Sabcia pisze:Wpisuję się na różane szaleństwo i ide na poszukiwania poprzedniej odsłony bo ciekawa jestem całokształtu tego różanego raju
Sabinko, może nie trzeba, zanim rozkwitną tegoroczne róże, powinnam zdążyć z małym przypomnieniem, co kwitło w roku ubiegłym

.
Jakiś tam całokształt też będzie
Pozdrawiam Cię bardzo serdecznie
Ignis05 pisze:Aniu, ale się cieszę, że jesteś.
Przełom kwietnia i maja masz niezwykle uroczy.
U mnie też róże wyglądają obiecująco po tej zimie.
Krysiu
U mnie nie wszystkie róże wyglądają dobrze, najciekawsze jest to, że część już jest w pąkach a część dopiero będzie liście puszczać, te niepowtarzające to chyba nie zakwitną w takim układzie
Georginia pisze:Aniu,piękna wiosna w Twoim ogrodzie.Widzę że i głóg niedługo zakwitnie.Może i mojemu się uda w tym roku pokazać kwiatki.W ubiegłym roku zniszczyły wszystko mszyce i przędziorki ,ledwie go uratowałam.
Te kwiatki za serduszką to co

Głóg kupiony w tamtym roku, nawet, że się spisuje

, nie spodziewałam się aż tylu kwiatów, już się nie mogę doczekać, aż rozkwitnie. To taka namiastka różyczek

.
O to zdjęcie chodzi?

To kwiatuszki berberysa.
edulkot pisze:Aniu wczesna wiosna w Twoim ogrodzie śliczna

taka różnorodna i kolorowa.
Głogi zapowiadają obfite kwitnienie, moje też oblepione pąkami i już się cieszę na ten spektakl

O tak, mój, chociaż młodziak też ma sporo pąków, bardzo się cieszę, że go w końcu kupiłam
Annes 77 pisze:No nareszcie się pokazałaś Aniu
Zdjęcia jak zwykle rewelacyjne

Tulipany niezwykłe:)Serduszko na drzewku pewnie ma swoją tajemnicę
Pozdrawiam i czekam na twoje róże...ciekawe,czy masz jakieś niespodzianki różane

Serduszko bez tajemnic

, po prostu wpadło mi w oko i kupiłam, lubię takie romantyczne ozdóbki. Niespodzianki różane.. hm.. może i się uda jakąś niespodziankę zrobić