Jako że to już trochę tradycja w naszym dziale, więc i ja chciałbym podsumować stary wątek.

!bang
PS. nie może zabraknąć motta jakie przyświecało mi w starym wątku
"fajna roślina dla faceta, mało podlewania, kwitnie długo i ciężko to zniszczyć"
No jest, wg. Jovanki Miltoniopsis. Teraz odpoczywaDufin pisze:Chyba nawet nie wiedziałam, że masz miltonię
Pierwszą część zaczynałem z +/- 15 sztukamimagdalenka46 pisze: drugim watku zycze podwojenia kolekcji
No to samo mogę powiedzieć o Twoim wątku, ponad 100 na razactus pisze:Szkoda,ze wszystkie teraz nie kwitna
Dostałem ultimatum, ta część na poważnieCallanthe pisze:Mam nadzieję, że w tej części Twoje poczucie humoru cię nie opuści
A się będę pieścił, twardym trzeba być a nie mientkimgianna pisze:Tomuś, tak myk, myk... bez żadnej zapowiedzi, wątek zamknięty.
Nowości się nie zapowiadająMariusz3357 pisze: Czekam na więcej.
Alice 12 pisze:Jestem i ja![]()
![]()
Spocznij żołnierzukahim pisze:Melduję się
A tam moje, rośnie zielsko to nie przeszkadzamajania pisze: ładnie prezentuje Twoje kwitnienia.
[/quote]furious pisze:A tam moje, rośnie zielsko to nie przeszkadzamajania pisze: ładnie prezentuje Twoje kwitnienia.
Podziękowałvaldessa_kane pisze:Fajny zbiór ci się zrobiłi super sprawa z tym podsumowaniem
Powitał wielce szacowną ForumowiczkęKarnova pisze:Tomku i ja przyszłam się przywitać i pogratulować drugiej części wątkuKolaż super
Oby tak dalej
Nawet nie wiesz jak bardzo rozumiem taki tok myśleniakasia74 pisze:a sałata no cóż u każdego rośnie, a jakie na nią najlepsze lekarstwo? Kupić nowego kwitnącego
"Potrafię oprzeć się wszystkiemu, z wyjątkiem pokusy." - Oscar WildeDarka89 pisze:I mam nadzieję, że jednak nie będziesz opierał się pokusie i coś przybędzie do kolekcji