kosiarka czy znacie?
kosiarka czy znacie?
Witam
muszę zakupić kosiarkę w sklepie mam promocje na sprzęt firmy tryton ponieważ nic nie obiła mi się o uszy nazwa to może ktoś ma sprzęt tej firmy i podzieli się wrażeniami?
muszę zakupić kosiarkę w sklepie mam promocje na sprzęt firmy tryton ponieważ nic nie obiła mi się o uszy nazwa to może ktoś ma sprzęt tej firmy i podzieli się wrażeniami?
- radekcezar
- 100p
- Od: 28 mar 2014, o 23:24
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: kosiarka czy znacie?
Witam
No ciekawa nazwa ! Niestety nie posiadam takiego sprzętu , ale po opisie kosiarki widzę ,że może jest coś warta ,najważniejsze że ma silnik Briggs&Stratton i na dodatek potężny,chociaż słyszałem że producent silników Briggs&Stratton ,robi silniki lepsze i gorsze ,zależy dla kogo , a ile w tym prawdy ?
Rodzice mają dwie kosiarki Husqvarna ( jedna 3 , a druga 8 sezon) ja mam Makite ( 4 sezon)z silnikami tego producenta , i powiem cud malina , lać naftę i haratać
Trzech sąsiadów kupiło kosiarki z silnikami , made in i co po drugim sezonie Huta Stalowa Wola
No ciekawa nazwa ! Niestety nie posiadam takiego sprzętu , ale po opisie kosiarki widzę ,że może jest coś warta ,najważniejsze że ma silnik Briggs&Stratton i na dodatek potężny,chociaż słyszałem że producent silników Briggs&Stratton ,robi silniki lepsze i gorsze ,zależy dla kogo , a ile w tym prawdy ?
Rodzice mają dwie kosiarki Husqvarna ( jedna 3 , a druga 8 sezon) ja mam Makite ( 4 sezon)z silnikami tego producenta , i powiem cud malina , lać naftę i haratać
Trzech sąsiadów kupiło kosiarki z silnikami , made in i co po drugim sezonie Huta Stalowa Wola
Jak ktoś trafi szóstkę w Totka, to niech mi kupi Hondę CBF 1000, lub w ostateczności CBF 600 S
Ten sprzęt śni mi się po nocach.
-
- 200p
- Od: 23 maja 2013, o 12:33
Silniki Briggsa w linii poniżej 625 są czasem awaryjne, a tu gaźnik, a tu coś innego, ja już brać to 625 i wyższe linie. I zawsze lepiej mieć mocy z zapasem, a czym wyższy moment obrotowy tym lepiej.
Mogę Tobie polecić kosiarki marki Lider, sam posiadam ten model Lider GYK42N139 i super się sprawuje 2 lata gwarancji na sprzęt oraz serwis chyba w całej Polsce więc warto
Właśnie oglądałem kosiarki tylko z b&s to silniki już znane.A co do serwisu to trytona w Polsce serwisują wiec pewnie się skusze tym bardziej że cena też mi pasuje.
- radekcezar
- 100p
- Od: 28 mar 2014, o 23:24
No jak wyżej kolega zaznaczył , seria 625 , lub wyższa ,
Ja mam z serii 675 , ona już niema pompki paliwa , lejesz naftę i rura , bez pompowania .
Gdy ją kupiłem , to zalałem , paliwem i olejem , odpaliła od pierwszego strzała i tak pozostało do dziś .
Zapraszam do nowszego wątku o kosiarkach
http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... =5&t=76486
Ten wątek zamykam, pomidorzanka.
Ja mam z serii 675 , ona już niema pompki paliwa , lejesz naftę i rura , bez pompowania .
Gdy ją kupiłem , to zalałem , paliwem i olejem , odpaliła od pierwszego strzała i tak pozostało do dziś .
Zapraszam do nowszego wątku o kosiarkach
http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... =5&t=76486
Ten wątek zamykam, pomidorzanka.
Jak ktoś trafi szóstkę w Totka, to niech mi kupi Hondę CBF 1000, lub w ostateczności CBF 600 S