Dodaj do ulubionych..
- MalaRybka
- 1000p
- Od: 22 mar 2007, o 15:54
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Dodaj do ulubionych..
Szukałam, ale nie znalazłam.
Chciałabym się dowiedzieć czy na tym forum jest możliwość "dodania do ulubionych" wybranych tematów? Na pewnym forum o gotowaniu jest taka funkcja i jest to bardzo dobre rozwiązanie. Można mieć w swoim prywatnym schowku ulubione tematy, które są zawsze pod reką i nie trzeba ich szukać.
Jeśli jest tu taka funkcja to proszę mnie pokierować gdzie mam szukać.
Chciałabym się dowiedzieć czy na tym forum jest możliwość "dodania do ulubionych" wybranych tematów? Na pewnym forum o gotowaniu jest taka funkcja i jest to bardzo dobre rozwiązanie. Można mieć w swoim prywatnym schowku ulubione tematy, które są zawsze pod reką i nie trzeba ich szukać.
Jeśli jest tu taka funkcja to proszę mnie pokierować gdzie mam szukać.
Pozdrawiam serdecznie. MałaRybka.
Ogród Rybki
Ogród Rybki
- Administrator
- ---
- Od: 28 gru 2006, o 10:35
- Kontakt:
Parę razy kliknęłam w to "śledź odpowiedzi w tym temacie" i.... nie widzę gdzie mianowicie to śledzi Żadnej ikonki, napisu... nic. Gdzie tego szukać?
Pozdrawiam
Marta
Pozdrawiam
Marta
Jeśli zablokowało się - pchaj na siłę. Jeśli się rozleci, to znaczy, że i tak wymagało wymiany.
moje zielone cz.1 i moje zielone cz.2
Aaaaaaaaa.... no tak. Do tamtej skrzynki zaglądam rzadko ;) Pewnie tam mam powiadomienia
Jeśli zablokowało się - pchaj na siłę. Jeśli się rozleci, to znaczy, że i tak wymagało wymiany.
- MalaRybka
- 1000p
dziękuję.
Nie do końca o to mi chodziło, ale zadowolę się tym co jest.
Nie do końca o to mi chodziło, ale zadowolę się tym co jest.
Ogród Rybki
Ogród Rybki
- MalaRybka
- 1000p
Jednak wrócę do tematu.
Opcja "dodaj do obserwowanych" nie jest zbytnio przydatna, gdy np. wątek jest już "stary" i nikt w nim nie podnosi dyskusji. Co z tego, że to obserwuję, skoro nic sie nie dzieje i nie ma powiadomień? Po czasie można zapomnieć jak byl tytul wątku i potem trudno go odszukać.
Jeśli można gdzieś sprawdzić, które wątki dodalo się do obserwowanych, to proszę mnie pokierować, bo szukam i nie mogę znaleźć.
Z funckją "dodaj do ulubionych" jest calkiem inaczej. Mogę interesujące mnie wątki (mogą być ograniczone do np. 20 sztuk, aby nie zapychać forum) przechowywać w moim prywatnym schowku i w każdej chwili, bez zbędnego szukania na forum, zajrzeć i poczytać lub coś sobie przypomnieć.
To naprawdę ciekawa funkcja. Może Admin móglby się zorientować czy takie coś może być i na tym forum?
Opcja "dodaj do obserwowanych" nie jest zbytnio przydatna, gdy np. wątek jest już "stary" i nikt w nim nie podnosi dyskusji. Co z tego, że to obserwuję, skoro nic sie nie dzieje i nie ma powiadomień? Po czasie można zapomnieć jak byl tytul wątku i potem trudno go odszukać.
Jeśli można gdzieś sprawdzić, które wątki dodalo się do obserwowanych, to proszę mnie pokierować, bo szukam i nie mogę znaleźć.
Z funckją "dodaj do ulubionych" jest calkiem inaczej. Mogę interesujące mnie wątki (mogą być ograniczone do np. 20 sztuk, aby nie zapychać forum) przechowywać w moim prywatnym schowku i w każdej chwili, bez zbędnego szukania na forum, zajrzeć i poczytać lub coś sobie przypomnieć.
To naprawdę ciekawa funkcja. Może Admin móglby się zorientować czy takie coś może być i na tym forum?
Ogród Rybki
Ogród Rybki
Pogodziłam się z tym, że nie ma dodawania wątków do ulubionych. Jakoś nie satysfakcjonuje mnie powiadomienie na maila choć to też jakieś rozwiązanie. Co kto lubi. Ale jest coś takiego jak "Twoje posty". W prawym, górnym rogu okienka. Jeśli napiszesz w temacie choć jeden post to będziesz miała tam wątek i łatwiej go znaleźć. Niezaprzeczalnie, po jakimś czasie, umykają z pamięci tytuły Ale można je odszukać, właśnie w "Twoje posty"
- MalaRybka
- 1000p
Wiem, że są "twoje posty" .
Tak jak i Ciebie nie satysfakcjonuje mnie to do końca. Są tematy, które mnie naprawdę interesują, ale niekoniecznie muszę coś w nich napisać (bo np nie mam nic istotnego do dodaania). Pisać, żeby napisać? Moim zdaniem mija się to z celem.
Tak jak i Ciebie nie satysfakcjonuje mnie to do końca. Są tematy, które mnie naprawdę interesują, ale niekoniecznie muszę coś w nich napisać (bo np nie mam nic istotnego do dodaania). Pisać, żeby napisać? Moim zdaniem mija się to z celem.
Ogród Rybki
Ogród Rybki
- Administrator
- ---
- Od: 28 gru 2006, o 10:35
- Kontakt:
Jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma. Ot, i tyle