Moje storczyki
-
- 50p
- Od: 12 maja 2013, o 18:50
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Moje storczyki
Witam Was bardzo serdecznie Wczoraj założyłam już wątek z moimi storczykami jednak nie tam gdzie trzeba muszę poprosić o przeniesienie dziś pokaże Wam mojego ulubieńca pod względem koloru kwiatów co prawda nie ma ich za wiele, ale oko cieszą
Mam go już od miesiąca, kupiłam go w promocyjnej cenie w M&S-był strasznie przesuszony a kwiaty zwiędłe. Jak go kupowałam to miał pąki jeszcze, ale szybko opadły mianowice wtedy wyglądał tak:
A na dzień dzisiejszy już tak
Następny postaram się jutro Pozdrawiam
Mam go już od miesiąca, kupiłam go w promocyjnej cenie w M&S-był strasznie przesuszony a kwiaty zwiędłe. Jak go kupowałam to miał pąki jeszcze, ale szybko opadły mianowice wtedy wyglądał tak:
A na dzień dzisiejszy już tak
Następny postaram się jutro Pozdrawiam
Pozdrawiam Justa
Re: Moje storczyki
Witaj, ja też jestem nowa i powoli zbieram się na odwagę pokazać moje storczyki
Śliczny kwiatuszek, jestem ciekawa jakie następne
Śliczny kwiatuszek, jestem ciekawa jakie następne
Justa witam Cie cieplutko .Wpadlas po same uszy ,albo inaczej Twoj portfel wpadl po same uszy .Storczys sliczny ,Ni to zielony ,ni kremowy .Pokazuj co masz ,jestesmy Z Toba Fajnie ,ze zalozylas watek
-
- 50p
Dziękuję dziewczyny za miłe słowa wydawało mi się , ża na poczatku jak go kupowałam był bardziej zielony a teraz zrobił sie taki zółty... obiecuję ,że jutro pokażę Wam kolejnego , bo zdjęcia robiłam wieczorem po pracy więc światło juz nie to
Pozdrawiam Justa
Bardzo ładny!! Taki delikatny, limonkowy, warżkę też ma ciekawą Koniecznie wstaw zdjęcia innych podopiecznych!
Pozdrawiam,
Marta
Marta
-
- 50p
Witam tak jak obiecałam dziś wstawiam zdjęcie mojej śnieżynki Uwielbiam tego storczyka za duże kwiaty jdnak zdjęcia nie oddają jej całego uroku
Ma jeszcze dwa pąki i po dwa na zakończeniach takie małe, więc myślę,że to nie koniec jej kwitnienia:) cdn jutro
Ma jeszcze dwa pąki i po dwa na zakończeniach takie małe, więc myślę,że to nie koniec jej kwitnienia:) cdn jutro
Pozdrawiam Justa
Sliczny Justynko .Zawsze powtarzam ,ze biale sa piekne.Maja w sobie taka prostote a jednoczesnie dostojnosc .Wklejaj co tam masz
- sylcia199
- 500p
- Od: 25 paź 2012, o 11:28
Dwa pierwsze cuda Biały ma piękną warżkę
Czekam na pozostałe fotki
Witam Cię serdecznie
Na razie oba storczysie mi się podobają
Czekam niecierpliwie na zdjęcia pozostałych
gwarantuję Ci, że Twoja kolekcja szybko się powiększyactus pisze:Wpadlas po same uszy ,albo inaczej Twoj portfel wpadl po same uszy
Na razie oba storczysie mi się podobają
Czekam niecierpliwie na zdjęcia pozostałych
-
- 50p
Hej hello dziś zaprezentuję Wam moje kochane Mini mam ich 3 jest to jeden z moich pierwszych storczyków, którego dostałam od męża na prezent Po niespełna tygodniu zrzucił większość kwiatów, lecz odwdzięczył mi się przedłużeniem pędu oraz nową gałązką. Jest ze mną od lutego i na dzień dzisiejszy ma się tak
Pozdrawiam Justa
Ho Ho bardzo dobrze sie ma i sliczna jest.Tez mam taka sniezynke i mowie Ci jak zakleta stoi