Storczykowo
- sylcia199
- 500p
- Od: 25 paź 2012, o 11:28
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Storczykowo
Witam Wszystkich Storczykowo Zakręconych
Podglądam Wasze storczyki już od dawna. Postanowiłam i ja pochwalić się swoimi cudakami ( za małą namową ). Mam ich 6, są to falki. Zaczęło się od jednego zdechlaczka, którego dostałam prawie rok temu. A teraz mam mało i mało...
A oto nr 1- dostałam go w lipcu 2012. Pierwszy pęd, który wyrastał był pętelką i się złamał zanim cały wyszedł Ale po krótkim czasie ukazał się drugi . Jestem z niego bardzo dumna, ponieważ to moje pierwsze własne kwitnienie
Zdjęcia będą za chwilę, ponieważ są małe utrudnienia
Podglądam Wasze storczyki już od dawna. Postanowiłam i ja pochwalić się swoimi cudakami ( za małą namową ). Mam ich 6, są to falki. Zaczęło się od jednego zdechlaczka, którego dostałam prawie rok temu. A teraz mam mało i mało...
A oto nr 1- dostałam go w lipcu 2012. Pierwszy pęd, który wyrastał był pętelką i się złamał zanim cały wyszedł Ale po krótkim czasie ukazał się drugi . Jestem z niego bardzo dumna, ponieważ to moje pierwsze własne kwitnienie
Zdjęcia będą za chwilę, ponieważ są małe utrudnienia
Re: Storczykowo
Sylwio, miło mi jako pierwszej gościć w Twoim wątku. Tym bardziej, że autorzy nowych wątków wykazują się sporym zapałem, wpisy i fotki pojawiają się dość często. Tym samym jest bardzo ciekawie. Toteż pozwolisz, że będę śledzić Twój wątek. Pierwszy z prezentowanych storczyków piękny, mam nadzieję, że pozostałe równie interesujące.
Wiola - Wiolamanka na pewno się też bardzo ucieszy. A ja trzymam mocno kciuki.
Sylwio, storczykowi przyjaciele moich storczykowych przyjaciół, są również moimi storczykowymi przyjaciółmi.Pozdrawiam!
Wiola - Wiolamanka na pewno się też bardzo ucieszy. A ja trzymam mocno kciuki.
Sylwio, storczykowi przyjaciele moich storczykowych przyjaciół, są również moimi storczykowymi przyjaciółmi.Pozdrawiam!
Z pozdrowieniami - Janka
Tropiki (triki) cz.1, cz.2, W objęciach tęczy...
Wieści z warsztatu WarmJanki...
Witaj Sylwio,mnie rowniez bardzo milo jako drugiej goscic w Twoim watku.I rowniez czekam na dalsze foteczki oraz info ,jak pielegnujesz,czym podlewasz i gdzie stoja Twoje storczysie .bedz zagladac!
- sylcia199
- 500p
Dziękuję Kochane
Z miłą chęcią pokaże swoje falki. Kwitną aktualnie 3, ale pokaże wszystkie na sam początek
A i przepraszam za jakość zdjęć- nie mam odpowiedniego sprzętu do tego no i talentu, jak niektórzy forumowicze Ale przynajmniej jest co podziwiać
Z miłą chęcią pokaże swoje falki. Kwitną aktualnie 3, ale pokaże wszystkie na sam początek
A i przepraszam za jakość zdjęć- nie mam odpowiedniego sprzętu do tego no i talentu, jak niektórzy forumowicze Ale przynajmniej jest co podziwiać
Z tym brakiem talentu doskonale Cie rozumiem.Sama jestem kompletnym zerem jeśli chodzi o robienie fotek
- sylcia199
- 500p
Sylwia, póki co, mam wrażenie jakbyś prezentowała moje roślinki. Mam identyczne. Z niecierpliwością czekam na kolejne.
