całkowity laik
- varia
- 0p - Nowonarodzony
- Od: 21 mar 2012, o 15:11
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
całkowity laik
Witam, jestem nowym forumowiczem, zakupiłam róże i oczywiście nie wiem, czy można wsadzić je do donic. Jedna to alec's red, a druga blessing - mieszkam w Irlandii. Chcę je wsadzić w donice i postawić przed domem, w miejscu słonecznym. Donice zakupiłam duże i wysokie. Czy znacie takie odmiany i czy nadają się do donicy??? Próbowałam znaleźć na forum coś na ten temat, ale nie jest łatwo, duuuużo wątków, za to mało czasu ;). Jeśli się nie da do donicy, to wsadzę w ziemię, a do donic coś innego ;). No i czy ewentualnie dobrze będą wyglądać w donicach??? Będę wdzięczna za jakieś podpowiedzi.
Od czasu stworzenia Internetu ruch obrotowy Ziemi jest przede wszystkim napędzany przez zbiorowe obracanie się nauczycieli polskiego w grobach
- varia
- 0p - Nowonarodzony
- Od: 21 mar 2012, o 15:11
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
Re: całkowity laik
dzięki, już co nieco wiem ;) znaczy, wiem, że mogę Nie mam pomysłu na zimowanie, może na strychu, tam temp. sięga max pewnie -5 st., ale przedostatnia zima w Irlandii dała do myślenia - nawet do -15!!! Może ta folia bąbelkowa będzie ok
Od czasu stworzenia Internetu ruch obrotowy Ziemi jest przede wszystkim napędzany przez zbiorowe obracanie się nauczycieli polskiego w grobach
- rapunzel
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 26 lip 2011, o 18:49
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Najlepiej popytaj w tych aktywnych wątkach, myślę, ze jest większa szansa, że ktoś odpowie.
- Deirde
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 18 cze 2007, o 10:41
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witaj - jak masz zimne pomieszczenie np altanę to można róże przenieść przez ten okres do niej.