Mój ogródek - kogra - 1cz. 2007r
- kogra
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 maja 2007, o 18:02
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Mój ogródek - kogra - 1cz. 2007r
Oglądam od kilku godzin Wasze piękne ogródki i rosnące w nich roślinki-gratuluję wszystkim efektów jakie uzyskali.
Ja też mam ogródek,który jest moją pasją i dużo czasu w nim spędzam.Chciałabym pokazać kilka fotek z mojego ogródka zrobionych wiosną w tym roku.Proszę o ocenę.
Ja też mam ogródek,który jest moją pasją i dużo czasu w nim spędzam.Chciałabym pokazać kilka fotek z mojego ogródka zrobionych wiosną w tym roku.Proszę o ocenę.
Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
Witaj Kogra , fajnie że dołączyłaś do naszego grona ogrodowych maniaków śliczny masz ogródek , mnóstwo pięknych kwiatów i wspaniałe oczko wodne , a Twój złotlin mnie zauroczył i zrobiło mi się smutno , że mojego traktuję po macoszemu koniecznie muszę o niego zadbać
Mam do ciebie pytanie czy zbierasz może nasionka z szałwi błyszczącej ? , bo ja do mojej kolekcji szukam koloru białego
Mam do ciebie pytanie czy zbierasz może nasionka z szałwi błyszczącej ? , bo ja do mojej kolekcji szukam koloru białego
- kogra
- Przyjaciel Forum
Witaj Aneto!
Dzięki za tak szybką reakcję i pochwały. Fakt że ta wiosna była wyjątkowo udana, to i roślinki pięknie żakwitły. Nie zbieram wprawdzie nasion z szałwii lecz kupuję gotowe rośliny na targowisku ale jeżeli zrobi nasiona to postaram się je zebrać - jak się uda to ci przyślę, jeżeli udostępnisz swój adres. Złotlin pięknie zakwita jeżeli rośnie w słońcu i nie lubi zbyt mokrej ziemi. Można go zmusić do całorocznego kwitnienia przez nawożenie po pierwszym kwitnieniu ale w następnym roku odbija się to niekorzystnie na pierwszym wiosennym kwitnieniu. Życzę ci powodzenia w ogrodowej pracy i nieustająco świecącego słoneczka.
Dzięki za tak szybką reakcję i pochwały. Fakt że ta wiosna była wyjątkowo udana, to i roślinki pięknie żakwitły. Nie zbieram wprawdzie nasion z szałwii lecz kupuję gotowe rośliny na targowisku ale jeżeli zrobi nasiona to postaram się je zebrać - jak się uda to ci przyślę, jeżeli udostępnisz swój adres. Złotlin pięknie zakwita jeżeli rośnie w słońcu i nie lubi zbyt mokrej ziemi. Można go zmusić do całorocznego kwitnienia przez nawożenie po pierwszym kwitnieniu ale w następnym roku odbija się to niekorzystnie na pierwszym wiosennym kwitnieniu. Życzę ci powodzenia w ogrodowej pracy i nieustająco świecącego słoneczka.
Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
chociaż jestem krótko w Twoim ogródku to,chyle czoła,i jestem pełen uznania ,bardzo pięknie i sympatycznie...te kolory i na pewno nie samowity zapach Pozdrawiam i zapraszam do siebie na ;:126 Życzę dużo
Kocham moje Kochane Robaczki-tak słodko mówię o mojej kochanej rodzince!
Zapraszam do mnie
Zapraszam do mnie
- kogra
- Przyjaciel Forum
Witaj
Obejrzałam twój ogródek -też jest piękny i tchnie spokojem.Myślę że turkucia złapiesz łatwo w pułapkę zastawioną na jego korytarzu. Gorzej jak zachce mu się karkóweczki - też bym zjadła. No to grilujcie póki pogoda sprzyja. Smacznego.
Obejrzałam twój ogródek -też jest piękny i tchnie spokojem.Myślę że turkucia złapiesz łatwo w pułapkę zastawioną na jego korytarzu. Gorzej jak zachce mu się karkóweczki - też bym zjadła. No to grilujcie póki pogoda sprzyja. Smacznego.
Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
od godziny 13 cały czas pada,a dzis skosiłem trawnik deszczyk mu się przyda Nareczka.
Kocham moje Kochane Robaczki-tak słodko mówię o mojej kochanej rodzince!
Zapraszam do mnie
Zapraszam do mnie
- Gofka
- 30p - Uzależniam się...
- Od: 28 maja 2007, o 16:06
Witaj Kogra. Obejrzałam Twój ogródek i muszę powiedzieć, że jest naprawsę śliczny. Tyle w nim kolorów i pewnie piekne zapachy sie w nim unoszą. Ach, no i to oczko wodne - mojenieosiagalne (przynajmniej na razie) marzenie.
Proszę o więcej zdjęć.
Pozdrawiam
Gosia
Proszę o więcej zdjęć.
Pozdrawiam
Gosia
Wszystko można co nie można, byle z wolna i z ostrożna
- kogra
- Przyjaciel Forum
Dziękuję-dodam nowe zdjęcia w najbliższym czasie.Więcej zdjęć z mojego ogródka jest na stronie www.ogrodniczka.pl
(kogra).
(kogra).
Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki