Actusowa kolekcja cz.III
Actusowa kolekcja cz.III
Witajcie kochani w nowym watku.Uzbieralo sie tych stron w poprzednim ,nawet nie wiem jak i skad .
Chcieliscie moje "drzewko" na rozpoczecie tego wateczku i musze przyznac ,ze z "drzewka" jak na razie jest tylko donica .Wiec zeby ladnie rozpoczac jak AneczkaDufin kilka przypomnien moich ulubionych kwitnien
Mam nadzieje ,ze dalej bedziecie mi towarzyszyc,wspierac oraz doradzac tak jak robiliscie to w moich poprzednich watkach obysmy razem doczekali sie nowych kwitnien i moze jeszcze ladniejszych fotek Kto wie....
Chcieliscie moje "drzewko" na rozpoczecie tego wateczku i musze przyznac ,ze z "drzewka" jak na razie jest tylko donica .Wiec zeby ladnie rozpoczac jak AneczkaDufin kilka przypomnien moich ulubionych kwitnien
Mam nadzieje ,ze dalej bedziecie mi towarzyszyc,wspierac oraz doradzac tak jak robiliscie to w moich poprzednich watkach obysmy razem doczekali sie nowych kwitnien i moze jeszcze ladniejszych fotek Kto wie....
- Mariusz3357
- 1000p
- Od: 10 paź 2011, o 16:43
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Actusowa kolekcja cz.III
Boshhh.......ale SZAŁ botaników...
Wszystkie piękne i bardzo urokliwe,uwielbiam te botaniki są naprawde piękne i warte większej ilości pieniędzy za nie. Mam nadzieje że dalej będzie pokazywać takie Boskie kwitnienia. Czekam z niecierpliwością na drzewko storczykowe.. Udało mi się być pierwszym w nowym wątku..
Wszystkie piękne i bardzo urokliwe,uwielbiam te botaniki są naprawde piękne i warte większej ilości pieniędzy za nie. Mam nadzieje że dalej będzie pokazywać takie Boskie kwitnienia. Czekam z niecierpliwością na drzewko storczykowe.. Udało mi się być pierwszym w nowym wątku..
Pozdrawiam Mariusz3357
- Dufin
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 18 cze 2012, o 11:03
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
a mówiłaś, ze nie będzie kolażu taka zmyłka? ślicznie Kasia, masz wyjątkowe okazy, które na szczęście nie odstawiają Ci żadnych numerów tylko chętnie kwitną
- Dusiaaa
- 1000p
- Od: 4 cze 2012, o 08:01
no i piękny kolaż,a drzewko chętnie poczekamy no i moje chciejstwo kolejne do zdobycia-Piccolo
=> zapraszam na storczyki po mojemu<=
Marzy mi się: Bellina, Piccolo red, Black Bird,Vanda i więcej parapetów
OOooo super ,ze jestescie kochani.To tylko niektore z moich ulubionych kwitnien ,te ,ktore najbardziej chyba mnie zachwycily ,co nier zmienia faktu ,ze zachwycaja mnie wszystkie.Teraz poczekamy na nowe kwitnienia i moje drzewko jak je kiedys zrobie
-
- 1000p
- Od: 19 mar 2013, o 17:07
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witam się i ja Kasiu w nowym wątku Śliczne rozpoczęcie, kolaż równie piękny jak u Ani Dufin Ilość botaników jest zachwycająca i zdjęcia również są przepiękne
Cieszę się, że mogę gościć i ja w kolejnej części Twoich zmagań ze storczykami i podziwiać botaniki, których wcześnie nie widziałam na oczy
Cieszę się, że mogę gościć i ja w kolejnej części Twoich zmagań ze storczykami i podziwiać botaniki, których wcześnie nie widziałam na oczy
- furious
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 28 wrz 2010, o 11:06
- Kontakt:
No i kolejne dziś podsumowanie/zachęta
PS. i nawet avatar nowy
PS. i nawet avatar nowy
Puk, puk, czy te drzwi są otwarte? Bo właśnie przechodziłam obok i postanowiłam Cię odwiedzić Kasiu.
Fajnie, że zrobiłaś kolaż. Tu dopiero widać, czym dysponujesz
Ja na wystawy nie mogę się wybrać, więc chętnie te botaniki pooglądam u Ciebie.
Tylko nie biegnij z tymi wątkami tak szybko, bo ja zostaję w tyle.
Fajnie, że zrobiłaś kolaż. Tu dopiero widać, czym dysponujesz
Ja na wystawy nie mogę się wybrać, więc chętnie te botaniki pooglądam u Ciebie.
Tylko nie biegnij z tymi wątkami tak szybko, bo ja zostaję w tyle.
Z pozdrowieniami - Janka
Tropiki (triki) cz.1, cz.2, W objęciach tęczy...
Wieści z warsztatu WarmJanki...
Witam i ja . Piękne kwitnienia botaników i hybrydek oznaczonych na Twoim kolażu. Super wygląda tyle perełek w jednym miejscu. Twoja kolekcja wspaniale się rozrosła, wzbogaciła o piękne ezemplarze. Miło jest bywać u Ciebie i śledzić losy Twoich podopiecznych.
Aleś sobie Kasiula awatara wstawiła .
Aleś sobie Kasiula awatara wstawiła .
Andzia ,Tomek ,Pati ,Janeczka jestescie i wy .Bardzo sie ciesze.Mam nadzieje ,ze dotra i inni i ze będę mogla goscic nowych forumowiczow rowniez Awatarek jest boski ,jak zobaczylam ta fotke to tak sie usmialam ,ze nie moglam jej nie wstawic
- Dusiaaa
- 1000p
- Od: 4 cze 2012, o 08:01
no Actus nawet Ci pasuje -sowa mądra głowa a że jeszcze storczykowa do tego to wypisz wymaluj Actus
=> zapraszam na storczyki po mojemu<=
To nie sowa jest tylko storczyk przerobionyDusiaaa pisze:no Actus nawet Ci pasuje -sowa mądra głowa a że jeszcze storczykowa do tego to wypisz wymaluj Actus
Kasiu, my zawsze z Tobą. Cieszę się, że masz foteczki na Fotosiku, mogłam je sobie dokładnie pooglądać. Co jest na pierwszej fotce? Ma kwiatki takie jak moja miniaturka?
Z pozdrowieniami - Janka