Witam. Zajrzałem do dwóch wątków , w których na podstawie zdjęć zadałem między innymi pytanie o identyfikacje gatunków storczyków . Dziś chciałem pospisywać ich dokładne nazwy i trochę się zdziwiłem , ponieważ odpowiedzi forumowiczów zniknęły. Chciałbym się dowiedzieć gdzie zostały przeniesione, gdyż bardzo mi zależy na tych nazwach.
PS te wątki to: "Prośba o pomoc, identyfikację i słówko o glebie" i "Co, gdzie i za ile w ofercie sprzedaży storczyków"
Gdzie się podziały odpowiedzi na temat?
- Damiano12318
- 200p
- Od: 26 lip 2011, o 21:19
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Gdzie się podziały odpowiedzi na temat?
Nie jestem Administratorem (przy okazji pozdrawiam Szanownych Administratorów ) Ale kilka tygodni temu była jakaś awaria na serwerach(czy coś takiego) i gdy chciałem się zalogować to widniał napis że trwa przywracanie danych z kopii zapasowej z dnia (nie pamiętam już dokładnie) oraz Administrator zamieścił post że to co było napisane w godzinach takiej i takiej nie pojawi się na forum... Mogę się mylić ale kilka postów które napisałem po kilku dniach już ich nie było Ale się nie martw NA PEWNO ktoś zechce odpowiedzieć na to pytanie jeszcze raz
Re: Gdzie się podziały odpowiedzi na temat?
Witaj Pawle,
Postów nie przenosiłam.
Być może jest to kwestia ostatniej awarii;wiele postów /z całej doby na forum znikło/.
Ale "zanik postów "może też być związany z decyzją administracyjną - usunięciem konta wraz z postami użytkownika , który w sekcji storczykowej też dość dużo "naprodukował" postów.Być może były to również odpowiedzi na Twoje pytania.
Tego wszystkiego się nie odtworzy, bo nie istnieje.
Jeżeli masz jeszcze pytanie..to, proszę zadaj w sekcji i w swoim wątku "o....glebie". Odpowiem.
Pozdrawiam JOVANKA
Postów nie przenosiłam.
Być może jest to kwestia ostatniej awarii;wiele postów /z całej doby na forum znikło/.
Ale "zanik postów "może też być związany z decyzją administracyjną - usunięciem konta wraz z postami użytkownika , który w sekcji storczykowej też dość dużo "naprodukował" postów.Być może były to również odpowiedzi na Twoje pytania.
Tego wszystkiego się nie odtworzy, bo nie istnieje.
Jeżeli masz jeszcze pytanie..to, proszę zadaj w sekcji i w swoim wątku "o....glebie". Odpowiem.
Pozdrawiam JOVANKA