@ Andrzejek, Julka, Iwciach, E-Genia, Igor 89 i Niunia 1981 ? Witajcie w moim nowym wąteczku.
@ Sweety ? Dzięki za piękną malwę wraz z równie sympatycznymi pszczółkami. A co do wypoczynku ? za tydzień jadę na dwa tygodnie do Polski ? i wreszcie odpocznę sobie od wszystkiego definitywnie. Zero kranów czy dachów do naprawiania, zero mebli do montowania, zero obiadów do ugotowania, zero procedur administracyjnych do załatwiania ? po prostu dwa tygodnie łażenia po krakowskich lasach, pomiędzy krakowskimi zabytkami, spotkań w pubach z przyjaciółmi z liceum, itede itepe... Już się doczekać nie mogę.
@ Martika ? Ano niestety... A taki z niej piękny zwierzak.
@ Bananowy Kot ? Jestem wielkim miłośnikiem wilców.
@ KaRo ? Ano rodzi się ten ogród, rodzi, i trochę mu to jeszcze zajmie... W przyszłym roku przyjmie już mniej-więcej definitywny kształt, aczkolwiek zanim zakwitną pierwsze byliny, będziemy mieli już rok 2014... A jeszcze wybieg dla kaczek trzeba zrobić, jak się trochę kasy odłoży i same kaczuszki kupić. Co do mojego nicka ? ?Locutus? w sumie wziął się z sagi Star Trek, której jestem wiernym fanem (było to imię, jakie nosił kapitan Jean-Luc Picard po asymilacji przez Borg)... ?Loki? zaś było zdrobnieniem od ?Locutus? ukutym przez userów pewnego forum, na którym bywałem jeszcze jako nastolatek (wszystkich tam tak zdrabniali ? jak ktoś miał nic Aguaress, to wołali nań Agi, jak Pharass, to Phari, etc.)... Co zresztą chętnie ? ze względu na skojarzenia z mitologią nordycką ? podchwyciłem. Nawiasem, skoro już przy mitologii nordyckiej jesteśmy ? moja żona jest nią zafascynowana.
@ Aza ? W poprzednim wątku znajdziesz dwie fotki ? jedną ogrodu takiego, jakiego go zastałem, jak się wprowadziłem (zarośniętego chwastami równie wysokimi co ja), a drugą w miarę aktualną (zrobioną bodajże przedwczoraj)... Jest też fotka mojej pierwszej grządki. Jako że nic się nie zmieniło od ostatniego razu, to i nowych fotek nie robiłem.
@ Kogra ? Wielkie dzięki! Już się doczekać nie mogę tego, co z tego wyrośnie.
A poniżej jeszcze jedna fotka różowej driakwi.
Pozdrawiam!
LOKI