Mój storczykowy kącik :) cz.II
- Dufin
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 18 cze 2012, o 11:03
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Mój storczykowy kącik :) cz.II
Witajcie Kochani
Tak jak wspominałam, zakładam nowy wątek by nie dostać po głowie za zbyt obszerną część I Niestety w przeciągu tego krótkiego czasu nic się u mnie nie zmieniło, także pokażę Wam na początek tylko zestawienie wszystkich kwitnących u mnie storczyków w formie kolażu, który traktuję jako podsumowanie części I mojego wątku.
Do następnego razu!
Tak jak wspominałam, zakładam nowy wątek by nie dostać po głowie za zbyt obszerną część I Niestety w przeciągu tego krótkiego czasu nic się u mnie nie zmieniło, także pokażę Wam na początek tylko zestawienie wszystkich kwitnących u mnie storczyków w formie kolażu, który traktuję jako podsumowanie części I mojego wątku.
Do następnego razu!
Re: Mój storczykowy kącik :) cz.II
Czesc Kochana .Niezle podsumowanie .Nazbieralo sie tego co? Piekne okazy i fajnie ,ze zalozylas nowy wateczek.Jestem pierwsza
- furious
- Od: 28 wrz 2010, o 11:06
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt:
Pierwszy!
Ania, ale podsumowanie Podsumowanie no i zarazem zapowiedź, czego możemy się tu spodziewać
PS. a tak w ogóle, to witaj ponownie
PS.2, jednak drugi, Kaśka zawsze się pierwsza wpycha jak tylko widzi ładne storczyki, phi
Ania, ale podsumowanie Podsumowanie no i zarazem zapowiedź, czego możemy się tu spodziewać
PS. a tak w ogóle, to witaj ponownie
PS.2, jednak drugi, Kaśka zawsze się pierwsza wpycha jak tylko widzi ładne storczyki, phi
- Dufin
właśnie uzmysłowiłam sobie, że ten kolaż niewiele różni się od poprzedniego, więc chyba dużo mi tych storczyków nie przybyło podliczyłam i będzie ok. 7 dorosłych, z czego kilka niekwitnących ;) no i maluchy ale nie będę robić kolażu z sałaty Może D. nobile zakwitnie to będę go mogła dorzucić do tego zdjęcia hehe..
Dziękuję za miłe przywitanie, tak mi tu z Wami dobrze
Dziękuję za miłe przywitanie, tak mi tu z Wami dobrze
Mnie też nie nie może tu zabraknąć!
W końcu to ja chyba rozpoczęłam wiercić Ci dziurę w brzuchu z tym kolejnym wątkiem. Szampan zgodnie z zapowiedzią schłodzony.
No to Aneczko , za nowy wątek i powodzenie w uprawie storczyków!
W końcu to ja chyba rozpoczęłam wiercić Ci dziurę w brzuchu z tym kolejnym wątkiem. Szampan zgodnie z zapowiedzią schłodzony.
No to Aneczko , za nowy wątek i powodzenie w uprawie storczyków!
Z pozdrowieniami - Janka
Tropiki (triki) cz.1, cz.2, W objęciach tęczy...
Wieści z warsztatu WarmJanki...
Tropiki (triki) cz.1, cz.2, W objęciach tęczy...
Wieści z warsztatu WarmJanki...
Ja również wpadłam, żeby się przywitać!! Bardzo fajny pomysł z zestawieniem wszystkich stroczyków w Twojej kolekcji - ciekawa zapowiedź tego, co nas czeka w części II! Będę do Ciebie wpadać z przyjemnością!!
Pozdrawiam,
Marta
Marta
- Dusiaaa
- 1000p
- Od: 4 cze 2012, o 08:01
no to i ja się wproszę życzę Ci żeby wszystkie sałatki pięknie Ci zakwitły a storczyki i pieniądze zaczęły się kocić
=> zapraszam na storczyki po mojemu<=
Marzy mi się: Bellina, Piccolo red, Black Bird,Vanda i więcej parapetów
Marzy mi się: Bellina, Piccolo red, Black Bird,Vanda i więcej parapetów
-
- 1000p
- Od: 19 mar 2013, o 17:07
Oczywiście i ja się melduję
Gratuluję drugiej części wątku Kolaż podsumowujący pierwszą część jest piękny
Jestem niesamowicie ciekawa czym nowym zaskoczysz nas w drugiej części
Cieszę się, że mogę u Ciebie gościć i oglądać Twoje kwiaty
Dotychczas panowała tutaj świetna atmosfera. Jestem pewna, że ta dobra atmosfera nie zniknie w kolejnym wątku
Na pewno będę tutaj codziennie zaglądać!
Gratuluję drugiej części wątku Kolaż podsumowujący pierwszą część jest piękny
Jestem niesamowicie ciekawa czym nowym zaskoczysz nas w drugiej części
Cieszę się, że mogę u Ciebie gościć i oglądać Twoje kwiaty
Dotychczas panowała tutaj świetna atmosfera. Jestem pewna, że ta dobra atmosfera nie zniknie w kolejnym wątku
Na pewno będę tutaj codziennie zaglądać!
- Karo
- -Administrator Forum-.
- Od: 16 sie 2006, o 14:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Witam w nowym wątku i powiem,że lubię zaglądać do Was na przegląd Waszych niecodziennych zbiorów
Proszę tylko o jedno - o zachowanie czystości Waszych wątków, o merytoryczne wypowiedzi w sekkcji storczykowej.
Zostawmy te piękne rośliny a raczej ich kwiaty im samym i ich opisom i dyskusjom o nich.
Na wszelkie rozmówki poza storczykami zapraszam wszystkich do innych sekcji forum.
Skoro możemy "handlować" w innej sekcji to i na pogaduszki można się udać w inne rejony forum.
