u Antośki po raz pierwszy
- u Antosi
- 50p
- Od: 8 maja 2014, o 20:05
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
u Antośki po raz pierwszy
Witam wszystkich ,którzy zajrzeli do mojego wątku a tym samym do ogrodu.
Ogrodu to dopiero początek bo założony został w wakacje 2013 a działka jest duża i jest gdzie poszaleć z ogrodowymi inspiracjami. Mam nadzieję, że pomysłów nie zabraknie. Przesyła tylko kilka zdjęć bo nie umiem jeszcze zmieniać ich rozmiarów. Jak się już nauczę to dołączę kolejne.
Ogrodu to dopiero początek bo założony został w wakacje 2013 a działka jest duża i jest gdzie poszaleć z ogrodowymi inspiracjami. Mam nadzieję, że pomysłów nie zabraknie. Przesyła tylko kilka zdjęć bo nie umiem jeszcze zmieniać ich rozmiarów. Jak się już nauczę to dołączę kolejne.
- ann_30
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 7 mar 2012, o 10:36
Re: u Antośki po raz pierwszy
Wątek świetnie się zapowiada.Fiołeczki mnie urzekły Na pewno będę zaglądać
- nirali
- Od: 16 lis 2011, o 12:20
ojej -brawo
Czekam na kolejne fotki i kilka słów co najbliższych planach
Kochana a jak duża ta działka ?
Czekam na kolejne fotki i kilka słów co najbliższych planach
Kochana a jak duża ta działka ?
Jak na tak nową działkę to wygląda rewelacyjnie, taka uporządkowana, dopracowana... jak jeszcze napiszesz, że cała jest taka to się załamię z żalu/zazdrości ;)
Agnieszka - istota w ogrodzie ekstremalnie początkująca http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... =2&t=73469" onclick="window.open(this.href);return false;
Nie działa mi c z kreseczką - przepraszam, jeśli razi kogoś ta literówka.
- u Antosi
- 50p
- gracha
- 1000p
- Od: 23 maja 2012, o 21:49
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witaj kochana , urzekły mnie te wylewające się kwiaty z doniczek,chciałam u siebie zrobić coś podobnego ale mi nie wychodzi,co to za kwiatki posadziłaś ,pozdrawiam
- u Antosi
- 50p
Witajcie
athshe - działka nie jest jeszcze cała zagospodarowana w rabaty. Niektóre z nich są jeszcze w roboczej oprawie, tzn brak kamyka i straszą czarną folią Pokazałam tylko to co godne podziwu (tu: brak skromności)
nirali -Kochana nirali działeczka ma 30ar na której stoi dom, jest na niej część warzywna i drzewka owocowe a z czasem znajdzie się na niej miejsce dla czworonożnego, szczekającego przyjaciela;
ann_30 - Fiołeczki dostałam od koleżanki. Wyglądają wdzięcznie i w przyszłym roku rozświetlą jakąś rabatę, bo w tym roku kwitły niestety niewidoczne dla większej rzeszy ludzi.
gracha-kwiatki wylewające się z wazonu to nic innego jak floks szydlasty. Mam je w trzech kolorach:białym, fioletowym i różowym
Pozdrawiam wszystkich serdecznie
Kasia
athshe - działka nie jest jeszcze cała zagospodarowana w rabaty. Niektóre z nich są jeszcze w roboczej oprawie, tzn brak kamyka i straszą czarną folią Pokazałam tylko to co godne podziwu (tu: brak skromności)
nirali -Kochana nirali działeczka ma 30ar na której stoi dom, jest na niej część warzywna i drzewka owocowe a z czasem znajdzie się na niej miejsce dla czworonożnego, szczekającego przyjaciela;
ann_30 - Fiołeczki dostałam od koleżanki. Wyglądają wdzięcznie i w przyszłym roku rozświetlą jakąś rabatę, bo w tym roku kwitły niestety niewidoczne dla większej rzeszy ludzi.
gracha-kwiatki wylewające się z wazonu to nic innego jak floks szydlasty. Mam je w trzech kolorach:białym, fioletowym i różowym
Pozdrawiam wszystkich serdecznie
Kasia
- nirali
- Od: 16 lis 2011, o 12:20
Witam niedzielnie
Piszesz że masz całe 30ar no to można szaleć z nasadzeniami i cieszyć się możliwością zakupu nowych nabytków bo u mnie to już coraz ciaśniej i kolejne ewentualne zakupy muszą być dość przemyślane by roślinka znalazła odpowiednie miejsce...no ale to jeszcze kawałek czasu przed Tobą
Ten czworonożny,szczekający to serio? Żywy czy nakręcany Pamiętaj że to postrach dla roślinek szczególnie on bo panienki bardziej przyjazne dla ogrodu...no ale jak działka duża to gdzieś na obrzeżach niech sobie podszczekuje
Piszesz że masz całe 30ar no to można szaleć z nasadzeniami i cieszyć się możliwością zakupu nowych nabytków bo u mnie to już coraz ciaśniej i kolejne ewentualne zakupy muszą być dość przemyślane by roślinka znalazła odpowiednie miejsce...no ale to jeszcze kawałek czasu przed Tobą
Ten czworonożny,szczekający to serio? Żywy czy nakręcany Pamiętaj że to postrach dla roślinek szczególnie on bo panienki bardziej przyjazne dla ogrodu...no ale jak działka duża to gdzieś na obrzeżach niech sobie podszczekuje
- anabuko1
- Od: 16 sty 2013, o 17:19
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Szeroką masz tą ratabę z kamyczkami i pięknie się zapowiada,
Ciekawa jestem co nam dalej pokażesz
- IWONA1311
- Od: 28 mar 2011, o 12:10
Witaj
Ciekawie zapowiada się wątek ,fajne zakątki nam pokazałaś więc jeśli pozwolisz będę do Ciebie częściej zaglądać, tak więc czekam na kolejne fotki.
Pozdrawiam
Ciekawie zapowiada się wątek ,fajne zakątki nam pokazałaś więc jeśli pozwolisz będę do Ciebie częściej zaglądać, tak więc czekam na kolejne fotki.
Pozdrawiam
Piszesz, że pod kamyczkami masz agrowłókninę, o ile dobrze zrozumiałam. Jak się w tym odnajdują cebulowe? Tulipany?? Dają radę przebic się przez kamyki? Wycięłaś dziurę w agro tam gdzie są tulipany?
Agnieszka - istota w ogrodzie ekstremalnie początkująca http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... =2&t=73469" onclick="window.open(this.href);return false;
- nyskadu
- Od: 13 kwie 2008, o 09:56
Bardzo ładnie zapowiadający się ogród, super pomysły i ciekawe rozwiązania, oj będę tu zaglądać