Isskowy ogrodeczek cz.2
- Isskaa
- 500p
- Od: 21 kwie 2011, o 15:32
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt:
Isskowy ogrodeczek cz.2
Kochani czas chyba na nowy watek.
Zaczyna sie nowy sezon,nowe wyzwania,zmagania ,radosci i porazki wiec zacznijmy nowy temat.
Zaczne skromnie od fotek porownawczych.
Bylo tak:
Uploaded with ImageShack.us
A jest tak:
A bedzie jeszcze ladniej,niech tylko trawka sie zazieleni tam gdzie teraz sa czarne "place" i kwiaty zaczna kwitnac
I jeszcze przod domu..zdjecie porownwcze.
W zeszlym roku bylo tak:
a jest tak:
Wiem wiem,trawa sie prosi o skoszenie,ale niestety u mnie codziennie pada wjechanie z kosiarka niemozliwe..poki co mam nadzieje..
Zapraszam.
Zaczyna sie nowy sezon,nowe wyzwania,zmagania ,radosci i porazki wiec zacznijmy nowy temat.
Zaczne skromnie od fotek porownawczych.
Bylo tak:
A jest tak:
A bedzie jeszcze ladniej,niech tylko trawka sie zazieleni tam gdzie teraz sa czarne "place" i kwiaty zaczna kwitnac
I jeszcze przod domu..zdjecie porownwcze.
W zeszlym roku bylo tak:
a jest tak:
Wiem wiem,trawa sie prosi o skoszenie,ale niestety u mnie codziennie pada wjechanie z kosiarka niemozliwe..poki co mam nadzieje..
Zapraszam.
- Francesca
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 25 maja 2010, o 13:16
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Isskowy ogrodeczek
Ha, pierwsza, pierwsza
Jak Ci te cyprysiki (?) urosły przez rok
Jak Ci te cyprysiki (?) urosły przez rok
- Isskaa
- 500p
- Kontakt:
Witaj Agaciu
Ha,rzeczywiscie pierwsza,nalezalaby Ci sie nagroda,ale nie wiem co .,..moze jakas hortensja od hortensjomaniaczki dla clamatisomaniaczki??
fakt,urosly bardzo,dlatego jakies kilka miesiecy temu dokupilismy jeszcze kilka,jak widac na zdjeciu te mniejsze to nowe,ktore tez pieknie sie przyjely i juz troszke urosly
Ha,rzeczywiscie pierwsza,nalezalaby Ci sie nagroda,ale nie wiem co .,..moze jakas hortensja od hortensjomaniaczki dla clamatisomaniaczki??
fakt,urosly bardzo,dlatego jakies kilka miesiecy temu dokupilismy jeszcze kilka,jak widac na zdjeciu te mniejsze to nowe,ktore tez pieknie sie przyjely i juz troszke urosly
- Jule
- Od: 10 kwie 2011, o 19:53
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Tez sie witam I tez jestem w szoku czym Ty je karmisz co? to az niemozliwe jest.
- Isskaa
- 500p
- Kontakt:
Witaj Julus
Sprawdzilam date..27 kwietnia 2011 wstawilam ta fotke cyprysikow do mojego watku,pewnie fotke zrobilam tego samego dnia lub kilka dni przed
Tak urosly...a karmie je opadami desczu u mnie ich nie brakuje Do konca kwietnia mam zapowiedziane deszcze,pada juz od kilku dni ,juz woda nie wpija sie w ziemie...masakra..
Sprawdzilam date..27 kwietnia 2011 wstawilam ta fotke cyprysikow do mojego watku,pewnie fotke zrobilam tego samego dnia lub kilka dni przed
Tak urosly...a karmie je opadami desczu u mnie ich nie brakuje Do konca kwietnia mam zapowiedziane deszcze,pada juz od kilku dni ,juz woda nie wpija sie w ziemie...masakra..
- Jule
- Od: 10 kwie 2011, o 19:53
Re: Isskowy ogrodeczek cz.2
Tych opadow to wspolczuje, fakt wiosna jest wczesniej ale takie ciagle deszcze sa uciazliwe. U mnie dzisiaj pogoda jak marzenie, slonce, 24 stopnie w cieniu, zyc nie umierac. Siedzialam troche na tarasie, popijalam kawe, opalalam nogi i mordke - bosh jak ja kocham slonce i cieplo
- doromichu
- Od: 12 mar 2011, o 18:41
Jestem na pierwszej stronie.Ale pedzisz kochana,tylko kiedy my te slonce zobaczymy
- Isskaa
- 500p
- Kontakt:
Julus ani nic nie mow... Leje non stop..Nie bylo chwili przerwy dzisiaj..
Dorotko oj nie wiem..Do konca kwietnia na pewno nie U Ciebie tez tak pada?? Dorota co robicie w niedziele,moze wpadniecie na kawke??
