Ogródek Robaczka cz. 8
- robaczek_Poznan
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 30 sty 2012, o 23:42
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Ogródek Robaczka cz. 8
Witajcie!
Minęło niespełna 3 tygodnie od zamknięcia mojego poprzedniego wątku i przez ten czas bardzo brakowało mi Waszych odwiedzin, komentarzy czy chociaż zwykłych pozdrowień..
Przywykłam do codziennych odwiedzin na Forum i trudno mi wyobrazić sobie rozpoczęcie nowego sezonu bez Waszego udziału A mamy wreszcie upragnioną wiosnę więc z radością stwierdzam, że sezon mogę uznać za otwarty!!!
Wróciłam z urlopu w pięknym miejscu, o którym Wam opowiem później, ale najpierw kilka migawek z budzącego się po zimie ogrodu, za którym tak bardzo teskniłam..
Krokusiki były w roli głównej podczas mojej nieobecności, ale kilka ustrzeliłam przed wyjazdem
A teraz dzisiejszy ogród
Kwitną pierwsze tulipany!
Inne też podskoczyły do góry
Na wierzbach Hakuro widać zalążki listków
yyyyy...jak się to nazywa?
Azalia ma spore pączki
cdn. ;-))
Pies z dredami zapączkował
Enkiant też
Bodziszki wystartowały
Prymulki od Bożuni kwitną
Śnieżniki rozbłysły błękitem! I jak ich nie kochać?
cdn.
Minęło niespełna 3 tygodnie od zamknięcia mojego poprzedniego wątku i przez ten czas bardzo brakowało mi Waszych odwiedzin, komentarzy czy chociaż zwykłych pozdrowień..
Przywykłam do codziennych odwiedzin na Forum i trudno mi wyobrazić sobie rozpoczęcie nowego sezonu bez Waszego udziału A mamy wreszcie upragnioną wiosnę więc z radością stwierdzam, że sezon mogę uznać za otwarty!!!
Wróciłam z urlopu w pięknym miejscu, o którym Wam opowiem później, ale najpierw kilka migawek z budzącego się po zimie ogrodu, za którym tak bardzo teskniłam..
Krokusiki były w roli głównej podczas mojej nieobecności, ale kilka ustrzeliłam przed wyjazdem
A teraz dzisiejszy ogród
Kwitną pierwsze tulipany!
Inne też podskoczyły do góry
Na wierzbach Hakuro widać zalążki listków
yyyyy...jak się to nazywa?
Azalia ma spore pączki
cdn. ;-))
Pies z dredami zapączkował
Enkiant też
Bodziszki wystartowały
Prymulki od Bożuni kwitną
Śnieżniki rozbłysły błękitem! I jak ich nie kochać?
cdn.
- Mandragora
- Od: 25 maja 2008, o 16:18
Re: Ogródek Robaczka cz. 8
Witaj Wróbelki ćwierkały, że masz bardzo interesujący ogród, nowy wątek to dobry moment, by przyłączyć się do podglądania Wiosna u Ciebie cudowna, aż się wierzyć nie chce, że to dzisiejsze zdjęcia
- AGNESS
- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Kasiu ja wprost rozpływam się z zachwytu nad Twoimi fotkami..... są przepiękne Jesteś artystką
To aż nie do wiary, że już tak dużo kwiatów kwitnie..... Twój ogród wygląda jak cudowny kolorowy raj.... jestem oczarowana, zachwycona......i dosłownie brak mi słów
To aż nie do wiary, że już tak dużo kwiatów kwitnie..... Twój ogród wygląda jak cudowny kolorowy raj.... jestem oczarowana, zachwycona......i dosłownie brak mi słów
Kasiu, jak się cieszę, że już jesteś z nami! Tęskniłam ogromnie
Witam wraz z Tobą Twoją piękną i zaawansowaną już wiosnę... trawnik w świetnej kondycji, jak i cały Twój ogród... Tylko korzystać z jego uroków!
Pozdrawiam Cię serdecznie
Witam wraz z Tobą Twoją piękną i zaawansowaną już wiosnę... trawnik w świetnej kondycji, jak i cały Twój ogród... Tylko korzystać z jego uroków!
Pozdrawiam Cię serdecznie
- Jagodka
- Od: 24 sty 2011, o 22:03
Kasiu ....jestem ...chociaż raz nie spóźniona . Porządek , pierwsze wiosenne ukojenie - patrząc na budzenie się roślin po zimie ...to jest to , co lubię najbardziej ...
To białe , to gęsiówka ...kupiłam ostatnio bordową .
Buziaki
To białe , to gęsiówka ...kupiłam ostatnio bordową .
Buziaki
Pozdrawiam i zapraszam serdecznie na wirtualny spacer - Jagódka
Spis moich wątków Wątek aktualny- część 6
Wątek sprzedażowy Moje tęsknoty ...malowane czesanką , pisane piórem ...
Spis moich wątków Wątek aktualny- część 6
Wątek sprzedażowy Moje tęsknoty ...malowane czesanką , pisane piórem ...
-
- Od: 2 cze 2010, o 11:02
Właśnie wróciłam z babskiej imprezy i postanowiłam przed snem sprawdzić, co słychać na forum, a tu taka niespodzianka
Kasiu cieszę się, że w końcu otworzyłaś nowy wątek, choć rozumiem, że każdemu należy się wypoczynek
Kasiu cieszę się, że w końcu otworzyłaś nowy wątek, choć rozumiem, że każdemu należy się wypoczynek
- robaczek_Poznan
Madragora, witaj Bardzo mi miło otworzyć wątek wraz z nowym gościem! Serdecznie zapraszam!
Agness Jak się cieszę, że jesteś ze mną w nowej części! Brakowało mi znajomych twarzy (nicków) przez ostatnie 3 tygodnie Dziękuję za serdeczności, już zapodaję kolejną porcję wiosny
Aguś Ja też tęskniłam, okrutnie! Dziękuję, że jesteś!Trawnik przeszedł wertykulację w poniedziałek i już widać efekty! Porządki na rabatach robiłam przed wyjazdem, ale jeszcze parę róż muszę przyciąć ;-)) Jutro spędzam dzień w ogrodzie
Jagódko, witaj kochana! Super, że tak szybko do mnie trafiłaś! Pewnie nie będzie łatwo wrócić na forumowe tory, ale pierwsi goście są i to zacni Dziękuję za przypomnienie nazwy gęsiówki
Iwonko, mam nadzieję, że impreza udana? Dziękuję za obecność i serdeczne powitanie Wróciłam dzisiaj z urlopu i zastałam wiosnę w ogrodzie, więc nie ma na co czekać, tylko wątek otwierać!
Dla Was kochani, kolejna porcja dzisiejszych fotek!
Czosnki olbrzymie są ....olbrzymie!
Są też pierwsze sasanki!
Hiacynty przekwitają....
A żonkile zaczynają
Pięciornik ma listeczki
I tawuła
Ostróżki
Szafirki
Zarzuciłam Was od razu toną fotek, więc przepraszam, zwłaszcza tych z wolniejszym netem ;-)) ... ale zrozumcie...biegałam z aparatem po ogrodzie jak opętana i muszę się z Wami podzielić wrażeniami
Agness Jak się cieszę, że jesteś ze mną w nowej części! Brakowało mi znajomych twarzy (nicków) przez ostatnie 3 tygodnie Dziękuję za serdeczności, już zapodaję kolejną porcję wiosny
Aguś Ja też tęskniłam, okrutnie! Dziękuję, że jesteś!Trawnik przeszedł wertykulację w poniedziałek i już widać efekty! Porządki na rabatach robiłam przed wyjazdem, ale jeszcze parę róż muszę przyciąć ;-)) Jutro spędzam dzień w ogrodzie
Jagódko, witaj kochana! Super, że tak szybko do mnie trafiłaś! Pewnie nie będzie łatwo wrócić na forumowe tory, ale pierwsi goście są i to zacni Dziękuję za przypomnienie nazwy gęsiówki
Iwonko, mam nadzieję, że impreza udana? Dziękuję za obecność i serdeczne powitanie Wróciłam dzisiaj z urlopu i zastałam wiosnę w ogrodzie, więc nie ma na co czekać, tylko wątek otwierać!
Dla Was kochani, kolejna porcja dzisiejszych fotek!
Czosnki olbrzymie są ....olbrzymie!
Są też pierwsze sasanki!
Hiacynty przekwitają....
A żonkile zaczynają
Pięciornik ma listeczki
I tawuła
Ostróżki
Szafirki
Zarzuciłam Was od razu toną fotek, więc przepraszam, zwłaszcza tych z wolniejszym netem ;-)) ... ale zrozumcie...biegałam z aparatem po ogrodzie jak opętana i muszę się z Wami podzielić wrażeniami
- robaczek_Poznan
- gajowa
- Od: 11 maja 2011, o 07:34
Kasiu, brakowało mi Twojego pięknego ogrodu a już kwitnie i zaprasza Miło zobaczyć, że również podczas Twojej nieobecności świetnie sobie poradził i przywitał Cię w całej swojej wiosennej urodzie
pozdrawiam - Ewa
Moje wątki
Moje wątki
- ewa_rozalka
- 1000p
- Od: 10 cze 2012, o 12:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Kasiu Twoje zdjęcia przecudne i to co na zdjęciach też .Jesteś bardo zdolnym fotografem i bardzo się cieszę ,że będę mogła czasem Cię odwiedzić .
- Alania
- Od: 17 lip 2008, o 21:55
Kasiu
Wpisuję się jako stały gość do odsłony ogrodu - piękną masz wiosnę
Wpisuję się jako stały gość do odsłony ogrodu - piękną masz wiosnę
-
- Od: 19 sie 2010, o 18:09
Cudowny, wiosenny ogród Doczekałam się sasankowej drogi
Uwielbiam Twoje spojrzenie na ogród...fotki bajeczne !!
Cieszę się ,że jesteś i mam nadzieję, że nabrałaś sił na cały sezon
Miłego dnia!!
Uwielbiam Twoje spojrzenie na ogród...fotki bajeczne !!
Cieszę się ,że jesteś i mam nadzieję, że nabrałaś sił na cały sezon
Miłego dnia!!
marzenia się spełniają! Dana
- ewamaj66
- Od: 19 lut 2011, o 16:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Nie może być, żebym nie zajrzała Zaraz będzie mnie zazdrość zżerać, bo u mnie wiosna dużo mniej zaawaansowana niż u Ciebie Aczkolwiek ślady są widoczne