Ogród Madzi - część 2
- Madziagos
- -Moderator Forum-.
- Od: 10 kwie 2012, o 21:44
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Ogród Madzi - część 2
Witam wszystkich Miłych Gości - zarówno stałych bywalców, jak i tych nowych w drugiej części mojego wątku. Poprzednia część znajduje się tutaj Mam nadzieję, że będziecie mi nadal towarzyszyć w mojej ogrodowej przygodzie. Oczywiście ogród tworzę przede wszystkim dla siebie - jest on moją pasją. Jednak podkreślam także, iż pomysły na wiele prac, które w nim wykonałam oraz roślin, które posadziłam zostały zainicjowane dzięki Wam moi drodzy Forumowicze. A jako że nie za bardzo lubię długie wypowiedzi tego typu, pozwólcie, że przejdę do prezentacji. Barwna jesień jest chyba najpiękniejszym, choć bardzo ulotnym momentem w przyrodzie. Moją pasją są zwłaszcza drzewa i krzewy - wiele z nich teraz właśnie lśni płomiennym pięknem.
Nie zabraknie też kotów.
Nie zabraknie też kotów.
- beacia0088
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 25 lis 2013, o 20:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Ogród Madzi - część 2
Zapisuję się co by cię nie zgubić i twojego pięknego ogrodu.Zdjęcia cudowne,ogród jest super:)
- Iw
- Od: 4 sie 2008, o 22:00
I ja nie chciałabym, aby Twój ogród gdzieś mi się zapodział, więc szybciutko kilka słów wpisuję
Jesień piękna kolorowa trwa, a u Ciebie jest co podziwiać
Jesień piękna kolorowa trwa, a u Ciebie jest co podziwiać
-
- Od: 20 sty 2013, o 10:54
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Madziu, koniecznie muszę tutaj być i śledzić co tam nowego w Twoim wspaniałym ogrodzie ( i proszę nie neguj, bo wiem co widziałam i dlaczego do teraz mam palpitacje serducha).
I jak to zwykle u mnie bywa, mam pytanie. Było u mnie pełno biedronek dzisiaj, tych kropkowanych bardzo. To nie jest do opisania jaka chmara siedziała na jednej stronie domu, plus wjazdy pojedyńcze do domu. Setki Czy ja mam się bać?
I jak to zwykle u mnie bywa, mam pytanie. Było u mnie pełno biedronek dzisiaj, tych kropkowanych bardzo. To nie jest do opisania jaka chmara siedziała na jednej stronie domu, plus wjazdy pojedyńcze do domu. Setki Czy ja mam się bać?
- Madziagos
- -Moderator Forum-.
- Od: 10 kwie 2012, o 21:44
Małgosiu,
pojęcia nie mam. Wydaje mi się, że one po prostu chcą przezimować. A czy mogą być szkodliwe? Ja na prawdę pojęcia bladego nie mam.
pojęcia nie mam. Wydaje mi się, że one po prostu chcą przezimować. A czy mogą być szkodliwe? Ja na prawdę pojęcia bladego nie mam.
-
- Od: 20 sty 2013, o 10:54
Madzia, to idę szukać bo mnie przeraziły i nie tylko mnie, bo pan Murarz od ścianki ceglanej zauważył, jak to określił: czerwoną chmurę. I przyleciał do mnie, ja wychodzę i ....zaniemówiłam. Tysiące biedronek Tych nie naszych....
- mati1999
- 1000p
- Od: 3 maja 2013, o 13:17
Jestem i ja jejku ile kolorów bo u mnie tylko szare liście na trawie
- klarysa
- Od: 11 mar 2011, o 17:29
Madziu, jestem i ja .
Wybrałaś piękne zdjęcia. Rzeczywiście jesień u ciebie ma niesamowite kolory .
Na takiej przestrzeni i wśród takiej różnorodności, to dopiero jest efekt.
Malutka kluska .
Wybrałaś piękne zdjęcia. Rzeczywiście jesień u ciebie ma niesamowite kolory .
Na takiej przestrzeni i wśród takiej różnorodności, to dopiero jest efekt.
Malutka kluska .
Justyna
Moje wątki W rozczochranym..., aktualna cz. 7 http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... 58&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Moje "wyczyny'... Za miedzą...i troszkę dalej.
Moje wątki W rozczochranym..., aktualna cz. 7 http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... 58&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Moje "wyczyny'... Za miedzą...i troszkę dalej.
Ja też dopisuję się do nowego wątku, podziwiam jesienne kolory ogrodu i czekam na więcej.
-
- 500p
- Od: 7 kwie 2011, o 14:20
Madziu wpisuję się i pozdrawiam.
Kilka ostatnich wieczorów spędziłam na czytaniu poprzedniego wątku. Warto było !
Baaardzo mi się u Ciebie podoba. Zapisuję się na kolejne relacje.
Kilka ostatnich wieczorów spędziłam na czytaniu poprzedniego wątku. Warto było !
Baaardzo mi się u Ciebie podoba. Zapisuję się na kolejne relacje.
Pozdrawiam
Ewa
Ewa
- Wolusia
- 1000p
- Od: 12 sty 2013, o 17:37
Madziu, ogród urzekający, a ja tak zmęczona, że chętnie bym w nim zamieszkała na 2 dni. Muszę na łonie natury podładowac akumulatorki Będę stałą bywalczynią
- bejka1970
- Od: 23 sty 2012, o 18:50
Madziu to dzięki tobie zaczęłam zwracać uwagę na drzewa i krzewy w ogrodzie U ciebie nawet bez kwitnących bylin,pięknie i kolorowo
Trzy rabatki... to jeszcze nie ogród I
Trzy rabatki... to jeszcze nie ogród II
https://forumogrodnicze.info/viewtopic. ... 91&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Trzy rabatki... to jeszcze nie ogród II
https://forumogrodnicze.info/viewtopic. ... 91&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
- ASK_anulla
- Od: 25 cze 2013, o 13:44
Wpisuję się w gościnne progi nowej odsłony ogrodu. Kiedy patrzę na tą przestrzeń, myślę, że dam rodzinie 2-3 lata na oswojenie się ze zmianami, po czym ograniczę nieco część uprawną . Aż żal sadzić tuż przy domu warzywa, kiedy pokazujesz tyle ciekawszych możliwości...
Pozdrawiam, Anna.
Jak mówi prof. Bralczyk jest różnica, kiedy robimy komuś łaskę, a kiedy laske... Używajmy polskich znaków!
Potencjalny ogród Anulli cz. 2
Jak mówi prof. Bralczyk jest różnica, kiedy robimy komuś łaskę, a kiedy laske... Używajmy polskich znaków!
Potencjalny ogród Anulli cz. 2