczko, każdy lubi realizować to, co się zaplanuje... wierzę, że marzenia są w zasięgu ręki jeśli czegoś się naprawdę bardzo pragnie
Iwonko, wiem, że zdrowie jest najważniejsze... wszystko inne to rzecz względna... dziękuję za życzenia, niech się spełnią, a Tobie także życzę jak najlepszej kondycji... czy przypalone iglaki odbiją czy zostały ostatecznie wycięte? u Ciebie działa pies, u mnie kret... jak z nimi walczyć? ;)
- malgocha1960
- Od: 8 lut 2010, o 18:15
Przez te ostatnie zdjęcia chyba paradontoza mi wróciła i zgubię szczękę.
Jaki masz plan w sprawie kg,bo mnie to bardzo interesuje,bo ja zaczełam od senesu.
Jaki masz plan w sprawie kg,bo mnie to bardzo interesuje,bo ja zaczełam od senesu.