Nasz wymarzony ogródek. Zosia i Andrzej! - 2008r
- andriu53
- 1000p
- Od: 6 maja 2007, o 10:22
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Nasz wymarzony ogródek. Zosia i Andrzej! - 2008r
Witamy Wszystkich!!!
Chcielibyśmy i my pokazać kawałek naszego ogrodu. Ma on dopiero 2,5 roku. Jest w nim dużo kwiatów i drzew. Od wczesnej wiosny jest kolorowo . Miło w nim wypoczywać i pracować.Jest jeszcze nie skończony , bo cały czas mamy nowe pomysły. Ciekawi jesteśmy Waszych opinii!
A może ktoś coś ciekawego podpowie?
Chcielibyśmy i my pokazać kawałek naszego ogrodu. Ma on dopiero 2,5 roku. Jest w nim dużo kwiatów i drzew. Od wczesnej wiosny jest kolorowo . Miło w nim wypoczywać i pracować.Jest jeszcze nie skończony , bo cały czas mamy nowe pomysły. Ciekawi jesteśmy Waszych opinii!
A może ktoś coś ciekawego podpowie?
Pozdrawiamy - Zosia i Jędruś!!!
Spis wątków
Spis wątków
Witajcie Zosiu i Jędrusiu. Macie już dużo pięknych roślin. Moją uwagę przyciągnęła architektura ogrodowa (stojak z brzozy wypełniony kwiatami świetny .) Czy Sami nad nią pracujecie? Czekam na więcej zdjęć i trochę opisów.
Pozdrawiam Ewa
Być może dla świata jesteś tylko człowiekiem, ale dla niektórych ludzi jesteś całym światem. /Gabriel Garcia Marquez/
Mój ogródek.
Być może dla świata jesteś tylko człowiekiem, ale dla niektórych ludzi jesteś całym światem. /Gabriel Garcia Marquez/
Mój ogródek.
- aanula
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 21 cze 2007, o 10:38
Miło mi Was poznać i Wasz ogródek
Piękna działka, a tym lepsze robi wrażenie, że zagospodarowana w tak krótkim okresie czasu. Efekty godne podziwu, gratulacje! Na tak zadbany ogródek aż miło popatrzeć Cudne są "dodatki" ogrodowe ... studnia, bociany, kwietnik z brzozy i jeszcze mała budowla, którą nie mogę rozpoznać...kojarzy mi się z młynem wodnym ... 8)
Jak duży jest Wasz ogród?
Piękna działka, a tym lepsze robi wrażenie, że zagospodarowana w tak krótkim okresie czasu. Efekty godne podziwu, gratulacje! Na tak zadbany ogródek aż miło popatrzeć Cudne są "dodatki" ogrodowe ... studnia, bociany, kwietnik z brzozy i jeszcze mała budowla, którą nie mogę rozpoznać...kojarzy mi się z młynem wodnym ... 8)
Jak duży jest Wasz ogród?
- andriu53
- 1000p
Cieszymy się że Ci się podoba nasz ogródek który jest 60m długi i 13m szeroki!!aanula pisze: Jak duży jest Wasz ogród?
Spis wątków
Spis wątków
- agrazka
- Przyjaciel Forum
- Od: 22 maja 2005, o 23:39
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
Witam
Bardzo ładny ogród, zdziwiło mnie, że taki młody.
Chyba nie był zakładany od zera, bo wygląda bardzo okazale.
Bardzo ładny ogród, zdziwiło mnie, że taki młody.
serdecznie - Grażyna - Mój ogród...
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 16 maja 2007, o 22:38
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witam bardzo pieknie jeste u Was
Ciekawa jestem kolejnych foteczek
Ciekawa jestem kolejnych foteczek
Pozdrawiam cieplutko Basia
Moje ogródkowe kwiatki
Moje ogródkowe kwiatki
- andriu53
- 1000p
a jednak-Kto nie wierzy niech uwierzy!!!agrazka pisze: Bardzo ładny ogród, zdziwiło mnie, że taki młody.
Spis wątków
Spis wątków
- andriu53
- 1000p
Do tej pory myśleliśmy, że nasza działka jest ładna , ale już w tej chwili wiemy ile pracy czeka nas po sezonie ogródkowym ?????
Spis wątków
Spis wątków