Ogródek Gosi cz. 7
- Margo2
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 8 lut 2010, o 12:14
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Ogródek Gosi cz. 7
Witajcie w nowej części. Strasznie ten czas szybko leci. Już 7 cz.
Najważniejszą rośliną w moim ogrodzie jest jak wiele osób wie zapewne jest róża. Ale uwielbiam wszystkie, więc w nowym sezonie na pewno ich u mnie nie zabraknie
Najważniejszą rośliną w moim ogrodzie jest jak wiele osób wie zapewne jest róża. Ale uwielbiam wszystkie, więc w nowym sezonie na pewno ich u mnie nie zabraknie
- Jule
- Od: 10 kwie 2011, o 19:53
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Ogródek Gosi cz. 7
Hallo Gosik w nowej czesci
Ale mi sie udalo - pierwsza, pierwsza jakas nagroda bedzie?
Ale mi sie udalo - pierwsza, pierwsza jakas nagroda bedzie?
- amatorka015
- Od: 12 kwie 2011, o 17:12
- Margo2
- AAleksandra
- Od: 5 wrz 2009, o 10:19
Jeszcze na podium się załapałam. Trzecie miejsce na stronie też dobre
Gosiu, moje róże wyglądają bardzo marnie. A tyle ich nasadziłam. Ciekawe czy coś poodbija. Na razie powstrzymuję się z lamentem. Na to jeszcze będzie czas.
Gosiu, moje róże wyglądają bardzo marnie. A tyle ich nasadziłam. Ciekawe czy coś poodbija. Na razie powstrzymuję się z lamentem. Na to jeszcze będzie czas.
Pozdrawiam serdecznie,
moje wątki
moje wątki
- AgaNet
- Od: 26 sie 2010, o 11:00
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witaj Gosia, i ja z chęcią wskakuje do kolejnej odsłony
Jestem Gosik, bo uwielbiam obserwować jak na rzecz swoich ulubienic zwężasz trawnik ;)
- Jule
- Od: 10 kwie 2011, o 19:53
ooo jaka sliczna kepa krokusow
Moje bialasy juz przekwitly i pozbieralam po calym ogrodku - bo tu mialam troche, tam mialam troche a teraz wykopalam te kepy po troche i wsadzilam wszystkie w jedna duza kepe miedzy irgi. Niech sobie rosnal i nabieraja sily jeszcze, jak irgi urosnal to je zaslonia ale na wiosne jak je przytne, to znowu bedzie krokusy widac.
Moje bialasy juz przekwitly i pozbieralam po calym ogrodku - bo tu mialam troche, tam mialam troche a teraz wykopalam te kepy po troche i wsadzilam wszystkie w jedna duza kepe miedzy irgi. Niech sobie rosnal i nabieraja sily jeszcze, jak irgi urosnal to je zaslonia ale na wiosne jak je przytne, to znowu bedzie krokusy widac.
- Margo2
Ola, nie martw się. Dzisiaj wykopałam jedną taką, co myślałam, że już po niej. Wyobraź sobie, że miała jedną gałązkę przy samym szczepieniu zieloną. Wsadziłam z powrotem. Może coś z niej jednak będzie. W ogóle to większość róż, które myślałam, że przezimowały gorzej po marcowych skokach temperatury jakoś jakby lepiej wygląda.
Ale większość wygląda tak jak na ostatniej fotce, czyli w sumie nieźle.
Agatko, witaj
Agunia, miło mi, że lubisz moje zmniejszanie trawniczka.
Jula, ja właśnie będę jeszcze więcej sadziła krokusików. Lubię jak co i rusz coś kwitnie. Jakoś tak weselej. U mnie odpada zgromadzenie ich w jednym miejscu. U Ciebie w sumie jednym rzutem oka ogarniasz cały teren.
A ja mam i przód i tył. I z tyłu zdecydowania ich za mało. Będę dosadzać
Ale większość wygląda tak jak na ostatniej fotce, czyli w sumie nieźle.
Agatko, witaj
Agunia, miło mi, że lubisz moje zmniejszanie trawniczka.
Jula, ja właśnie będę jeszcze więcej sadziła krokusików. Lubię jak co i rusz coś kwitnie. Jakoś tak weselej. U mnie odpada zgromadzenie ich w jednym miejscu. U Ciebie w sumie jednym rzutem oka ogarniasz cały teren.
A ja mam i przód i tył. I z tyłu zdecydowania ich za mało. Będę dosadzać
- TerDob
- Od: 13 sty 2008, o 17:06
Gosiu i ja witam w nowej części Piękna kępa krokusów
Widzę że pracowałaś w ogrodzie i na forum Kalorie spalone , ja też troszkę popracowałam ale strasznie u nas wiało , jutro już ma być cieplej .
Pozdrawiam serdecznie
Widzę że pracowałaś w ogrodzie i na forum Kalorie spalone , ja też troszkę popracowałam ale strasznie u nas wiało , jutro już ma być cieplej .
Pozdrawiam serdecznie
- majka411
- Od: 12 sie 2009, o 18:55
Gosiu,
miło czytać, że najważniejszą roślinką w Twoim ogrodzie jest róża , nie może być inaczej
Jakie dziś wsadziłaś?
miło czytać, że najważniejszą roślinką w Twoim ogrodzie jest róża , nie może być inaczej
Jakie dziś wsadziłaś?
- Margo2
Teresko, w ogrodzie popracowałam, ale nie tyle co bym chciała. Dobrze, że teraz po południu jest dłużej jasno, więc liczę na to, że po powrocie z pracy uda mi się coś porobić jeszcze. Mam jeszcze tyle do zrobienia
Maju, dzisiaj poszły do ziemi 2 różyczki od Ewy : Maria Teresa i Sweet Hase. No i dostałam od dobrej duszyczki z forum Geoff Hamiltona. Też już jest na swoim miejscu.
Teraz przebieram nogami, kiedy to wszystko zakwitnie.
A co do ważności róż, to faktycznie są najważniejsze, ale już chyba ostatnie. Teraz już tylko doniczka
Maju, dzisiaj poszły do ziemi 2 różyczki od Ewy : Maria Teresa i Sweet Hase. No i dostałam od dobrej duszyczki z forum Geoff Hamiltona. Też już jest na swoim miejscu.
Teraz przebieram nogami, kiedy to wszystko zakwitnie.
A co do ważności róż, to faktycznie są najważniejsze, ale już chyba ostatnie. Teraz już tylko doniczka
-
- 1000p
- Od: 9 mar 2010, o 10:35
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Wpisuję się do nowego wątku, bo mi ucieknie i zanim się zorientuję to będzie 20 strona Śliczne krokusiki.
U mnie kilka róż wygląda marnie i boję się, że nici z nich będą. Odkopałam do szczepienia i niestety nie zauważyłam nic zielonego. Czekam cierpliwie ale płakać mi się chce będzie gdzieś z 6 sztuk.
U mnie kilka róż wygląda marnie i boję się, że nici z nich będą. Odkopałam do szczepienia i niestety nie zauważyłam nic zielonego. Czekam cierpliwie ale płakać mi się chce będzie gdzieś z 6 sztuk.
Pozdrawiam Monika
Zapraszam do mojego ogrodu
Zapraszam do mojego ogrodu