Gdzie się podziały odpowiedzi na temat?

Pytania techniczne i organizacyjne do Admina i Moderatorów.
Pawel14
0p - Nowonarodzony
0p - Nowonarodzony
Od: 23 gru 2012, o 17:59
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Gdzie się podziały odpowiedzi na temat?

Post »

Witam. Zajrzałem do dwóch wątków , w których na podstawie zdjęć zadałem między innymi pytanie o identyfikacje gatunków storczyków . Dziś chciałem pospisywać ich dokładne nazwy i trochę się zdziwiłem , ponieważ odpowiedzi forumowiczów zniknęły. Chciałbym się dowiedzieć gdzie zostały przeniesione, gdyż bardzo mi zależy na tych nazwach.
PS te wątki to: "Prośba o pomoc, identyfikację i słówko o glebie" i "Co, gdzie i za ile w ofercie sprzedaży storczyków"
Awatar użytkownika
Damiano12318
200p
200p
Od: 26 lip 2011, o 21:19
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Re: Gdzie się podziały odpowiedzi na temat?

Post »

Nie jestem Administratorem (przy okazji pozdrawiam Szanownych Administratorów :) ) Ale kilka tygodni temu była jakaś awaria na serwerach(czy coś takiego) i gdy chciałem się zalogować to widniał napis że trwa przywracanie danych z kopii zapasowej z dnia (nie pamiętam już dokładnie) oraz Administrator zamieścił post że to co było napisane w godzinach takiej i takiej nie pojawi się na forum... Mogę się mylić ale kilka postów które napisałem po kilku dniach już ich nie było ;:185 Ale się nie martw NA PEWNO ktoś zechce odpowiedzieć na to pytanie jeszcze raz :D
Pozdrawiam. Damian
Mój zielony parapet
Jovanka
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Od: 29 cze 2006, o 00:04
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Re: Gdzie się podziały odpowiedzi na temat?

Post »

Witaj Pawle,
Postów nie przenosiłam.
Być może jest to kwestia ostatniej awarii;wiele postów /z całej doby na forum znikło/.
Ale "zanik postów "może też być związany z decyzją administracyjną - usunięciem konta wraz z postami użytkownika , który w sekcji storczykowej też dość dużo "naprodukował" postów.Być może były to również odpowiedzi na Twoje pytania.
Tego wszystkiego się nie odtworzy, bo nie istnieje.

Jeżeli masz jeszcze pytanie..to, proszę zadaj w sekcji i w swoim wątku "o....glebie". Odpowiem.

Pozdrawiam JOVANKA
ODPOWIEDZ

Wróć do „PYTANIA do Ekipy Moderującej. Techniczne. Archiwalne KONKURSY”