U mnie tez piękna zima tej wiosny ,śnieg po kolana ,dobrze ze nie zamówiłam sobie żadnych kwiatów to nie muszę teraz się z nimi upychać .. tylko siewki za bardzo rosną , I czekam na początek prawdziwej wiosny bo mam zamówione wczesne chryzantemy ale te pewnie dopiero w maju będą gotowe do wysyłki bo u dziewczyn też zasypane . Aby do wiosny ,..
Witaj Janko niestety ja nie mogę tego powiedzieć na parapetach pełno pelargonii , funkie gniotą się w donicach i liatry z kórych mam nadzieję coś nie długo będzie. Pozdrawiam i dziekuje za odwiedziny
mała zmiana kolorowo jednak ładniej :
Witaj
Zwiedziłam Twoją działkę, nabiera kolorów i rośliny pięknie się rozrastają. Wypatrzyłam też wędzarnię albo grill...mój mąż zabrał się do murku oporowego z cegły a w połowie drogi stwierdził przy pomocy sąsiada że może by grill z tego stworzyć. Masz jakieś wskazówki odnośnie budowy i wykończenia?
Murki powstawały różnie nie które są z suporeksu inne zalane betonem tyle śmieci było że miałem co wykorzystać żeby się ich pozbyć grill już stoi wędzaria ma na razie drzwi tylko powstała z cegły szamotowej a pozniej całość obkleiłem kamieniem to coś w stylu piaskowca piękne płaskie płyty łupały sie na drobne cieniutki płyteczki . Jeden z murków jest z suporeksu postawiony łączony co jakiś czas prętami na razie stoi 4 lata czy praktyczny będzie to się okaże
Hosty
witaj Gieniu dziekuje za miłe słowa to juz weszło mi w krew i co ros staram sie coś dorobic coś zmienić a rosliny sie rozrastaja i robia same ciekawe zmiany w ogrodzie .
Elu ślimaków u mnie na razie nie widać