Z pozdrowieniami - Janka
- Baryczka
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 8 wrz 2008, o 12:25
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Witaj, Sylwio
Zaglądam do Ciebie z rewizytą widzę,ze masz całkiem ładne początku kolekcji. Identyczny jak Twój pierwszy Phal. stoi również u mnie na parapecie- ostatnio troszkę się rozleniwił, ale zrobię z nim porządek
Drugi, ten żółtek to moje niedoścignione marzenie! Od zawsze takiego chcę mieć, a nie mam szansy trafić. Dla mnie jego kolory to kwintesencja mojego gustu- optymistyczne, wesołe i piękne, szczególnie w pochmurne zimowe dni
Ciekawa jestem co jeszcze przed nami ukrywasz
Zaglądam do Ciebie z rewizytą widzę,ze masz całkiem ładne początku kolekcji. Identyczny jak Twój pierwszy Phal. stoi również u mnie na parapecie- ostatnio troszkę się rozleniwił, ale zrobię z nim porządek
Drugi, ten żółtek to moje niedoścignione marzenie! Od zawsze takiego chcę mieć, a nie mam szansy trafić. Dla mnie jego kolory to kwintesencja mojego gustu- optymistyczne, wesołe i piękne, szczególnie w pochmurne zimowe dni
Ciekawa jestem co jeszcze przed nami ukrywasz
* Moje miejsca na forum *
Pozdrawiam! Kamila
Pozdrawiam! Kamila
Bardzo ladne i zadbane masz storczyki.I wiesz co?Twoje fotki nie sa takie zle,naprawde
Witaj
Bardzo mi się podobają Twoje storczyki i czekam na więcej fotek:)
Wydaje mi się, że ten Twój pierwszy jest podobny do mojego
Bardzo mi się podobają Twoje storczyki i czekam na więcej fotek:)
Wydaje mi się, że ten Twój pierwszy jest podobny do mojego
Pozdrawiam:)
Kinga
Storczyki=> http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=61&t=64508" onclick="window.open(this.href);return false;
Kinga
Storczyki=> http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=61&t=64508" onclick="window.open(this.href);return false;
- sylcia199
- 500p
Baryczka, actus, gianna dziękuję bardzo za miłe powitanie i słówka o storkach
Bardzo mi miło, że zajrzałyście do mnie i zapraszam do dalszego zaglądania
actus- Fotki są złe. Nawet obrobić nie umiem . Ale dziękuję, to mobilizacja do dalszych zdjęć
Baryczka- Ja też lubię te kolory Marza mi się jeszcze inne kombinacje żółtego, żółtego z zielonym
gianna- Będą kolejne fotki Nie mam dużo storczyków, ale jestem nimi zafascynowana i pewnie Was zasypie zdjęciami
Bardzo mi miło, że zajrzałyście do mnie i zapraszam do dalszego zaglądania
actus- Fotki są złe. Nawet obrobić nie umiem . Ale dziękuję, to mobilizacja do dalszych zdjęć
Baryczka- Ja też lubię te kolory Marza mi się jeszcze inne kombinacje żółtego, żółtego z zielonym
gianna- Będą kolejne fotki Nie mam dużo storczyków, ale jestem nimi zafascynowana i pewnie Was zasypie zdjęciami
Ja tez nie umiem ale to nie jest wazne.wazne jest to ze kochamy storczyki a zadna nawet najbardziej profesjonalna fotka nie jest w stanie oddac ich rzeczywistego piekna .Wierz mi ,Twoje fotki nie sa zle ,widzialam gorsze tutaj co nie zmienia faktu ze każdy storczyk jest piekny
Ja tez nie umiem ale to nie jest wazne.wazne jest to ze kochamy storczyki a zadna nawet najbardziej profesjonalna fotka nie jest w stanie oddac ich rzeczywistego piekna .Wierz mi ,Twoje fotki nie sa zle ,widzialam gorsze tutaj co nie zmienia faktu ze każdy storczyk jest piekny