Parapet Skalniaczka
-
- 200p
- Od: 2 sty 2015, o 12:44
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Parapet Skalniaczka
Hej jako, że moje szaleństwo na punkcie storczyków ( i innych zielonych ) wciąż wzrasta, tu będę się dzielić moimi osiągnięciami
Może nie ma tego dużo ale jestem z nich dumna
Zaczynamy
Cambria ( juz przekwitla ) puszcza pełno nowych pseudobulw Dopiero zaczynam jej pielęgnację
Mój najstarszy Falek. . Póki co się buntuje i nie kwitnie.. ale walczę rośnie listek
podczas kwitnienia
I obecnie
Falek kupiony w grudniu ~Phal. kleo's beauty~ , dziś dostrzegłam rosnącego listka
Niedawny zakup moich pierwszych mini Phalaenopsis cheris & Phalaenopsis Farve Ufo
Jeżeli ktoś poznaje odmiany, proszę o info
Może nie ma tego dużo ale jestem z nich dumna
Zaczynamy
Cambria ( juz przekwitla ) puszcza pełno nowych pseudobulw Dopiero zaczynam jej pielęgnację
Mój najstarszy Falek. . Póki co się buntuje i nie kwitnie.. ale walczę rośnie listek
podczas kwitnienia
I obecnie
Falek kupiony w grudniu ~Phal. kleo's beauty~ , dziś dostrzegłam rosnącego listka
Niedawny zakup moich pierwszych mini Phalaenopsis cheris & Phalaenopsis Farve Ufo
Jeżeli ktoś poznaje odmiany, proszę o info
Pozdrawiam ~ Monika - Skalniaczekk :- )
Mój parapet
Mój parapet
- sylcia199
- 500p
- Od: 25 paź 2012, o 11:28
Re: Parapet Skalniaczka
Witaj Skalniaczku
Śliczne masz storczyki Falki bardzo oryginalne Oba bym przygarnęła. Mini wiadomo słodziutkie
Cambria super gęsta Mam chyba podobną, ale dokładnie nie pamiętam bo już dawno nie kwitła
Witaj i zdjęć nie żałuj
Śliczne masz storczyki Falki bardzo oryginalne Oba bym przygarnęła. Mini wiadomo słodziutkie
Cambria super gęsta Mam chyba podobną, ale dokładnie nie pamiętam bo już dawno nie kwitła
Witaj i zdjęć nie żałuj
Witaj piękne kwiatki oby tak dalej
Szkoda że parapety nie są z gumy
Pozdrawiam Iza
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=61&t=78078
Pozdrawiam Iza
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=61&t=78078
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 18 lip 2014, o 19:26
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witaj! Fajnie, że założyłaś swój wątek. Roślinki bardzo ładne, z przyjemnością tu będę zaglądać i obserwować postępy oraz nadchodzące nowości
-
- 200p
Dziękuję za ciepłe powitanie i miłe słowa
Mój parapet
Mój parapet
-
- 200p
Dziękuje lexie30 Powiedzcie mi .. Jakich używacie nawozów ? Bo zastanawiam się nad kupnem jakiejś mgiełki, macie moze jakąś sprawdzoną ?
Mój parapet
Mój parapet
-
- 200p
Nowa kwitnąca sałata
Oraz cheris dwupędowy
Ktoś zna imię pierwszego?
Oraz cheris dwupędowy
Ktoś zna imię pierwszego?
Mój parapet
Mój parapet
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 18 lip 2014, o 19:26
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
No! Trochę tych roślinek masz, zaintrygowała mnie ta dziwna konstrukcja na zdjęciu. Powiesz coś więcej na ten temat?
- sylcia199
- 500p
hej
Ja też zwróciłam uwagę na to co Natka Storczyki piękne. Tego pierwszego mam też i jest bezimienny, ale i tak śliczny
Masz mnóstwo roślinek Wstaw kiedyś fotkę całości
Ja też zwróciłam uwagę na to co Natka Storczyki piękne. Tego pierwszego mam też i jest bezimienny, ale i tak śliczny
Masz mnóstwo roślinek Wstaw kiedyś fotkę całości
-
- 200p
Natka_211 jasne, ze powiem. Konstrukcja to platforma biurka gdzie stoją owadożerne ; ) temp dochodzi do 23 °C a wilgotność nawet do 90 %. Mają dodatkowe oswietlenie w postaci 6500K Folia po to by można było spokojnie spryskiwac stoją tam : Dzbanecznik Ventrata, Dzbanecznik Rebecca Soper, kapturnica, mucholówki: big mouth, sawtooth oraz typical. Rosiczka Alicji , cefalotus oraz siewki 4 rosiczek ... chyba o niczym nie zapomniałam. ...
Sylcia199 masz racje , cudne są chorowałam na niego od piątku. W piątek się powstrzymałam .... ale wczoraj już uległam i przyszedł ze mną. I jeszcze dołączyłam cheris za ...... 4,80 zł
Sylcia199 masz racje , cudne są chorowałam na niego od piątku. W piątek się powstrzymałam .... ale wczoraj już uległam i przyszedł ze mną. I jeszcze dołączyłam cheris za ...... 4,80 zł
Mój parapet
Mój parapet
- sylcia199
- 500p
Za taką cenę Ja jeszcze nie spotkałam takiej promocji Niezłą masz kolekcję owadożernych
-
- 200p
Jak to powiedział mój przyszły teść "racja,nie można było nie kupić " A na początku śmiał się, że znów kwiatki
Mój parapet
Mój parapet