Witam serdecznie wszystkich miłych gości, dziś pierwszy dzień astronomicznej wiosny więc z dnia na dzień będzie cieplej (mam taka nadzieję) i coraz więcej kwiatów będzie kwitło w naszych ogrodach.
Dorotko 
cieszę się że jesteś.
Aniu witaj wiosenne kwiaty zawsze najbardziej nas cieszą bo to pierwsze jakie pojawiają się po zimie, a iryski bardzo lubię i jesienią będę poszukiwać kolejnych.
Tajeczko iryski danforda kwitną u mnie pierwszy raz kupiłam jesienią kilka cebulek i czekałam czy na pewno będą żółte, bo z mieszanek miałam tylko niebieskie. Może spróbuj swoje iryski dobrze podkarmić nawozem teraz jak mają szczypiorki to może nabiorą siły i na drugi rok zakwitną. Planów troszkę mam ale nie wiem jak to będzie z ich realizacją, głównie to chcę przedłużyć rabatę zaczętą jesienią.
Jolu witaj tych irysków wcale tak dużo nie ma ale jesienią będę chciała dokupić jeszcze, ja też mam taką nadzieję że uda się zrobić to co sobie wymyśliłam ale jak to będzie czas pokaże.
Marta witaj, aż zaniemówiłam z wrażenia jak zobaczyłam Twój wpis, ale bardzo się cieszę że jednak się przełamałaś i się odezwałaś. ja mam nadzieję że na pewno uda Ci się zobaczyć tą rabatę na żywo zapraszam, a dla Ciebie jeszcze iryski
Beatko 
fajnie że jesteś, bo ostatnio jakoś mało piszesz na forum...
Aika witam nowego gościa, cieszę że Ci się u mnie podoba i zapraszam częściej. W tym momencie mam siedem odmian juk i może jeszcze coś przybędzie bo na jedną jeszcze mam miejsce.