Witam Was Kochani w kolejnej części
Olgo u Ciebie już wreszcie zakwitły narcyzy?
Alu i ja ściskam serdecznie i dziękuję że jesteś
Elu podeślij proszę ten deszcz do mnie, bo moje roślinki wołają wody
Tak miło że przyszłaś mnie odwiedzić
Mati wiedziałam kogo zapytać
Jagódko ja miło piszesz o mnie o moim raju! Dziękuję

Prezentuję ten mój ogród chwaląc się co już zgromadziłam i nieustannie gromadzę a szczególnie sobie cenię właśnie to grono odwiedzających wirtualnie i w realu. To jest niesamowite zjawisko, które towarzyszy ludziom omotanym jednakową pasją
Z radością donoszę, że akant na pąk kwiatowy

Jeżeli będziesz miała ochotę na narcyzy z mojej kolekcji to chętnie wyślę Ci cebule. Na konkretne odmiany musiałabyś się zdecydować już teraz, a wyślę latem
Chyba przechyliłam tą naszą Ojczyznę i teraz u mnie słońce i susza, a u Ciebie leje
Asiu Dziękuję

takie mamy warunki pogodowe i musimy je przyjąć

ja też szykuje się z wysyłką jednak coś mnie znowu ogarnęło lenistwo, nawet M jak jedziemy do Krakowa pyta z niedowierzaniem nie masz nic na pocztę
Tereniu masz rację ale wolałabym sama nadać ramy mojemu ogrodowi i to takie, które lubię...no ale mam co mam

Miło że przyszłaś obejrzeć moje narcyzy
Bartoszu to miłe, że jesteś
Siałam już sporo, ale widzę że wiele roślin wysiało się z ubiegłorocznych, znowu będzie busz

Ślicznie mi wzeszły eszolcje

mam też dużo posianych kwiatów w tunelu i już nie mogę się doczekać żeby je posadzić do gruntu, a tunel oddać pomidorom
Aniu irysek już jest wspomnieniem, przez ten gorąc kwiaty szybko rozkwitają i odchodzą
Julciu masz rację jak i pozostali goście, może rzeczywiście powinnam polubić te ogromne drzewa

bo przecież i tak ich nie jestem w stanie zlikwidować

Julciu jak Ci się beczki przeleją to skieruj proszę ten deszcz do mnie
Ja żonkile kocham, ale wiem że nie wszyscy lubią żółty kolor w ogrodzie
-- 27 kwi 2015, o 21:25 --
Tereniu witam Cię serdecznie

Troszkę ich zgromadziłam przez lata, a u mnie narcyzy rosną, mnożą się i nie znikają
Życzenia niech się spełnią
Aniu to zaraz lecę do Ciebie
Ago mam taką nadzieję, bo wniosłaś powiew świeżości

No to pleciemy!