Moje ogródkowe zmagania cz.4
- lulka
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 31 mar 2011, o 12:38
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Moje ogródkowe zmagania cz.4
Witam Kochani
Czas na 4 część moich ogródkowych zmagań. Trudno uwierzyć,ale to już 3 sezon przygody z przydomową przyrodą.
Dla przypomnienia napiszę, że mieszkam w podwarszawskiej wsi w nie dużym domku z nie wielkim przydomowym ogródkiem, który mimo swoich mikrych rozmiarów przyjmuje na klatę wszystkie moje zachcianki, nie koniecznie zawsze trafione. Obecnie kwitną ukochane floksy i liatry oraz róże, które z uporem maniaka staram się ogarnąć.
Poza roślinkami pomęczę Was również fotkami moich ogródkowych pierdół, które są nie odłącznym elementem ogródka, domu...czyli mnie
Zapraszam Was do dzielenia się doświadczeniami, poradami i opiniami
aha, nowy wątek-nowy sprzęt. Czy widać zmiany?
jest i sowa, która się chowa
kwadratura koła, czyli pąk Rozwaru
Czas na 4 część moich ogródkowych zmagań. Trudno uwierzyć,ale to już 3 sezon przygody z przydomową przyrodą.
Dla przypomnienia napiszę, że mieszkam w podwarszawskiej wsi w nie dużym domku z nie wielkim przydomowym ogródkiem, który mimo swoich mikrych rozmiarów przyjmuje na klatę wszystkie moje zachcianki, nie koniecznie zawsze trafione. Obecnie kwitną ukochane floksy i liatry oraz róże, które z uporem maniaka staram się ogarnąć.
Poza roślinkami pomęczę Was również fotkami moich ogródkowych pierdół, które są nie odłącznym elementem ogródka, domu...czyli mnie
Zapraszam Was do dzielenia się doświadczeniami, poradami i opiniami
aha, nowy wątek-nowy sprzęt. Czy widać zmiany?
jest i sowa, która się chowa
kwadratura koła, czyli pąk Rozwaru
Re: moje ogródkowe zmagania cz.4
Dzień dobry, Madziu!
Wpadam do Ciebie z doskoku, ale z wielką przyjemnością... lubię oglądać co tam tworzysz w ogrodzie i jak go ozdabiasz...
Piękne zdjęcia na otwarcie i to dosłownie - widać wyraźnie zmianę sprzętu fotograficznego na lepszy
Pozdrawiam Cię serdecznie!
Wpadam do Ciebie z doskoku, ale z wielką przyjemnością... lubię oglądać co tam tworzysz w ogrodzie i jak go ozdabiasz...
Piękne zdjęcia na otwarcie i to dosłownie - widać wyraźnie zmianę sprzętu fotograficznego na lepszy
Pozdrawiam Cię serdecznie!
- aage
- Od: 7 mar 2008, o 13:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Madziu jestem i faktycznie widać zmianę sprzętu foto-dobra decyzja
Będę śledzić poczynania nad rabatą pod kryptonimem Sumak. Kiedy zaczynasz?
Będę śledzić poczynania nad rabatą pod kryptonimem Sumak. Kiedy zaczynasz?
- AGNESS
- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Madziu i ja się witam w nowym wątku Śliczne obrazki na powitanie
- lulka
- BOGULENKA
- 500p
- Od: 23 lis 2012, o 13:28
Melduję się i ja w 3 części. Rozumiem, że zainwestowałaś w sprzęt foto. Bardzo dobrze, kolejny wątek, w którym będzie można popatrzeć na piękne rośliny. Madziu pierdółki piękne, ale powiedz mi co to są za puszki i do czego one służą?
