Na Powitanie Becia Cz 3
- becia123
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 12 wrz 2012, o 18:21
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Na Powitanie Becia Cz 3
Moi drodzy jeśli wszystko zrobiłam dobrze to zaczyna się część trzecia mojej historii z roślinami . do oglądania jakie zmiany zachodzą w moim ogrodzie .Gdzie cisza i spokój wśród pól ,lasu ,jeziorżycia rodzinnego i pracy w ogrodzie tworzy mój mały świat
Zapraszam
Słoneczne barwy lata
Zapraszam
Słoneczne barwy lata
- Niunia1981
- Od: 18 sie 2011, o 15:01
Re: Na Powitanie Becia Cz 3
Beatko kochana melduję się w Twoim kolorowym raju
Pozdrawiam, Monika
Zielony świat Moniki cz. 9
Zielony świat Moniki cz. 9
- malgocha1960
- Od: 8 lut 2010, o 18:15
Beciu,melduję się.Biały floksik miodzio.Oj musimy jakąś wymiankę zorganizować.
- imwsz
- Od: 22 lip 2011, o 19:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
I ja odwiedzam kolejną część
A doskonale zdawałam sobie sprawę, ze wchodzęc nawet na dach (nie rób tego) nie "złapiesz" całego ogrodu. Właśnie mi chodziło o taką szerszą perspektywę
A doskonale zdawałam sobie sprawę, ze wchodzęc nawet na dach (nie rób tego) nie "złapiesz" całego ogrodu. Właśnie mi chodziło o taką szerszą perspektywę
Pozdrawiam - Ilona
Moje wątki: Moje wątki-spis treści
Na glinie malowane - 2014 - aktualny Gdy ?odpoczywam? od ogrodu - m.in. robótki ręczne - aktualny
Moje wątki: Moje wątki-spis treści
Na glinie malowane - 2014 - aktualny Gdy ?odpoczywam? od ogrodu - m.in. robótki ręczne - aktualny
- becia123
Niunia1981Moniko witaj jesteś pierwsza w kolejnej części miło ,że zaglądasz do mojego wiejskiego ,,skromnego ogródka
Dorcia7-Dorotko witaj serdecznie zapraszam do oglądania mojego kolorowego raju .
malgocha1960 Małgosiu jesteś i Ty w pierwszej trójeczce .Miło cię widzieć.Floks biały już ładnie mi się rozrasta mam od teściowej.Wymienić możemy się nasionka ostróżki ciemno niebieskiej i fioletowej zebrałam dla Ciebie Na pewno będę przesadzać część roślin ,bo wiadomo przybywa roślin część wyrosła wysoko zasłania inne a tak nie może być.
imwsz Ilonko witaj nawet weszłam na strych otworzyłam okno i zrobiłam kilka fotek ale mam słaby aparat i nie wyszły spróbuje jeszcze kiedyś choć ciężko u mnie takie zdjęcia zrobić Panorama całości jedynie z lotu ptaka a do ptaka daleko mi . Zapraszam do oglądania i tworzenia mojego kolorowego świata.
Dorcia7-Dorotko witaj serdecznie zapraszam do oglądania mojego kolorowego raju .
malgocha1960 Małgosiu jesteś i Ty w pierwszej trójeczce .Miło cię widzieć.Floks biały już ładnie mi się rozrasta mam od teściowej.Wymienić możemy się nasionka ostróżki ciemno niebieskiej i fioletowej zebrałam dla Ciebie Na pewno będę przesadzać część roślin ,bo wiadomo przybywa roślin część wyrosła wysoko zasłania inne a tak nie może być.
imwsz Ilonko witaj nawet weszłam na strych otworzyłam okno i zrobiłam kilka fotek ale mam słaby aparat i nie wyszły spróbuje jeszcze kiedyś choć ciężko u mnie takie zdjęcia zrobić Panorama całości jedynie z lotu ptaka a do ptaka daleko mi . Zapraszam do oglądania i tworzenia mojego kolorowego świata.
- Lady-r
- Przyjaciel Forum
- Od: 3 lis 2006, o 12:35
Też lubię fotki takie całościowe Jakoś u ciebie nie widać skutków suszy.
pozdrawiam Ania jestem na etapie wymieniania tego co mi się trafiło na to co mi się podoba ;)
Mój ogródek cz.1
Zadbajmy o zdrowie Moje domowe Ogródek Lady-r po przerwie
Mój ogródek cz.1
Zadbajmy o zdrowie Moje domowe Ogródek Lady-r po przerwie
- manenka71
- Od: 28 sty 2011, o 11:45
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
jestem jestem
u mnie floksik biały sie rozrasta ,rozowy też mam i filetowy a dzis zamawiam jasno rozówy i jasno fioletowy bo mi sie bardzo takie kepy kolorystyczne podobają tylko kiedy sie rozrosną
u mnie floksik biały sie rozrasta ,rozowy też mam i filetowy a dzis zamawiam jasno rozówy i jasno fioletowy bo mi sie bardzo takie kepy kolorystyczne podobają tylko kiedy sie rozrosną
- wielkakulka
- Od: 5 wrz 2012, o 12:25
- becia123
Lady r Witaj Dużo podlewałam ,czasem popadało i nie jest źle.Lady-r pisze:Też lubię fotki takie całościowe Jakoś u ciebie nie widać skutków suszy.
Manenka71Marzenko floksy mam białe ,fioletowe ,karminowe z jasnoróżowym oczkiem różowe i z ciemnoróżowym oczkiem..Bardzo je lubię w miarę szybko się rozrastają
Wielkakulko Aniu witaj w kolejnej części za pomoc dzięki .
-
- Od: 29 maja 2009, o 21:53
Dzień dobry Beciu
Takie fotografie jak pokazujesz, to moje ulubione: kwiatki, kwiaty i kwiatuchy
Czy wiesz, że w poprzedniej części nie masz odnośnika do nowej?
Ale ja i tak Cię odszukałam I Twój fajowy kolorowy ogród
Takie fotografie jak pokazujesz, to moje ulubione: kwiatki, kwiaty i kwiatuchy
Czy wiesz, że w poprzedniej części nie masz odnośnika do nowej?
Ale ja i tak Cię odszukałam I Twój fajowy kolorowy ogród
Pozdrawiam serdecznie - Agnieszka
- wielkakulka
- Od: 5 wrz 2012, o 12:25
Wpadnij na dżemik pomarańczowy z cukini - pychota - robiłam pierwszy raz i jeszcze zrobie.