Ogródek AGNESS
- AGNESS
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Ogródek AGNESS
Kochani przyszła pora na rozpoczęcie nowego wątku. Zapraszam wszystkich serdecznie i dziękuję , że jesteście ze mną
Nowy wątek zacznę od przypomnienia letnich - lipcowych i sierpniowych widoczków.... teraz już tak kolorowo nie będzie, lilie, liliowce, floksy przekwitają..... końcówka sierpnia będzie bardziej stonowana.... ale póki co cieszmy się kolorami
Zapraszam
Nowy wątek zacznę od przypomnienia letnich - lipcowych i sierpniowych widoczków.... teraz już tak kolorowo nie będzie, lilie, liliowce, floksy przekwitają..... końcówka sierpnia będzie bardziej stonowana.... ale póki co cieszmy się kolorami
Zapraszam
- aage
- Od: 7 mar 2008, o 13:01
Re: Ogródek AGNESS
Agulka jestem....po prostu nie może mnie nie być. Twój ogród podsumowałabym jako "OGRÓD BARW"
ja też
- hala67
- Od: 1 paź 2011, o 22:12
Witaj Aguś.
Bardzo lubię oglądać widoczki z Twojego ogrodu, dlatego będę cichym i częstym bywalcem w Twoim wątku.
Bardzo lubię oglądać widoczki z Twojego ogrodu, dlatego będę cichym i częstym bywalcem w Twoim wątku.
Pozdrawiam Hala
- agatka123
- Od: 23 sty 2011, o 21:12
Witaj Aguś
Ślicznie i kolorowo , oto cała Ty
Ślicznie i kolorowo , oto cała Ty
Ach te ścieżki i ścieżynki wśród różnobarwnych kwiatow.Aga też się martwię ,że kolorów ubywa.Nawet hortensje są już w przekwicie,to samo z floksami.Kurcze ,jestem ciekawa co będzie jeszcze kwitlo pod koni9ec sierpnia.Nawet trawa jest spalona.
Na termometrze w cieniu-34 stopnie to jaka temperatura jest na tarasie?Aż strach spojrzeć.
Na termometrze w cieniu-34 stopnie to jaka temperatura jest na tarasie?Aż strach spojrzeć.
Ogródek An-ki
An-ka
An-ka
Aguś, witam serdecznie w nowym wątku Która to już będzie część - bo straciłam rachubę ;-)?
Lipcowo-sierpniowe impresje cudownie oddają charakter Twojego ogrodu pełnego różnorodnych roślin i odcieni... bardzo mi się podoba kompozycja żurawek, host i tawułek Arendsa. Floksy, lilie i hortensje podkreślają dojrzałość Twojego zakątka.
No cóż, jest po prostu przepięknie
Pozdrawiam upalnie!
A
Lipcowo-sierpniowe impresje cudownie oddają charakter Twojego ogrodu pełnego różnorodnych roślin i odcieni... bardzo mi się podoba kompozycja żurawek, host i tawułek Arendsa. Floksy, lilie i hortensje podkreślają dojrzałość Twojego zakątka.
No cóż, jest po prostu przepięknie
Pozdrawiam upalnie!
A
- mamafrania
- Od: 13 paź 2011, o 13:50
Jestem i ja .Uwielbiam spacerować Twoimi ścieżkami, podziwiać i podglądać.Mam wrażenie ze jakoś to wszystko szybko przekwita.Nie zdążyłam się nacieszyć kwiatami, a tu już niedługo będzie jesień...Ale zostaną Twoje piękne zdjęcia, które będzie można podziwiać nawet zimą
- magry
- Od: 15 wrz 2009, o 19:20
U mnie tak kolorowo nigdy nie było.Chyba muszę zmienić nazwę swojego wątku.
Pozdrawiam,Janek
Górki,pagórki i reszta.
Górki,pagórki i reszta.
-
- Przyjaciel Forum - Ś.P.
- Od: 26 cze 2012, o 12:57
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
No tak
angielskie ogrody niech się schowają, i niech klękają narody
przed Twoimi kolekcjami kolorystycznymi i odmianowymi
angielskie ogrody niech się schowają, i niech klękają narody
przed Twoimi kolekcjami kolorystycznymi i odmianowymi
Pozdrawiam, Agata.
- duju
- Od: 13 paź 2008, o 12:31
Agnieszko i mnie nie może zabraknąć w kolejnej części. Bardzo miło mi było w poprzedniej, więc tutaj też się rozsiądę wygodnie i pooglądam zdjęcia
Pozdrawiam - Justyna
-
- Od: 22 lut 2011, o 23:21
Agnieszko witaj
Wiesz, wczoraj byłam u Ciebie ale już na wpis brakło mi czasu... Chciałam to dzisiaj nadrobić, a tu - wątek zamknięty. Dobrze, że jest nowy
Wiesz, gdyby było glosowanie na Królową Kolorów w ogrodzie to byłabyś niekwestionowana Królową. Twój ogród po prostu kipi kolorami i napawa pozytywną energią. Buzia sama się śmieje, gdy ogląda się Twoje fotki. Do tego wszystko jest tak idealnie skomponowane i dopasowane. Chylę czoła i podglądam dalej,
Upalne serdeczności
Wiesz, wczoraj byłam u Ciebie ale już na wpis brakło mi czasu... Chciałam to dzisiaj nadrobić, a tu - wątek zamknięty. Dobrze, że jest nowy
Wiesz, gdyby było glosowanie na Królową Kolorów w ogrodzie to byłabyś niekwestionowana Królową. Twój ogród po prostu kipi kolorami i napawa pozytywną energią. Buzia sama się śmieje, gdy ogląda się Twoje fotki. Do tego wszystko jest tak idealnie skomponowane i dopasowane. Chylę czoła i podglądam dalej,
Upalne serdeczności