A tak sobie wpadłam z rewizytą i.... pięknie u Ciebie
Pierwsze fotki superowe , jak ja lubię takie klimaciarskie gadżety
Pierwsze fotki superowe , jak ja lubię takie klimaciarskie gadżety
- Mandragora
- Od: 25 maja 2008, o 16:18
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Melduję się w nowym wątku Ta sowa w bluszczu przeurocza - sama bym taką do siebie przygarnęła A na sumakową przyjdzie czas, będziemy cierpliwie czekać
- lulka
Dzień doberek
Wczoraj próbowałam coś wymodzić z sumakową rabatą, na razie wrzuciłam sadzonki na środek, ale jeszcze dzisiaj i jutro będę dumać jak rozmieścić roślinki. Oczywiście pod sumakiem znajdą się też 2 Pashminki. Były 3, ale jedną zakosiła mi koleżanka . Póki co w kółeczku stoją rozwary, jeszcze nie wiem, czy to będzie ich miejscówka. Ponad to kupiłam 2 małe białe ogrodówki, które prawdopodobnie staną po prawej i lewej stronie huśtawki
Bogusiu wiszące puszki, to po prostu ozdobne kanki, które służą do ozdoby. Gdy pada deszcz zbiera się w nich woda, więc czasem służą do podlewania małych doniczek. To całe ich zadanie
Basiu cieszę się, że wpadłaś . Gadżety uwielbiam ogromnie . Zajrzyj do Iwonki Majowej jeśli jeszcze nie byłaś;:113
Milenko coś tam wczoraj próbowałam wymodzić, ale to nie je to co chcę, muszę jeszcze pojeździć z roślinkami Sowę w zeszłym roku kupiła mi na targu Iza z ogrodu światła i cienia (chyba taki ma prawidłowy tytuł). Poluję jeszcze na taką zrobioną z gałązek wikliny
dwu kolorowy dziwoląg
w odbiciu szyby
przetaczniki Christa, Bubble Gum i dzwonki Octopus Pink
rozplenica szaleje
x-aromatica
Pomponella
Alexandra - Princesse of Luxembourg
NN
A teraz zwierzyniec
groźne psy
i koty
oraz stróżujący Mr.Spider
Wczoraj próbowałam coś wymodzić z sumakową rabatą, na razie wrzuciłam sadzonki na środek, ale jeszcze dzisiaj i jutro będę dumać jak rozmieścić roślinki. Oczywiście pod sumakiem znajdą się też 2 Pashminki. Były 3, ale jedną zakosiła mi koleżanka . Póki co w kółeczku stoją rozwary, jeszcze nie wiem, czy to będzie ich miejscówka. Ponad to kupiłam 2 małe białe ogrodówki, które prawdopodobnie staną po prawej i lewej stronie huśtawki
Bogusiu wiszące puszki, to po prostu ozdobne kanki, które służą do ozdoby. Gdy pada deszcz zbiera się w nich woda, więc czasem służą do podlewania małych doniczek. To całe ich zadanie
Basiu cieszę się, że wpadłaś . Gadżety uwielbiam ogromnie . Zajrzyj do Iwonki Majowej jeśli jeszcze nie byłaś;:113
Milenko coś tam wczoraj próbowałam wymodzić, ale to nie je to co chcę, muszę jeszcze pojeździć z roślinkami Sowę w zeszłym roku kupiła mi na targu Iza z ogrodu światła i cienia (chyba taki ma prawidłowy tytuł). Poluję jeszcze na taką zrobioną z gałązek wikliny
dwu kolorowy dziwoląg
w odbiciu szyby
przetaczniki Christa, Bubble Gum i dzwonki Octopus Pink
rozplenica szaleje
x-aromatica
Pomponella
Alexandra - Princesse of Luxembourg
NN
A teraz zwierzyniec
groźne psy
i koty
oraz stróżujący Mr.Spider
- aage
- Od: 7 mar 2008, o 13:01
Madziu przysiadam na huśtawce i obserwuję cudny twój świat
- majowa
- 1000p
- Od: 20 kwie 2010, o 11:38
Witaj moja gadżetowa siostro . Świat w nowym obiektywie piękny i kolorowy. Pokazuj jak najwięcej zdjęć!
- robaczek_Poznan
- Od: 30 sty 2012, o 23:42
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Wreszcie jest nowy wątek!
Zmiany mnie tylko widoczne, ale bardzo pozytywne! Brawo, byle tak dalej
ps. śliczny ten powojniczek X -aromatica Pewnie pięknie pachnie?
Zmiany mnie tylko widoczne, ale bardzo pozytywne! Brawo, byle tak dalej
ps. śliczny ten powojniczek X -aromatica Pewnie pięknie pachnie?
- AGNESS
- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Madziu fajnie zapowiada sie nowa rabatka z sumakiem w roli głównej Pięknie będą wyglądały białe hortensje po obu stronach huśtawki Wciąż wracam i podziwiam tę drewnianą latarenkę bossssska jest, niesamowicie mi się podoba....