Poprzednia część mojej ogrodowej przygody znajduje się tutaj
Dla przypomnienia.. działka, na której znajduje się ogród ma ok. 1000 metrów. Prace związane z ogrodem zaczęły się 3 lata temu, gdy wprowadziliśmy się na to przytulne osiedle domków w podpoznańskiej miejscowości. Dom jest stylizowany na angielską zabudowę, a jego otoczenie powoli zmierza w kierunku angielskiego, romantycznego ogrodu, który jest moim marzeniem. W tym roku przeszedł gruntowną metamorfozę i chociaż ma dopiero 2 lata...dla mnie już jest wyjątkowy i daje nam wiele radości. Nabiera kształtów, roślinek przybywa, tworzą się nowe zakątki, przybywa architektury ogrodowej... a ja ciągle mam masę energii i pomysłów do realizacji ogrodowych marzeń.
Wiele z nich zawdzięczam Wam, dlatego bardzo serdecznie dziękuję wszystkim dotychczas odwiedzającym mój ogródek

Jesień powoli zagląda do naszych ogrodów, więc może to dobry moment na nowe otwarcie

Nowych gości serdecznie zapraszam

Lato wprawdzie jak zwykle za szybko mija, ale miejmy nadzieję, że przed nami długa, piękna, ciepła jesień..potem krótka i łagodna zima i.. znowu się zacznie

Po niedawnych rewolucjach...

I trochę zbliżeń..

Pomponella

Bremen Stadtmusikanten

Octavia Hill

Heidi Klum

Geisha

Grasten

Jubilee Celebration

Geisha

Crown Princess Margareta

Grand Mogul