Dziewczyny zapraszam np. do luźnej sekcji Personalne lub każdej innej tematycznie Wam bliskiej.
Aniu proszę o wybaczenie że właśnie Twój wątek stał się pierwszym w tej sekcji, w którym postanowiłam dokonać wpisu ukierunkowującego.
Będę jednak czyniła to skrupulatnie w innych wątkach i konsekwentnie usuwała wpisy poza merytoryczne,bo sekcja Storczyków jest specyficzna i Jovanka wkłada masę pracy a raczej czasu by sekcja ta stała na właściwym poziomie.
Mam nadzieję,że docenicie naszą pracę i zadbacie o swoje wątki przyłączając się do naszych działań...
Pozdrawiam wszystkich czytających
Proszę tylko o jedno - o zachowanie czystości Waszych wątków, o merytoryczne wypowiedzi w sekkcji storczykowej.
Zostawmy te piękne rośliny a raczej ich kwiaty im samym i ich opisom i dyskusjom o nich.
Na wszelkie rozmówki poza storczykami zapraszam wszystkich do innych sekcji forum.
Skoro możemy "handlować" w innej sekcji to i na pogaduszki można się udać w inne rejony forum.
Dziewczyny zapraszam np. do luźnej sekcji Personalne lub każdej innej tematycznie Wam bliskiej.
Aniu proszę o wybaczenie że właśnie Twój wątek stał się pierwszym w tej sekcji, w którym postanowiłam dokonać wpisu ukierunkowującego.
Będę jednak czyniła to skrupulatnie w innych wątkach i konsekwentnie usuwała wpisy poza merytoryczne,bo sekcja Storczyków jest specyficzna i Jovanka wkłada masę pracy a raczej czasu by sekcja ta stała na właściwym poziomie.
Mam nadzieję,że docenicie naszą pracę i zadbacie o swoje wątki przyłączając się do naszych działań...
Pozdrawiam wszystkich czytających
- Dufin
Janeczko, Marto, Dusia, Pati, Karo, Aniu, Marto - dziękuję za odwiedziny i tak miłe przywitanie Jeśli tylko będę miała się czym chwalić, na pewno to zrobię
KaRo dziękuję, ze zostawiłaś wpis Oczywiście nie mam nic przeciwko aby mój wątek był pierwszym, w którym postanowiłaś zostawić wpis ukierunkowujący Cóż, wszyscy staramy się pisać na temat, ale czasem to bardzo trudne bo tu się coś dorzuci, tam się coś dopisze Sama się kiedyś zastanawiałam czy można się gdzieś tutaj podpiąć na forum aby móc porozmawiać "o wszystkim i o niczym" nie zostawiając bałaganu i nie łamiąc regulaminu. Dziękuję, że nam podpowiedziałaś świetne rozwiazanie
To co Kochani, zakładamy jakiś temacik na personalnym? Kto odważny?
jako, ze niektóre z Was podjęły się próby zidentyfikowania mojego bordo Phalaenopsis, tak powróce do tematu, bo natknęłam się na bardzo podobnego pod nazwą Phalaenopsis Black Pearl co myślicie?
KaRo dziękuję, ze zostawiłaś wpis Oczywiście nie mam nic przeciwko aby mój wątek był pierwszym, w którym postanowiłaś zostawić wpis ukierunkowujący Cóż, wszyscy staramy się pisać na temat, ale czasem to bardzo trudne bo tu się coś dorzuci, tam się coś dopisze Sama się kiedyś zastanawiałam czy można się gdzieś tutaj podpiąć na forum aby móc porozmawiać "o wszystkim i o niczym" nie zostawiając bałaganu i nie łamiąc regulaminu. Dziękuję, że nam podpowiedziałaś świetne rozwiazanie
To co Kochani, zakładamy jakiś temacik na personalnym? Kto odważny?
jako, ze niektóre z Was podjęły się próby zidentyfikowania mojego bordo Phalaenopsis, tak powróce do tematu, bo natknęłam się na bardzo podobnego pod nazwą Phalaenopsis Black Pearl co myślicie?
- Mariusz3357
- 1000p
- Od: 10 paź 2011, o 16:43
Witam się i ja,Aniu..
Pięknie rozpoczęty nowy wątek Troche uzbierałaś tego "towaru"
Piękne wszystkie. Mam nadzieje że dalej wątek będzie się rozwijał o piękne zdjęcia i jeszcze piękniejsze nabytki..
Pięknie rozpoczęty nowy wątek Troche uzbierałaś tego "towaru"
Piękne wszystkie. Mam nadzieje że dalej wątek będzie się rozwijał o piękne zdjęcia i jeszcze piękniejsze nabytki..
Pozdrawiam Mariusz3357
O żesz, pojechałam tylko na wycieczkę rowerową i co tu zastaję ? Imprezkę w drugiej części wątku . Pozwólcie, że się przyłączę. Piękny kolażyk, cudne kwitnienia, wspaniała kolekcja . Chciałam porównać bo pisałaś, że niewiele się różni od poprzedniego kolażu ale poprzedniego znaleźć nie mogłam .
Gratuluję kolejnej części i jak już wcześniej wspomniałam z przyjemnością będę zaglądać .
Gratuluję kolejnej części i jak już wcześniej wspomniałam z przyjemnością będę zaglądać .
- Dufin
Mariusz dziękuję pięknie
Kami znajdzie się miejsce zarówno dla Ciebie jak i dla kobyłki
Aniu miło mi, że jesteś Poprzedni kolaż mam tu się ukrył
Kami znajdzie się miejsce zarówno dla Ciebie jak i dla kobyłki
Aniu miło mi, że jesteś Poprzedni kolaż mam tu się ukrył