Reszta kamieni
Reszta kamieni
Witam.
Jakiś czas temu ogrodziłem sobie kawałek ziemi kamieniami brukowymi ( granit ) i zostało mi około 11 kamieni,żal mi ich wyrzucać. I tu pada pytanie,macie pomysły jak moge je wykorzystać ? nie sa to małe kamienie bo sredniej wielkosci ale nie też bardzo duże. Jeśli macie jakieś pomysły jak mogę je wykorzystać to chętnie posłucham.
Pozdrawiam,Trawka.
Jakiś czas temu ogrodziłem sobie kawałek ziemi kamieniami brukowymi ( granit ) i zostało mi około 11 kamieni,żal mi ich wyrzucać. I tu pada pytanie,macie pomysły jak moge je wykorzystać ? nie sa to małe kamienie bo sredniej wielkosci ale nie też bardzo duże. Jeśli macie jakieś pomysły jak mogę je wykorzystać to chętnie posłucham.
Pozdrawiam,Trawka.
- kulow
- 50p
- Od: 11 sie 2012, o 17:35
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Reszta kamieni
Zrób z nich cos w rodzaju donicy - klombu , lub wykonaj z nich obrzeże ogniska
- Plumi
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 20 cze 2011, o 14:53
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
że zrób sobie taki mały własny Stonehenge http://zszywka.pl/p/wlasny-stonehenge-1879571.html
Kwiaty to resztki Raju.
Plumi,
fajnie to wygląda, ale czy radzisz tak to zostawić, czy może czegoś tam nasadzić..
fajnie to wygląda, ale czy radzisz tak to zostawić, czy może czegoś tam nasadzić..
- Plumi
- Od: 20 cze 2011, o 14:53
To już zależy,czy chcesz mieć zakątek w stylu skalniaczkowym,czy w stylu zen
Kwiaty to resztki Raju.
- kulow
- 50p
- Od: 11 sie 2012, o 17:35
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Fajnie by towyglądało porośniete mchem
-
- Od: 26 cze 2013, o 19:13
Stonehenge świetny, przypomina trochę amonita..., tylko że w odwrotnym kierunku zwoje idą.
A jakie te kamloty masz, duże, małe, obłe, kwadratowe? Bo ja z polnych, które mają jedną stronę płaską, to robię obwódki wokół drzewek, co by mążowi się łatwiej trawnik kosiło.
A jakie te kamloty masz, duże, małe, obłe, kwadratowe? Bo ja z polnych, które mają jedną stronę płaską, to robię obwódki wokół drzewek, co by mążowi się łatwiej trawnik kosiło.