Emus no ja nie wiem czemu tak wszyscy sie dziwia Nie rosna tak szybko?? Tylko mnie tak urosly?? Moze jakies turbo doladowanie mialy w komposcie
Dorotko oj nie wiem..Do konca kwietnia na pewno nie U Ciebie tez tak pada?? Dorota co robicie w niedziele,moze wpadniecie na kawke??
Emus no ja nie wiem czemu tak wszyscy sie dziwia Nie rosna tak szybko?? Tylko mnie tak urosly?? Moze jakies turbo doladowanie mialy w komposcie
- mmarta1982
- 500p
- Od: 26 sie 2011, o 21:00
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
Witaj Widać duże zmiany.U ciebie to chyba deszcz z nawozem pada bo i trawka niczego sobie.
- Isskaa
- 500p
- Kontakt:
Basiu jak milo,ze Ty jestes
Ja nigdzie nie ucieklam,zamknelam tylko tamten watek,bo wiesz,ze chce miec blog Jak tylko znajde odpowiedni i znajde czas ,aby go jakos zoorganizowac to natychmiast wysle Ci linka
Nie mniej mam nadzieje,ze bedziesz mnie tutaj odwiedzac
Marta witaj w moich skromnych progach i dziekuje za mile slowa A o trawce to ani nic nie mow.. Nie moge wjechac z kosiarka,bo codziennie pada,a ona rosnie jak glupia jakas
Ponoc w sobote ma nie padac,zobaczymy,wtedy moze potraktuje ja odpowiednio nozami
Kochani,a ja dzis zrobilam bardzo dokladny obchod mojego ogrodeczka duzo ciekawych rzeczy tam sie dzieje
Fotki wrzuce pozniej,bo sie mala wlasnie obudzila..
Ja nigdzie nie ucieklam,zamknelam tylko tamten watek,bo wiesz,ze chce miec blog Jak tylko znajde odpowiedni i znajde czas ,aby go jakos zoorganizowac to natychmiast wysle Ci linka
Nie mniej mam nadzieje,ze bedziesz mnie tutaj odwiedzac
Marta witaj w moich skromnych progach i dziekuje za mile slowa A o trawce to ani nic nie mow.. Nie moge wjechac z kosiarka,bo codziennie pada,a ona rosnie jak glupia jakas
Ponoc w sobote ma nie padac,zobaczymy,wtedy moze potraktuje ja odpowiednio nozami
Kochani,a ja dzis zrobilam bardzo dokladny obchod mojego ogrodeczka duzo ciekawych rzeczy tam sie dzieje
Fotki wrzuce pozniej,bo sie mala wlasnie obudzila..
- Isskaa
- 500p
- Kontakt:
Moje dzisiejsze zakupy : szalwia i przypoludnik Nie moge sie doczekac przypoludnika..W zeszlym roku oczarowal mnie swoimi kolorami
Zmarznieta hortensja ma mnostwo mlodych przyrostow
Fuksja pnaca,ktora kupilam w zeszlym roku,i ktorej nie schowalam na zime do szklarni zaczela puszczac nowe pedy Bylam pewna,ze zalatwilam ja na amen,w ogole nie bralam jej pod uwage na stan w tym roku,pozegnalam sie z nia,dzis tak patrze w ta doniczke,a tam cos zielonego,bylam pewna,ze to chwasciory,ale nie,patrze....a tu przyrosty na galazkach
Nasturcjom dobrze w nowych doniczkach i w ciepelku w szklarni Poszly do gory
W takim kolorze jeszcze anemonka nie mialam..to moj pierwszy
I moja wielka radosc...lubczyk ruszyl mam tylko jeden wiec sie ciesze,ze nie zginal po zimie ..
Kupilam tez dzis cebulki bialych anemonkow i irysow...juz w doniczkach Jule to chuba cos dla Ciebie
Zmarznieta hortensja ma mnostwo mlodych przyrostow
Fuksja pnaca,ktora kupilam w zeszlym roku,i ktorej nie schowalam na zime do szklarni zaczela puszczac nowe pedy Bylam pewna,ze zalatwilam ja na amen,w ogole nie bralam jej pod uwage na stan w tym roku,pozegnalam sie z nia,dzis tak patrze w ta doniczke,a tam cos zielonego,bylam pewna,ze to chwasciory,ale nie,patrze....a tu przyrosty na galazkach
Nasturcjom dobrze w nowych doniczkach i w ciepelku w szklarni Poszly do gory
W takim kolorze jeszcze anemonka nie mialam..to moj pierwszy
I moja wielka radosc...lubczyk ruszyl mam tylko jeden wiec sie ciesze,ze nie zginal po zimie ..
Kupilam tez dzis cebulki bialych anemonkow i irysow...juz w doniczkach Jule to chuba cos dla Ciebie