Marzenia się spełniają...
Marzenia się spełniają...
Początki ogrodu sięgają 2001-2 roku kiedy posadziłam pierwsze żywotniki i jałowce jako żywopłot na polu. Zabawa trwa nadal. Co to za przyjemność mieć ukończony ogród? Ciągle coś powstaje nowego, część wypada ...jak to u każdego, pogoda i przyroda ma swoje plany.
Zobaczymy co uda się pokazać;-)
Zobaczymy co uda się pokazać;-)
- zeberka4
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 10 sty 2009, o 17:25
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Marzenia się spełniają...
Witam i poproszę o zdjęcia
Wpisuję się z przyjemnością jako druga Jak widzę jest u ciebie bardzo dużo ciekawych nasadzeń. Ogród już dojrzały, ale jak to każdy ogród zawsze o każdej porze roku jest w nim coś nowego . Koniecznie zaprezentuj nam dalszą część , bo już widać,że jest na czym oko zawiesić. Po zjeżdżalni widzę,że jest mały pomocnik w domu
Supr tu u Ciebie prosze daj zdjęcia placu zabaw chcemy coś dzieciakom zrobić na własną rękę i szukam inspiracji będę zaglądać
Cześć, Moni!
Od razu wpadły mi w oko te rododendrony na tle żywopłotu z iglaków. Koniecznie daj więcej zdjęć, także poszczególnych roślin. Bardzo jestem ciekawa, co tam rośnie na tej rabacie z tulipanami. A kocio przepiękny, taki srebrny.
Od razu wpadły mi w oko te rododendrony na tle żywopłotu z iglaków. Koniecznie daj więcej zdjęć, także poszczególnych roślin. Bardzo jestem ciekawa, co tam rośnie na tej rabacie z tulipanami. A kocio przepiękny, taki srebrny.
Witam pierwszych gości i dziękuję za miłe słowa.
Simbi - pomocnik jest;-) i cała gromadka małych sąsiadów;-)
Werka2684 - co do placu zabaw polecam 2 huśtawki, dzieci lubią huśtać się razem. Pomysł i wykonanie M. Jest jeszcze piaskownica ale chwilowo nadaje się po zimie do naprawy.
Lineta- żywopłot to doskonała ochrona przed mrozem, sprawdza się co do Rh, nie trzeba ich przykrywać.
Zdjęcia będą;-)
Simbi - pomocnik jest;-) i cała gromadka małych sąsiadów;-)
Werka2684 - co do placu zabaw polecam 2 huśtawki, dzieci lubią huśtać się razem. Pomysł i wykonanie M. Jest jeszcze piaskownica ale chwilowo nadaje się po zimie do naprawy.
Lineta- żywopłot to doskonała ochrona przed mrozem, sprawdza się co do Rh, nie trzeba ich przykrywać.
Zdjęcia będą;-)
Monifd pisze:
Zdjęcia będą;-)
Czekamy